Forsikring

Hvor mye er premie på livsforsikring hvis du bruker tobakk?

Hvor mye er premie på livsforsikring hvis du bruker tobakk?

Jeg har alltid antatt at livsforsikring for tobakksbrukere var dyrere enn de som ikke bruker det, men jeg skjønte aldri mer hvor mye.

En yngre klient av meg i 30-årene var interessert i å kjøpe livsforsikring, og det jeg ikke visste var at han brukte tyggetobak.

Når jeg fant ut det, advarte jeg ham om at den potensielle kostnaden kunne være mer - noe som endte med å være mye mer.

I hans tilfelle, hans premie mer enn doblet. Jeg var forbauset.

Det ba meg om å gjøre et lite eksperiment den andre dagen. Jeg ønsket å se hvordan bruk av tobakk påvirker dekningspremier for livsforsikring - for menn og kvinner.

På noen måter var jeg ikke overrasket over det jeg oppdaget, basert på det jeg oppdaget med min tidligere klient. Det jeg ble forbauset på var økningen i prosent.


Term Life Insurance for gjennomsnittlig Joe eller gjennomsnittlig Jane

Bare for å sette scenen, la oss snakke om Term Life Insurance for et øyeblikk. Wikipedia definerer det som:

"Term livsforsikring eller tidsforsikring er livsforsikring som gir dekning til en fast betalingshastighet for en begrenset periode, den aktuelle termen. Etter denne perioden utløper dekning ved tidligere premiepris ikke lenger garantert, og klienten må enten avgi dekning eller eventuelt få ytterligere dekning med forskjellige utbetalinger og / eller vilkår. Dersom den forsikrede dør i løpet av løpetidet, vil dødsavgiften bli betalt til mottakeren. Term forsikring er den minst kostbare måten å kjøpe en betydelig dødsavgift på en dekning per premie dollar basis. "

På vanlig engelsk er det en form for livsforsikring som dekker et bestemt begrep eller tidsperiode. Dersom den forsikrede passerer i løpet av denne perioden, er dødsavgiften betalt til mottakeren. I kontrast henger ting som hele livsforsikringen til et individ for hele livet.

Term livet er en solid passform for mange mennesker, og er den opprinnelige typen livsforsikring, det er det mange mennesker er vant til.

Hvorfor være en tobakbruker vil drepe mer enn lungene dine

Det stemmer - det vil også drepe deg med forsikringspremier.

Det er ingen hemmelighet at helse- og livsforsikringspremier er høyere for røykere. Og når du tenker på det fra forsikringsselskapets synspunkt, gir det mye mening. Røykerne er vei, langt mer sannsynlig å ha helseproblemer. På toppen av alle de problemene som røyking selv skaper, er røykere mer sannsynlig å ha dårlige kosthold, trene mindre og lider av mange sykdommer og sykdommer relatert til deres inaktive livsstil. Til et forsikringsbyrå er en røyker en av de høyeste risikofolkene. Dette er så mye at selv smalleet røykere livsforsikringer er betydelig høyere enn deres ikke-røykere kolleger.

Hva vil du gjette forskjellen er?

Ta en sprekk på den. Hva tror du kostnaden forskjellen er for noen å få begrepet livsforsikring som ikke er en røyker, i motsetning til kostnaden av livsforsikring for en røyker? Dobbelt så mye? Tre ganger?

Prøv nesten fire ganger så mye!

Jeg kjørte termen liv sitater for en mann og kvinne på 30 år sikt $ 250 000 foretrukket ikke-tobakk og foretrukket tobakk. I noen av de tallene jeg kjørte den andre dagen, fant jeg forskjeller opp 3,8 ganger så høyt for røykere livsforsikring mot ikke-røykere.

Sjekk ut disse tallene for forsikringspremier for 20-årige millioner dollar livsforsikring av tobakksbrukere vs ikke-brukere:

 • 30 år gammel, mannlig Ikke-røyker: $ 405
 • 30 år gammel, Mannlig Røyker: $ 1480
 • Prosent forskjell: 265% dyrere for røykeren
 • 30 år gammel, kvinnelig Ikke-røyker: $ 340
 • 30 år gammel, kvinnelig røyker: $ 1030
 • Prosent forskjell: 202% dyrere for røykeren
 • 40 år gammel, mannlig Ikke-røyker: $ 604
 • 40 år gammel, Mannlig Røyker: $ 2890
 • Prosent forskjell: 378% dyrere for røykeren (dette er den høyeste forskjellen)
 • 40 år gammel, kvinnelig Ikke-røyker: $ 509
 • 40 år gammel, kvinnelig røyker: $ 2155
 • Prosent forskjell: 323% dyrere for røykeren

Her er noen tall for en 20 års periode på $ 250,000 for en 40 år gammel

Jeg kjørte disse tallene siden jeg skjønte en 40 år gammel, sannsynligvis ville ikke ha en livsforsikringspremie inntil de var 70 år gamle.

 • 40 år gammel, mannlig Ikke-røyker: $ 230
 • 40 år gammel, Mannlig Røyker: $ 852
 • Prosent forskjell: 370% dyrere for røykeren
 • 40 år gammel, kvinnelig Ikke-røyker: $ 200
 • 40 år gammel, kvinnelig røyker: $ 690
 • Prosent forskjell: 345% dyrere for røykeren

Disse tallene kan bare brukes som eksempler. Vennligst kontakt en forsikringsprodusent for å se hvilken type forsikring som passer best for deg.

Tobaksbruk påvirker alle slags livsforsikring

Ikke bare tenk at røyking eller bruk av tobakk bare vil påvirke ditt livsforsikringspremie. Jeg hadde også et annet tilfelle hvor en eldre klient var ute etter å bruke sin oppbyggede kontantverdi i hele politikken for å kjøpe en betalt permanent politikk. Det første intervjuet virket som om han var en god kandidat til prosessen. Det vil si, til klienten hadde litt hjernefeil. Klienten som vanligvis ikke bruker tobakk, bestemte seg for å ha litt taubakke mens han kjørte sin traktor på sin lille gård. Det har kanskje ikke vært en stor avtale, bortsett fra det faktum, det var 3 dager før hans medisinske eksamen! Unødvendig å si, i denne situasjonen vil selv toppkvalifiserte livsforsikringsselskaper komme tilbake med at han hadde tobakk i sitt system og det ødela sjansene for at vi kunne gå videre.

Moral Of The Story

Hva får jeg her? Nøyaktig dette: Hvis du vil være finansdirektør som meg, slutte å røyke eller bruke tyggetobak.

Neste gang du kjøper en pakke sigaretter for rundt $ 10,00 og tenk "Disse tingene er dyre"Husk disse tallene. Og innse at disse sigaretter koster deg mer i forsikringspremier enn de koster deg i butikken.

Skrive Inn Din Kommentar