Tilbud

Canadas Turning 150 og det feirer med en fantastisk reisefree

Canadas Turning 150 og det feirer med en fantastisk reisefree

Canada blir 150 år gammel i 2017, og det kaster seg selv den kuleste bursdagsfest: Nasjonalparker, historiske steder og marine bevaringsområder vil tilby gratis adgang for hele året.

Låsekostnader for kanaler og vannveier vil også bli frastått, hvis du er båtvifte.

Mens mange av Canadas parker og historiske steder allerede er gratis å besøke, vil dette arrangementet få deg gratis til nesten 100 steder som tar opp posten.

Camping, guidede turer og fotturer, og fortøynings- og reservasjonsgebyr gjelder fortsatt under feiringen. I tillegg vil Canadian Rockies Hot Springs opprettholde opptakspengene.

Vil du ikke vente? Besøk nå

Kan ikke vente på det nye året? Kjøp en 2016 Discovery Pass, og du trenger ikke å gjøre noe for å få tilgang til 2017s gratisoppføring. Discovery Pass priser varierer fra CA $ 57,90 (ca US $ 44) for en senior til CA $ 136,40 (ca US $ 103) for en familie eller gruppe.

Seasonal passerer å velge områder områder er vanligvis tilgjengelig for CA $ 34 til CA $ 98 (US $ 25 til US $ 74). Låsekostnader for kanaler varierer fra CA $ 4,65 for en enveis tur til CA $ 18,60 for en sesongbasert låsing og fortøyningspakke.

Fra og med 2018, vil barn under 18 år og alle som ble kanadiske statsborgere i de foregående 12 månedene få gratis adgang.

Planlegg nå for å spare mer

Denne fantastiske freebie lanseres ikke offisielt til januar, men nå er det på tide å planlegge for en naturskjønn vinterferie - eller neste sommerferie.

En fin studie viser hvor langt du kan få på en tank med gass - og hvis du bor overalt over Mason-Dixon-linjen, er sjansene gode at du kan kjøre til Canada for $ 50 eller mindre. Hvis du trenger nytt pass eller fornyelser, søk nå for å unngå å betale fremskyndende avgifter.

Hvis du vil fly for å besøke Canadas nasjonalparker i 2017, må du begynne å sette varsler for flybilletter. Hvis dine reisedatoer er fleksible, kan du score rockbunnspriser i tillegg til Gratis parkopptak.

Og med valutakurser til fordel for deg - en amerikansk dollar får deg til ca 1,32 dollar kanadiske i disse dager - pengene dine vil gå enda lenger når du besøker våre nordlige naboer.

En billig ferie med en sunn dose av naturen? Jeg er med.

Din tur: Vil du dra nytte av Canadas gratis parkopptak i 2017?

Lisa Rowan er forfatter og produsent for The Penny Hoarder. Hun styrte en mektig husbåt en gang gjennom noen av Ontarios kanallås.

Skrive Inn Din Kommentar