Mat

Happy World Food Day! Her er de beste byene for Foodies på et budsjett

Happy World Food Day! Her er de beste byene for Foodies på et budsjett

Happy World Food Day! Vi elsker unnskyldning for å komme sammen og spise god mat, så vi er ganske stoked denne ferien eksisterer.

Spiser godt på et budsjett, kan imidlertid være tøft. Hvis du er en ekte foodie, kan gourmet dagligvarer og hyggelige middager raskt slå opp dine skjønnsmessige midler.

Kostnaden for å spise godt varierer sterkt avhengig av hvor du bor - for å hjelpe deg med å finne byer som appease både lommeboken og magen din, har WalletHub nylig lansert de beste og verste matbyene for foodies på et budsjett.

Hvor skal matelskere leve?

For å komme opp på rangeringer, analyserte WalletHub overkommelige priser (faktorer som kostnaden for dagligvarer og alkohol, og utbredelsen av rimelige og velrenommerte restauranter) og mangfold, tilgjengelighet og kvalitet (faktorer som antall restauranter, bondemarkeder og kaffebarer per innbygger) av de 150 største amerikanske byene.

Basert på disse faktorene, er de beste byene for folk som vil spise fantastisk mat til rimelige priser:

  1. Portland
  2. Orlando
  3. San Fransisco
  4. Oakland
  5. Seattle

Bor ikke på vestkysten? Ikke vær så sjalu på deres dominerende stillinger på listen; du er heldig når det gjelder priser. Indianapolis og Omaha har billigste vin og øl, mens fire byer i Texas toppet billigste dagligvarer liste.

For ikke å nevne, gikk disse byene også bra:

  1. Cincinnati
  2. Rochester
  3. Pittsburgh
  4. St. Louis
  5. Madison

For den fulle listen over beste og verste matbyer, besøk WalletHub.

Din sving: Er du en foodie? Har du gode alternativer i byen din?
Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar