Liv

Gimme tilbake min time! Tidsbesparende tips for sommertid!

Gimme tilbake min time! Tidsbesparende tips for sommertid!

På den ene siden er jeg veldig glad for at Daylight Savings Time starter i dag! Det betyr at solen vil være ute senere, og sommeren ligger rett rundt hjørnet. På den annen side er jeg imidlertid veldig irritert at en time av tiden min forsvant forsvinner midt om natten!

Vel, jeg har satt sammen en måte å få timen min tilbake gjennom noen enkle og enkle tips.

Tidsbesparende tips

Her er hvordan tidsbesparelsene mine bryter ned:

15 minutter - DVR! Når jeg ser min time lang viser at jeg DVR, tar de bare 45 minutter å se siden jeg hopper over kommersielle!

12 minutter - Dedikert Email Time. Jeg stjal denne fra en "jobber mer produktivt" tipsbok, men jeg synes det er veldig verdiskapende. Ordtaket sier at hvis du stadig sjekker e-post, er du mindre produktiv. Hvis du dedikerer en eller to ganger om dagen for å sjekke e-post, og ikke gjøre det utenfor disse tider, bør du få ytterligere 12 minutter!

10 minutter - Hold dine essensielle sammen. Ved dette mener jeg å holde alt du trenger hver dag, for eksempel lommeboken, vesken, nøklene, telefonen, osv., På samme sted hver dag. Ved å ikke ha det for å finne ting, kan du spare deg selv om 10 minutter. Dette kan være spesielt nyttig hvis du må stå opp tidlig!

9 minutter - Dagligvarebutikk med en plan. Jeg har aldri prøvd dette, men jeg skal til denne uken. Formentlig, hvis du deler dagligvarehandelen din i fire områder: produsere, tørre varer, kjøtt og meieri, og ikke forlate hvert område i butikken før du har hentet alt på den delen av listen, kan du lagre 9 minutter i matbutikken. Åh, og kjøp ikke mens du er sulten!

6 minutter - Multi-level Housekeeping. Hvis du har et 2-etasjers hjem, bør du legge et separat sett med rengjøringsmateriell i en caddy i hver etasje. Dette vil spare deg for å løpe rundt opp og ned, og barbere 6 minutter av rengjøringen din!

5 minutter - Klipp til punktet! Hvis du følger mange blogger og andre nettsteder, bør du registrere deg for deres RSS-feed eller nyhetsbrev. Så, i stedet for å spore hvert nettsted og se hva som er nytt, kan du få alt på ett sted fra alle nettstedene dine. For eksempel kan du registrere deg for The College Investor RSS-feed via e-post!

3 minutter - Trash Efficiency. Hvis du jobber på kjøkkenet, setter du søppelkassen ut og er tilgjengelig for bruk, eller bruk en gammel dagligvarepose for søppel. Ved å ha søplaen hendig for peeling, eggskjell, etc, sparer du tid ved ikke å måtte gå ut eller til garasjen ofte!

Total tid lagret: 1 time!!!

Jeg håper dette tar litt av sting ut fra hoppe fremover en time!

Lesere, har du noen tidsbesparende tips for å gjøre overgangen enklere?

Skrive Inn Din Kommentar