Eiendom

Trenger du en fullmakt?

Trenger du en fullmakt?

En fullmakt er et juridisk instrument som delegerer en persons juridiske autoritet til en annen person. Hvis et individ er ufrivillig eller psykisk inkompetent, tildeler POA et pålitelig parti til å ta avgjørelser på hans eller hennes vegne. Det er vanskelig å hevde at noen ikke trenger en fullmakt. Her er hva du trenger å vite om å sette en fullmakt på plass.

Det er nondurable, springing og varig fullmakter.

En nondurable fullmakt kommer ofte til spill i eiendomsmeglingstransaksjoner, eller når noen velger å delegere sine økonomiske forhold til en rettighetshaver under et lengre fravær. En spredende fullmakt "bringer inn" når en bestemt hendelse oppstår (vanligvis en sykdom eller funksjonshemming som påvirker en person).

En "varig" fullmakt tillater en rettighetshaver eller agent å handle på vegne av en annen part, eller Rektor, selv etter at rektor ikke er mentalt kompetent eller fysisk i stand til å ta avgjørelser. Når en førstegangsfører utfører en varig fullmakt, kan den bli brukt umiddelbart, til den enten blir tilbakekalt av oppdragsgiver eller rektor dør.

Selv etter at en POA trer i kraft, kan selvsagt selvfølgelig selv foreta økonomiske og juridiske avgjørelser. Rektor kan også velge å få POA til å fungere umiddelbart, ikke bare på et tidspunkt i fremtiden når de mister muligheten til å ta disse avgjørelsene. Du kan også utnevne flere agenter.

Hva POA tillater i økonomiske termer.

Finansielt er en fullmakt et enormt nyttig instrument. En agent kan betale regninger, skrive sjekker, foreta investeringsbeslutninger, kjøpe eller selge eiendomsmegling eller andre harde eiendeler, signere kontrakter, filskatter, til og med arrangere fordelingen av pensjonsytelser.

Selvfølgelig kan en POA bestemme hva en Agent kan og ikke kan gjøre økonomisk. Det er noen ting som er uttrykkelig forbudt, uansett hva du fastsetter. For eksempel, Din Agent kan ikke bruke dine eiendeler på hans eller hennes vegne (som ofte utgjør eldre misbruk) eller endre eller skrive en vilje. Men han eller hun kan etablere en tillit.

Avanserte helsetiltaksdirektiver: HCPOAs og Living Wills.

Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, ALS og andre sykdommer kan til slutt rane folk med evnen til å artikulere deres ønsker, og dette er en viktig grunn til at folk velger en helsepersonell eller en levende vilje. Det er forskjeller mellom de to.

En helsepersonell (også kalt en "helsepersonell") tillater en agent å ta medisinske beslutninger for en oppdragsgiver, hvis den elskede blir ufrivillig eller psykisk inkompetent. En person trenger ikke å stå overfor døden for at en HCPOA skal bli satt i kraft.

En levende vilje gir en rettighetshaver tilsvarende beslutningsbeføyelser, men dette avanserte direktivet gjelder bare når noen står overfor visse dødsfall. Det kan artikulere om den kjære ønsker å bli innlagt på sykehus ved slutten av livet, eller ha kirurgi, blodtransfusjoner, gjenoppliving eller andre medisinske prosedyrer administrert. Oppdragsgiver har fullmakt til å utføre den ufrivillige partens ønsker.

Det er et klokt trekk for å utarbeide disse dokumentene og få dem på plass før en diagnose av en degenerativ eller krepsende sykdom, eller i det minste umiddelbart etter en. En HCPOA eller Living Will må overholde statlige lover.

Hvem skal ha kopier av disse helsetiltakene?

Du, din advokat, noen leger som behandler din kjære, og ethvert sykehus, hjulpet boenhet eller sykehjem involvert i hans eller hennes omsorg. Forutsatt at du er oppdragsgiver, bør en annen kopi være i hendene på et familiemedlem eller en venn du stoler på dersom noe forstyrrende skjer med deg.

En hitch: HIPAA Privacy Rule. I 2003 ble HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) lov, og det ble uttalt at en ansattes fortrolige helsjournaler må beskyttes mot uautorisert formidling. Så i dag bør en fullmakt til helsepersonell inneholde en "godkjenning for avsløring av beskyttet helseinformasjon". Dette tillater en helsepersonell å overføre PHI til leger og sykehus under HIPAA Privacy Rule. Uten det kan du få et problem i en medisinsk nødsituasjon, fordi de fleste helsepersonell ikke vil gi PHI uten den uttrykkelige skriftlige autorisasjonen fra pasienten (en HIPAA medisinsk utgivelsesform). Faktisk kan leger og sykehus møte bøter og sanksjoner for å krenke HIPAA Privacy Rule.

Ingen kraft uten signatur. Husk: Ingen fullmakt, HCPOA eller Living Will er gyldig med mindre den er signert og notarisert og / eller riktig bevist. Det virker utænkelig at noen mennesker vil utarbeide disse dokumentene og aldri signere dem ... men for å låne en analogi, blir noen røykdetektorer kjøpt, men aldri installert.

Vil du lære mer?

Deretter møtes med en eldreomsorg eller eiendomsplaneringsadvokat. Du kan finne en ved hjelp av en forsikringsrådgiver med kunnskap om langtidspleie og eldercare-problemer, eller ved hjelp av en finansiell konsulent som har hjulpet familier med arvelig planlegging. Nå er det beste tidspunktet å forstå disse alternativene.

Skrive Inn Din Kommentar