Forsikring

Hvordan sammenligne helseforsikringsplaner

Hvordan sammenligne helseforsikringsplaner

Enten du er selvstendig næringsdrivende og trenger helsetjenester dekning, har flere forsikringsplan alternativer gjennom din arbeidsgiver, eller går inn i pensjonisttilværelse, men trenger noe før Medicare sparker inn, sammenligner og velger beste helseplanen kan være en skremmende oppgave. Ved å bestemme hva du har råd til, og det som passer best til helsepersonellene dine, kan du finne den beste forsikringsplanen for deg og din familie.

Familien vår fant dette ut førstehånden da jeg ble selvstendig næringsdrivende. På den tiden tilbød megleren / forhandleren en gruppeforsikringsplan, og min kone hadde også helseforsikring med jobben sin. Vi ... eller skal jeg si ... hun dykker inn i tallene som prøver å analysere det som var best for oss.

Siden da har vår helseforsikringsselskap endret seg minst tre ganger, og hver gang møter utfordringen om å finne ut hvordan den nye planen sammenligner med den gamle. Selv om det er en frustrerende prosess, betaler den virkelig for å forstå hvilken type dekning du har.

Kostnader og gebyrer

Vilkårene knyttet til helseforsikringsavgifter kan være forvirrende og gjøre det vanskelig å sammenligne planer. Å forstå vilkårene og hva de mener kan hjelpe deg å sammenligne og velge den beste og rimeligste planen for deg.

  • Premium - Premien er beløpet du betaler for din forsikringsplan. Du kan bryte dette ned i årlige, kvartalsvise eller månedlige innbetalinger med de fleste forsikringsplaner.

Når du velger en plan, vet du hvor mye du har råd til å betale for premien din, sannsynligvis den viktigste faktoren å se på. Hvis du bare har en viss mengde penger budsjettert for helsevesen, så se etter planer med alternativer som faller i dette området.

  • egenandel - Fradragsberettiget er beløpet utenom lommen at du er ansvarlig for å betale før forsikringen din begynner å betale for dekket utgifter. For eksempel, hvis du har en $ 200 fradragsberettiget, må du pådra deg og betale for 200 dollar av medisinske utgifter før forsikringen din betaler. Unntak gjøres for visse typer forhold som ikke trenger å trekke fradragsberettiget innenfor de fleste retningslinjer, for eksempel for godt barns besøk. Betydning hvis du ikke har møtt din årlige fradragsberettiget ennå, men barnet ditt er planlagt for en check-up, vil sjekke kostnadene dekkes av forsikring.

Når velge en plan du vil kanskje sammenligne egenandel. Ofte hvis du har en lavere egenandel, kan premiene dine være litt høyere. Hvis du velger en plan med en høyere egenandel, er premien sannsynligvis lavere. Bestemme hvor mye du har råd til å betale ut av lommen og hvor ofte du pleier å bruke din forsikringsdekning, kan hjelpe deg med å velge planen som har fradrag som passer ditt budsjett.

  • Co-Pay - Kopipakken er beløpet du må betale for hver type kontorbesøk eller beredskapsbesøk.

Copayen forventes vanligvis å bli betalt på besøkstidspunktet. Co-pay er vanligvis så lite som $ 5 per kontorbesøk, men kan kjøre så mye som $ 50 for beredskapsbesøk. Vanligvis er det billigere forsikringspremien og fradragsberettiget, jo høyere er sambetalingsbeløpene. Med noen fleksible planer med høyere premier, er det ofte ikke behov for tilleggsbetalinger.

leverandører

Når du sammenligner helseforsikringsplaner, vil du være sikker på å velge en som legen din deltar i. Å ha kontinuerlig kvalitetspleie fra legen din er viktig, så å velge en plan de deltar i, er ofte bedre enn å velge en plan som krever at du bytter leger . Ta hensyn til dette når du sammenligner planer.

Ønsker du å sammenligne helseforsikringsplaner? Prøv å bruke eHealthInsurance. Deres nettsted kan skryte av at det bare tar 11 minutter å finne en helseplan for deg. Klikk her for mer info.

fotokreditt: leoncillo sabino

Skrive Inn Din Kommentar