Banker

Slik kan du enkelt leie bilen din for ekstra penger

Slik kan du enkelt leie bilen din for ekstra penger

Mine favoritttyper av sidehustler er de som krever det minste arbeidet. Leie av varer er alltid en god inntektsstrøm som kan kategoriseres som halvpassiv.

Jeg ble nylig introdusert til et selskap som heter Turo som lar bileiere leie ut sine biler for ekstra penger. Det er et pent konsept, og hvis du har et kjøretøy som sitter rundt mye, kan dette potensielt være en god inntjeningsmulighet for deg.

Hvordan Turo fungerer

Turo, tidligere RelayRides, er et bilselskap som gjør at folk trenger å leie et kjøretøy for å gjøre det gjennom sine jevnaldrende som har listet sine kjøretøy til leie på Turos nettside.

Appell av Turo er at de som ønsker å leie biler, kan bla gjennom oppføringene og finne nøyaktig hva de trenger til den prisen de vil ha. Og de som noterer bilen sin, kan tjene penger.

Det er noen grunnleggende retningslinjer for å liste din bil på Turo. Hvilke typer biler som er akseptert er:

  • 2006 eller nyere
  • Mindre enn 130 000 miles
  • Ren tittel
  • Lovlig registrert i USA (unntatt New York)

Kjøretøy som er eldre enn 2006 eller har mer enn 130.000 miles, men som er i utmerket stand, kan også bli oppført med Turo.

Du kan liste din bil gratis ved å fylle ut grunnleggende informasjon om kjøretøyet ditt, laste opp bilder og sette priser. Hvis noen bestemmer seg for å leie bilen, kan de plukke den opp fra oppkjørselen din, eller du kan tjene ekstra penger ved å møte dem på deres foretrukne sted. Turo lager sine penger ved å ta en prosentandel av leie- eller reiseprisen.

Hvis du er bekymret for forsikring og sikkerheten til bilen din, er det viktig at Turo gir opptil en million dollar i dekning og forutsetter leietakere.

Hvor mye kan du tjene med Turo?

Beløpet du kan tjene varierer avhengig av flere faktorer. (Selv om Turo-websiden sier at du kan tjene opp til $ 1000 / måned.)

Først av er bilens merke og modell for å avgjøre leieprisen du kan trekke inn. Andre faktorer inkluderer etterspørselen etter leiebiler i byen din (større byer og turistområder vil ha høyere etterspørsel) og hvor mange dager per måned er du villig til å leie.

Andre ting som villigheten til å møte en leietaker i en flyplass og hvor raskt du reagerer på kundene, kan også gi stor innvirkning.

Akkurat nå har Turo en bonus på 25% (opp til $ 100) av turer du godtar innen de første 60 dagene med oppføringen av kjøretøyet ditt.

Prosentandelen av reiseprisen du beholder, vil avhenge av dekningsnivået du velger for bilen din. Beløpet du vil tjene, ligger i størrelsesorden 65-85% av reiseprisen.

Hvordan komme i gang

Hvis du er interessert i å leie ut bilen din, kan du besøke Turo for å få mer informasjon og liste din bil gratis. Derfra kan du fylle ut bilens tilgjengelighet, pris og andre detaljer.

Hvis du prøver å notere med Turo, kom tilbake og gi oss beskjed om din erfaring.

Skrive Inn Din Kommentar