Mat

5 måter noen kan spise sunn, deilig mat på et sinnsykt billig budsjett

5 måter noen kan spise sunn, deilig mat på et sinnsykt billig budsjett

Når du er på et stramt budsjett, men du har barn til å mate, spiser fersk mat - som ofte utløper raskt og leveres med en heftig prislapp - tar ofte en baksete til lengre varig og billigere behandlet mat.

Men prisfallet har en tendens til å komme med en like bratt nedgang i næringsverdi.

Supplerende ernæringsassistansprogrammet, bedre kjent som matfrimerker, kan bety forskjellen mellom å mate familien din med en sunn middag og gå til sengs sulten.

Men SNAP-fordelene ble aldri designet for å finansiere en families fulle matbudsjett.

En familie på fire kan kvalifisere til opptil $ 649 per måned under SNAP, men det beløpet gjelder bare familier som ikke har månedlig inntekt. De fleste av de 48 millioner menneskene som kvalifiserer for SNAP, bringer inn en form for inntekt, slik at de får mindre enn maksimumsbeløpet.

Ifølge senter for budsjett og politikk prioriteter, en ikke-partiell, ideell organisasjon som undersøker offentlig utgifter, gjennomsnittlig tildeling for familier som bruker SNAP er nærmere $ 255.

Og hvis du er en familie på tre som bringer inn over 26 000 dollar i året? Du kvalifiserer ikke for SNAP-fordeler.

Uansett om du får SNAP-fordeler, strekker ditt månedlige dagligvarebudsjett for å sikre at det er nok å mate hele familien, tar dyktighet.

Slik Stretch Your Little Food Budsjett

Selvfølgelig, med begrensede budsjetter, må lavinntektsfamilier bli kreative hvis de vil spise sunn, fersk mat.

Vi samlet noen tips fra gründer og mor Rachel Bolden-Kramer, forfatter av den kommende "My Food Stamps Cookbook", og ernæringsgodkjener Cooking Matters for å vise deg - om du kvalifiserer for SNAP-fordeler eller bare på et budsjett - hvordan du får litt mer med mindre.

Mens du kan bruke noen av disse tipsene i dagligvarebutikker, jo mer involvert er du i samfunnet ditt, desto mer kan du ha nytte av.

1. Bli med i et fellesskapsstøttet jordbrukskooperativ

Fellesskapsstøttet landbruk gjør det mulig for fellesskapsmedlemmer å betale ukentlig, månedlig eller sesongavgift for å støtte lokale bønder. I bytte for de periodiske utbetalingene kan fellesskapsmedlemmer plukke opp en heaping boks med ferske råvarer hver uke.

LocalHarvest.org holder en omfattende liste over CSA-programmer landsomfattende. Bare i St. Petersburg, Florida, hvor kontoret vårt ligger, og omkringliggende fylker, er det 32 ​​CSA-programmer.

Prisene varierer, og ikke alle CSAs godtar matfrimerker, så det kan ta litt arbeid for å finne ut hvilket program som er riktig for deg. Men når du finner den rette, kan ukentlige boksene kutte ned kostnadene dine på dagligvarebutikker.

Selv om du ikke bruker matfrimerker, kan det være et solidt sparende triks å bli med en CSA.

Som en bonus, Bli med på en CSA gir deg også en sjanse til å lære om bøndene som dyrker maten din og deres praksis - samtidig som barna dine blir mer begeistret for å spise grønnsaker.

2. Resultat gratis mat fra nabolagshager

Fellesskap eller nabolagshager er forskjellige fra CSAs. Mens heltidsbønder generelt driver CSA, donerer naboer sin tid og penger for å opprettholde de fleste fellesskapshager.

Ifølge Bolden-Kramer er det mulig å kjøpe diskonterte råvarer fra nabolaget gårder, og noen gir også fellesskapsmedlemmer som bruker frimærker, gratis grønnsaker og urter for å hjelpe dem med å strekke sine budsjetter og heve måltider.

3. Søk etter Dollar-Matching Programmer på dine lokale Farmers Markets

Vi har allerede fått mange tips om hvordan du kan strekke dine dollar på ditt lokale bøndemarked, selv om du ikke har kvalitet på matfrimærker.

Hvis du kvalifiserer, tilbyr mange stater programmer som hjelper lavinntektsfamilier, får mer produsere for dollaren. I California, hvor Bolden-Kramer lever, heter programmet Market Match.

Gjennom dette programmet, for hver dollar en SNAP-mottaker tilbringer på et deltakende bøndermarked, får de en annen dollar de kan bruke på bøndemarkedet.

Et raskt Google-søk vil fortelle deg om staten din har et lignende program. For eksempel, i vår hjemstat Florida, kalles programmet Fresh Access Bucks.

4. Hvis du er i en tradisjonell dagligvarebutikk, kjøp Smart

Selvfølgelig vil det være tidspunkter når du trenger noe du ikke finner på et bøndemarked, CSA eller samfunnshage. Det er da du må gå til en tradisjonell matbutikk.

Cooking Matters, en organisasjon dedikert til lærerfamilier, hvordan å strekke små matbudsjetter, har noen ideer om hvordan man bedre kan navigere i en matbutikk og holde budsjettet intakt.

Organisasjonen foreslår at du velger frosne grønnsaker når ferske råvarer føles utilgjengelige, måltidsplanlegger å kutte ned matavfall og sammenligne enhetspriser slik at du kan betale minst mulig penger for de beste matalternativene.

5. Prøv Amazon Prime til en rabatt

Vi skrev allerede om Amazons siste beslutning om å senke kostnadene ved sitt månedlige Prime-medlemskap for folk på statsstøtte.

I stedet for å betale $ 10,99 per måned for medlemskap, vil du betale $ 5,99 hver måned så lenge du har et gyldig elektronisk Benefit Transfer-kort.

Mens du ikke kan bruke ditt EBT-kort til å kjøpe gjennom Amazon, får du gratis frakt på varer du kjøper gjennom nettstedet. Dette kan spare penger på transportkostnader hvis du ikke har tilgang til en pålitelig bil, men trenger å kjøpe store eller tunge varer.

Prime-rabatten er kun tilgjengelig for månedlige medlemskap, og du kan kansellere det når som helst.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar