Banker

Hvordan finne College stipend

Hvordan finne College stipend

Det er ingen lett oppgave å forsøke å finne studiestipendier. Med opplæringspriser er så høye har mange lokale stipendier stiv konkurranse, og når man ser etter stipend på nettet må du luke gjennom lag med søppel for å finne de legitime som skal søkes om.

Selv om du prøver å finne stipender kan det være en smerte, det er noe du burde mest definitivt gjøre.

Hvilke stipendier er tilgjengelige, og hvordan finner jeg dem?

Det er flere forskjellige stipendier. Noen stipendier er fortjeneste basert, noe som betyr at karakterene dine må holdes til et visst nivå for å motta dem, eller du må vise eksepsjonell ytelse i noe som en sport eller ekstra kurs.

Andre typer er tildelt basert på plassering, inntekt, demografisk (for eksempel å være en viss alder), eller gradbasert. Mens du prøver å finne stipend, er det viktig at du ser etter de som du faktisk kvalifiserer for.

Her er noen av de beste strategiene for å finne studiestipendier.

Har foreldrene dine sjekke med deres arbeidsgiver

Det er mange arbeidsgivere som vil tildele stipend til barna til sine ansatte. Få foreldrene dine til å sjekke inn hos HR-avdelingen på jobb.

Her er bare noen få steder som har stipendprogrammer for sine ansatte:

 • Føderale kontorer
 • Verizon
 • Intel
 • Fluor

Hvis du jobber for tiden, er det også en god ide å sjekke inn hos arbeidsgiveren for å se om stipendene tilbys.

Prøv ditt finanshjelpskontor

Din finanshjelpskontor vil kunne gi deg informasjon om ulike typer stipend fra føderale byråer, statlige byråer, arbeidsstudier og andre campusstipendier.

Etter at du har sjekket med foreldrenes arbeidsgiver, bør ditt økonomiske hjelpekontor være det neste skrittet.

Sjekk med fellesskap og religiøse organisasjoner

Mange samfunn og religiøse organisasjoner tilbyr stipend lokalt. Dette inkluderer idrettslag, kirker og til og med lokale restauranter. Mens summene av disse stipendene kan være lave, hjelper de fremdeles og er verdt å søke på.

Bruk US Department of Labor's Free Scholarship Search Tool

Når det gjelder å finne stipend på nettet, er svindel rikelig. En måte å unngå å bli scammed på er å bruke US Department of Labor's Free Scholarship Search Tool.

Du kan bruke dette nettstedet til å søke etter stipendier basert på stat, studium og tilknytning. Dette gjør at du finner flere stipendier du kan være kvalifisert for lett.

Sjekk med profesjonelle organisasjoner

Hvis du går på college med en bestemt karriere i tankene, kan det være verdt det å gå videre og bli med den profesjonelle organisasjonen i din nisje. Nesten alle karrierefelt har en profesjonell organisasjon, og de fleste er gratis eller rimelige å bli med. Og best av alt, gir mange profesjonelle organisasjoner stipendier!

Her er bare noen få profesjonelle organisasjoner som tilbyr stipend:

 • The American Bar Association
 • The American Marketing Association Foundation
 • The National Women's Study Association
 • The National Society of Professional Engineers

Søk på FastWeb

FastWeb er et gratis nettsted hvor du kan finne stipend, internship og mer. Når du oppretter en konto, kan du søke etter stipendier basert på din interesse, grad, plassering og ferdigheter. Siden du kan tilpasse søkene dine, vil du være langt mer sannsynlig å finne stipend som du egentlig kvalifiserer for.

FastWeb har for tiden over 1,5 millioner stipend i databasen, så dette er definitivt et nettsted du bør sjekke ut mens du er på stipendjakt.

Prøv statsbaserte tilskudd

Du kan finne statsbaserte tilskudd på Institutt for utdanningssiden.

Statsbaserte tilskudd kommer i form av gratis økonomisk støtte. Noen stater vil kreve at du fullfører FAFSA for å se om du kvalifiserer for å motta stipend. Andre stater vil kreve at du fullfører en annen applikasjon. Du bør kunne få mer informasjon om kravene på høgskolens finanshjelpskontor.

Her er noen av de ulike typer statsbaserte tilskudd tilgjengelige:

Behovsbaserte tilskudd - Disse tildeles basert på økonomisk behov.

Meritsbaserte tilskudd - Disse tilskuddene tildeles til de som har over gjennomsnittlig ytelse. Dette kan være i form av ekstra-kurrikulære aktiviteter, for eksempel å være en stjernesporter eller akademisk prestasjon.

Noen stater tildeler også en hybrid av behovs- / fortjenestebaserte tilskudd.

Høye behov for studier - Staten din kan tildele stipend til studenter som studerer i høyt behov for STEM-felt.

Student med funksjonshemninger - Du kan også finne spesielle statlige tilskudd, og til og med stipend, hvis du har funksjonshemming.

Det er viktig å merke seg at de fleste statlige tilskudd er tildelt på førstegangsbasis, førstegangsbasis, så sørg for at du får søknaden din i tide.

Pass på at du fyller ut en FAFSA

Den gratis søknaden om føderal studenthjelp, bedre kjent som FAFSA, bør være en av de første tingene du bekymrer deg for. FAFSA kan hjelpe deg med å få stipendier og kan også brukes som søknad om visse statlige tilskudd.

Med FAFSA kan du kvalifisere deg for følgende føderale tilskudd:

 • Federal Pell Grants
 • (FSEOG) Federal Supplemental Educational Opportunity Grants
 • (TEACH Grants) Lærerutdanning Hjelp for høyskole og høyere utdanning
 • Irak og Afghanistan Service Grants

Hva skal du se etter?

Det er tonnevis av legitime stipendier og tilskudd du kan søke om.Mens du bør ta deg tid og søke så mange stipendier som mulig, vil du også være på utkikk etter svindel. Som en generell tommelfingerregel bør du aldri betale en søknadsavgift og være skeptisk til stipendstjenester som garanterer suksess. Du bør heller ikke betale for en liste over stipendier. Hvis du ser på de riktige stedene, kan du selv finne stipend.

Hvis du etter at du har søkt stipend, er du fortsatt med en heftig skolepost, må du sjekke ut vår Ultimate Guide to Student Loan Debt for alt du trenger å vite for å gjøre intelligente studentfinansieringsbeslutninger. Og du kan også være kvalifisert for studielån tilgivelse basert på din grad, så vær sikker på å sjekke det ut også.

Skrive Inn Din Kommentar