Mat

Aldi tester Instacart-levering, men vil de frugale kundene omsorg?

Aldi tester Instacart-levering, men vil de frugale kundene omsorg?


Et nytt pilotprogram kunne bringe Aldi dagligvarer til døren din - til en pris.

Aldi annonserte denne morgenen at det samarbeider med Instacart for å levere dagligvarer til kunder i Atlanta, Dallas og Los Angeles. Hvis piloten lykkes på disse områdene, kan levering via Instacart utvides til flere markeder.

Forhandlere i testområdene kan handle Aldi-produkter online eller bruke Instacart-mobilappen. Mens Instacart er kjent for å levere ordrer på omtrent en time, kan leveranser av Aldi dagligvarer planlegges opptil en uke i forveien.

"Vi vet at kunder er på utkikk etter nye måter å spare tid og penger på," sa Alasons administrerende direktør Jason Hart i en utgave. "Instacart gir enkel tilgang til våre lave priser ved å klikke på en knapp."

Aldi har rundt 1700 butikker i 35 stater over hele USA, men planlegger å utvide til 2500 butikker innen utgangen av 2022.

Vil du prøve det selv? Aldi erklærer at nye Instacart-brukere kan ta $ 20 av sin første bestilling med kode ALDIDELIVERY. Tilbudet utløper 30. september.

Har en Fancy Delivery Service Mesh med Aldi lave priser?

Aldi s atmosfære er unabashedly no-frills. For å holde prisene lave, poser du din egen dagligvarer, og du må sette inn et kvartal for å få tilgang til handlekurven.

Så hvorfor samarbeide med en leveringstjeneste som Instacart? Det er virkelig mer som "Hvorfor ikke?"

Dagligvarekonkurranse er hard akkurat nå, og Aldi ekspansjonsplan har det klart å bli den tredje største kjøpmannen i landet. Nå er det på tide for Aldi å introdusere sine husmerker - 90% av aksjene er eksklusive til Aldi butikker - til så mye av allmennheten som mulig.

Men vil Instacarts bekvemmelighet avbryte eventuelle besparelser du kan få fra en godt planlagt tur til Aldi?

Noen kjeder som er tilgjengelige for levering via Instacart krever høyere priser hvis du handler gjennom tjenesten, og som du trolig forventet, er leveransen ikke akkurat gratis.

Hvis Aldi-piloten er vellykket, vil vi holde øye med hvordan de påståtte besparelsene stabler opp når det er en pris på bekvemmelighetsfaktoren.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar