Forsikring

Helseforsikringsplaner for små bedrifter

Helseforsikringsplaner for små bedrifter

En av de største utfordringene for småbedriftseiere og selvstendig næringsdrivende er å finne rimelig helseforsikring. Å være i stand til å ta vare på helsen din er viktig, og helseforsikring er en stor del av den muligheten, siden det kan bidra til å beskytte deg mot store helsekostnader. Dessuten kan det være viktig å tilby helsedekning til dine ansatte i arbeidet med å rekruttere toppfolk. Ved å tilby helseforsikring som en fordel, kan du forbedre kvaliteten på bedriften din ved å tiltrekke seg kompetente og produktive arbeidstakere.

For små bedrifter kan helseforsikring være en av de største hindringene eller en av de beste aktiva. Dessverre kan navigering på helsemarkedet være en overveldende prosess. Hvis du er en bedriftseier, har du ikke tid til å tilbringe timer og timer på å undersøke planer og selskaper.

Gruppe helseforsikring

En av dine beste alternativer er å se på gruppe helseforsikring. Gruppeplaner bruker kraften til tall for å holde kostnadene inneholdt. Hvis du kjøper helsedekning for dine ansatte, kan du få gruppesatser, som kan være lavere enn individuelle priser. Det er også mulig for selvstendig næringsdrivende å utnytte gruppesatsene. Mange online aggregatorer tillater familier, enkeltpersoner og selvstendig næringsdrivende å finne forsikringsplaner som en del av en gruppe. Når du blir lagt til i gruppen, har du tilgang til disse lavere prisene.

Det samme konseptet gjelder for gruppehelseplaner for små bedrifter. Hvis du vil gi denne fordelen til dine ansatte, kan du vanligvis finne gruppepriser som gjør det litt rimeligere for deg å gi fordeler til dine ansatte.

Ser på nettet for helseforsikring

Du kan se på nettet for gruppe helseforsikring. Gruppepriser kan være billigere. Når jeg var på utkikk etter helseforsikring, brukte jeg som ei selvstendig næringsdrivende, for familien min, eHealthInsurance. Nettstedet har også opsjoner for bedriftsforsikring. Det finnes mange andre aggregerte nettsteder som kan hjelpe deg med å finne gruppeplaner for virksomheten din, eller hjelpe deg med å finne helseforsikring som noen som er selvstendig næringsdrivende. Mange forsikringsselskaper tilbyr tilbud, og du kan velge å tilby ulike alternativer som kan hjelpe din pris. Å tilby en høyt fradragsberettiget plan som er kompatibel med en helse sparekonto, kan være en måte å redusere kostnadene på.

Skattefordeler for å gi helsedekning til ansatte

Små bedrifter kan dra nytte av å tilby helseplaner til sine ansatte. Hvis du er en liten bedrift som betaler for minst halvparten av dine ansattes helseforsikring, kan du være berettiget til skattefradrag. Hvis du er en bedrift med 10 ansatte eller mindre, som tjener gjennomsnittlig lønn på $ 25 000 årlig, og phasing out etter hvert som selskapene nærmer seg 25 ansatte og en gjennomsnittlig lønn på $ 50 000 i året.

Inntil 2013 kan du motta en skattekreditt på opptil 35% av hva virksomheten din bruker på helseforsikring. I 2014 øker den maksimale kreditt for små bedrifter til 50% av det du betaler for forsikringspremier. Selvfølgelig er det skattefradrag tilgjengelig for det du betaler i forsikringspremier som noen som er selvstendig næringsdrivende.

Du vil kanskje også se på mulighetene for statlig skattefordel. Sjekk statens skattekode for informasjon om hvilke skattelettelser som er tilgjengelige, samt kravene til kvalifisering. Du bør også vurdere å snakke med en pålitelig skattemessig, som kan hjelpe deg med å finne ut hvilke fordeler du har når du tilbyr helsedekning til dine ansatte.

Alternativer for Small Business Health Insurance

Som arbeidsgiver er det hundrevis og hundrevis av beslutninger du må gjøre. Å prøve å navigere alle disse kan være overveldende, men helseforsikring trenger ikke å være en av disse. Det er et par forskjellige alternativer du kan velge mellom når du er

Individuell helseforsikring

En av de enkleste alternativene er bare la hver arbeidsgiver velge sin egen helseforsikringsplan. De kan velge hvilken som helst plan som passer deres behov. Som arbeidsgiver kan du bidra til å betale en del av premien på noen av de andre avgiftene. I denne situasjonen kan du bidra til å betale premiene eller utgiftene gjennom en helsefondsavtale.

Privat helseutveksling

Private helseutvekslinger har blitt et av de mest populære alternativene for mange små bedrifter. De gir stor fleksibilitet for både arbeidsgivere og ansatte.

Tenk på private børser som markedsplasser hvor dine ansatte kan handle for helseforsikring og tilleggsforsikring. For disse byttene vil arbeidsgiveren gå videre til utvekslingen og velge med bærer og fordeler de ønsker å tilby. Arbeidsgiveren bestemmer også hvor mye de vil bidra til planene.

Etter at arbeidsgiveren har opprettet sin liste over produkter og alternativer, kan de ansatte få tilgang til utvekslingen og bestemme hvilke de vil delta i.

SHOP Marketplace

Et av biprodukter fra Affordable Care Act var muligheten for små bedrifter å kjøpe gruppeplaner gjennom Small Business Health Option (SHOP). Hver stat er pålagt å ha SHOP som en del av deres helseforsikringsmarkedsplass. Avhengig av staten må virksomheten din ha mindre enn 100 eller færre enn 50 for å kjøpe en plan gjennom SHOP.

Inne i SHOP markedsplassen er det tre forskjellige typer helseforsikringsplaner du kan sørge for dine ansatte:

  • Medarbeidervalg - Medarbeider kan velge hvilken som helst av planene som tilbys på børsen, så lenge den oppfyller alle krav til SHOP-fordel.
  • Arbeidsgivervalg - arbeidsgiveren kan velge en eller flere spesifikasjoner som spiller for sine ansatte.
  • Hybrid Choice - arbeidsgiveren kan velge et metallnivå og deretter kan medarbeider plukke noen av planene innenfor nivået.

Hver liten bedrift er annerledes, og dine ansatte kan ha forskjellige behov. Det er ikke "ett beste alternativ" som fungerer for enhver bedrift.

Skrive Inn Din Kommentar