Mat

Denne Carrabba-avtalen gir deg italiensk matkrav i dag og i morgen

Denne Carrabba-avtalen gir deg italiensk matkrav i dag og i morgen

Noen ganger vil du bare ha et tett, kalori-pakket italiensk måltid.

Og brød.

Og ganske muligens, noen calamari. Jeg er sulten.

Når magen ber deg om å hengi seg litt, går du sannsynligvis rett til nabolaget Carrabba. Stol på meg, jeg vet du gjør - jeg pleide å jobbe på en.

Hvis du er i humør for litt komfortmat, gjør deg klar for at dine ønsker blir oppfylt gjennom neste mandag.

Carrabbas kjøp en, ta en avtale er tilbake - denne gangen med gratis lasagne.

Delizioso!

Hvordan få gratis mat fra Carrabba denne uken

Fra nå til lørdag 31. mars, Carrabba tilbyr en gratis rekkefølge av lasagne når du kjøper Kylling Bryan, Kylling Marsala eller Pollo Rosa Maria. Alt du trenger å gjøre for å få denne avtalen, er å spise og nevne freebie når du bestiller - beklager, bestillingsforsøk er ikke kvalifisert.

Hvis du aldri har hørt om disse rettene, er det et raskt trekk: De er alle deilig dekadente, toppet med elegante oster eller en saftig saus og egentlig deilig, jeg lover.

Plus, hver kommer med suppe eller salat og en side. Og gratis brød. Så mange brød som ditt carb-elskende hjerte ønsker. Vi skal håndtere det i morgen på treningsstudioet, OK?

Hvis du har middag planer med en venn denne uken, vurdere å gå til Carrabba og gripe denne avtalen. Du vil takke deg dagen etter når du ikke trenger å lage middag.

Husk at denne avtalen kun er tilgjengelig på deltakende Carrabbas steder, så du vil kanskje ringe din lokale restaurant før du drar ut. Det utelukker spesifikt Kirby og Woodway steder i Houston og alle flyplasser.

Kelly Smith er en epost innholdsspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.


Skrive Inn Din Kommentar