Mat

5 voksne lunsjbokser du visste ikke at du trengte (alt for mindre enn $ 20)

5 voksne lunsjbokser du visste ikke at du trengte (alt for mindre enn $ 20)

La meg gi deg et glimt inn i min morgenrutine på arbeidsdager.

Hit snooze omtrent fire ganger. Rull ut av sengen. Gjør alle hygiene ting. Børst på litt sminke for å se mer menneskelig, mindre zombie. Kast på en kjole (fordi jeg ikke trenger å matche noe). Hell kaffe i en go-mug. Kast en beholder med rester i en plastvarebutikkpose. Skal ut av oppkjørselen.

Etter hvert som jeg kommer til å jobbe, er jeg et rot. Kaffen drypper ned i armen, svetter perler langs pannen min etter å ha gått to kvartaler (jeg bor i Florida, OK ?!), og at plastpose med min lunsj raser så høyt, det er i utgangspunktet å rope: "Hei, se på dette rotet av en person ! Ikke stol på at hun har henne til å handle sammen i dag! "

Det er vanligvis når min samarbeidspartner briser gjennom kontoret. Hun klarte å krølle håret og matte et skjørt til en bluse. Å fullføre utseendet hennes er den mest profesjonelle lanseringsboksen jeg noensinne har sett.

Nå sier jeg ikke lunsjboksen gjør eller bryter profesjonalitet, men disse klassisk klasseskoleforutsetninger er spesielt nyttige for arbeid.

Ikke bare vil du se mye bedre enn kontoret slug (meg), du vil også kunne unngå det overfylte, rotete kjøleskapet og holde maten kald (eller varm). Heck, det kan til og med motivere deg til å pakke lunsj om morgenen, og spare deg for mye penger på mat.

De 5 beste lunsjboksene for voksne (mindre enn $ 20)

I ånden av å være profesjonell - men likevel sparsommelig - fant vi fem av de beste voksne lunsjboksene som koster mindre enn $ 20.

(Visste du at noen lunsjbokser kommer med en prislapp på $ 50 + ?!)

1. For veldig sulten Caterpillar ...

Hvis du er noe som en bror av en bror, vil du ønske å pakke en gigantisk kjøler til jobb. Som han gjør. Er det litt påtrengende? Jo, men han har mat til dagen.

Denne Coleman 16-kan myke kjøleren kan også gjøre trikset.

Som navnet antyder, inneholder det 16 bokser, som skal være nok for noen Tupperwares-verdi for mat. Det har også en hard plastfôr, som vil holde posen med sjetonger fra å bli krummer under pendlingen. For alt som ikke er kaldt, kan du holde det i frontlommen.

En korrekturleser som heter "vanskelig å behage" ga boksen fem stjerner og sa, "Denne spannet inneholder en smørbrød i en" hard plast sandwich-beholder ", to store Gatorade-størrelser, to små harde plastikkkopper og en tynn ispakke, sammen med to poser med lunsj-størrelse chips! Ja!”

Hvis den harde plastforingen alltid ser et utslipp eller flekk, bare ta det ut og la det vaske.

Nåværende pris på Amazon Prime: $ 17.02

2. For den feminine fashionisten ...

Husk hvor mye moro du hadde i grunnskolen da du skulle plukke ut en ny lunsjboks? Som voksen får du dessverre ikke alle superhelt Barbie-alternativene. (Hvis du ikke har funnet ut det, er det ikke så mye å være voksen som å være barn. Noe.).

Men Wonderful Flower lunsjposen kan bare gjøre kunsten - hvis du er i blomster. Du har 18 alternativer, en for hvert antrekk. (Bare tuller.) Vesken er også vanntett og isolert, flott for å holde varene varme eller kalde. Det er ingen hard lining, så det er lett å lagre.

Noen lesere har klaget over den lille størrelsen, men mange sier det er perfekt for en salat eller sandwichbeholder, en yoghurt og litt frukt eller nøtter. Med andre ord, det er perfekt for de av oss som ikke trenger en hel kjøligere mat for å fortsette.

Nåværende pris på Amazon Prime: $ 16.99

3. For Squirrely Snackers ...

Jeg ringer deg bare ekte snackere fordi jeg forstår. Jeg er en. Mange ganger inneholder lunsjerne noen tilfeldige nøtter, et skivert eple, en kalkun-og-ost-opprulling og noen Hershey's Kisses, hvis jeg føler meg vill. Denne hodgepodge fører til 100 plastpose baggies innenfor den støyende dagligvareposen. Det er veldig crinkly-lydende, og det får meg til å føle meg dårlig for miljøet.

Denne Bento Lunch Box Set er min perfekte løsning. Den lekkasjerte bento-boksen leveres med fire rom. Boksen er mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Du kan også holde den i fryseren.

Av sine 37 Amazon-vurderinger, betraktet 28 det en 5-stjerners lunsjboks. Jeg er solgt. (Alvorlig. Jeg skal til å kjøpe et impulskjøp ...)

Nåværende pris på Amazon Prime: $ 13.99

4. For den nostalgiske prep-skoleren ...

OK, du trenger ikke å være en prep-school alum for å sette pris på en flott denim design.

Denne bomull, lerretlignende vesken er myk, men likevel robust, noe som betyr at muffins ikke blir squashed. Og du bør kunne passe en god mengde muffins der inne, hvis du ønsker det. En anmelder sa at hun kan passe en beholder, drikke og flere andre snackpakker.

Andre har rapportert at maten holder seg kald i tre til fire timer - akkurat i tide til lunsj.

Av de 95 kundeanmeldelsene, anså 85 at posen var femstjerners verdig.

Nåværende pris på Amazon Prime: $ 12.99

5. For "Jeg vil bare ha en vanlig lunsjboks" -fagfolk ...

Basert på designen, kan vi også ringe til denne: "For de som vil lure alle til å tenke de er en profesjonell fotograf ..."

Mier Adult Lunch Box er kanskje det enkleste alternativet på listen - men også den høyest vurderte.

Den inneholder to separate rom, slik at du kan holde dine kalde gjenstander i bunnen og dine varme elementer eller snacks oppover for enkel tilgang. Det er også en glidelås foran, perfekt for kjøkkenutstyr. (Fordi la oss være ekte, er redskapene på jobb faktisk sanitær? Nei)

Det er også en skulderrem, som gjør det enkelt å kaste på før du vender mot morgenpendelen.

Granskere sier det er stort - romslig nok til å passe to måltider, men ikke for stor. En anmelder bruker den til å pakke lunsjer for to. En annen anmelder kjøpte den til mannen sin, som jobber 12-timers skift. Hun sier hun pakker sin varme lunsj på toppen og sin kalde middag på bunnen.

(Merk deg selv: Finn en partner som skal pakke min lunsj.)

Nåværende pris på Amazon Prime: $ 16.55

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun håper en snazzy ny lunsjboks vil hjelpe motivere henne til å pakke lunsjer hver dag. Og for å se mer profesjonell, fordi den matkassen ikke gjør noe for å hjelpe henne.

Skrive Inn Din Kommentar