Mat

Wawa gir bort gratis kaffe hver fredag ​​i mars. Slik får du det

Wawa gir bort gratis kaffe hver fredag ​​i mars. Slik får du det

Her på The Penny Hoarder HQ, går vi gjennom mye kaffe. (Jeg er på min andre kopp da jeg skriver dette.)

Men i løpet av mars måned kan vi kanskje lage et lite pustekammer i vårt kaffebudsjett - og du kan også komme inn på besparelsene.

I en dristig (kaffe-ordspill) flytte, Wawa gir bort Gratis kaffe hver fredag i mars.

Ja, du leser det riktig. Gratis kaffe. Hver fredag.

Som om helgene kan bli bedre ...

Hvordan får jeg gratis wawa kaffe?

Jeg er glad du spurte.

Scoring din gratis cuppa er like enkelt som å laste ned Wawa-appen, registrere deg for Wawa Rewards-programmet og vente på de søte, søte gratis kaffekuponger å rulle inn.

En gang i uka vil kaffegudene (Wawa, i dette tilfellet) sende en kupong for en hvilken som helst størrelse kaffe rett til kontoen din. Når du kommer til registret, bare blink strekkoden på enheten for å dra nytte av freebie-livsaften.

Noen andre Perks

Bortsett fra å levere friske, varme bønne-vannkuponger rett til enheten, kan du også bruke Wawa App til å betale i butikk med et registrert gavekort, sjekke timer, steder og drivstoffpriser, og tjene og innløse belønninger.

I løpet av de neste månedene planlegger Wawa også å rulle ut mobilbestilling, slik at kundene kan få sine hoagier venter på dem på pick-up-disken.

Men for å være ærlig, er jeg for det meste i den for kaffen.

Din sving: Vil du laste ned Wawa App for å få litt gratis kaffe denne måneden?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hennes livsmotto kommer rett fra en Will Ferrell-film: "Kaffe er livsnerven som brenner drømmene til mestere."


Skrive Inn Din Kommentar