Tilbud

Disse 7 Target Deals kan gjøre at du egentlig ønsker å gå på skolen

Disse 7 Target Deals kan gjøre at du egentlig ønsker å gå på skolen

Når jeg tenker på skolegang, tenker jeg på å gjøre det som et barn. Det var en av mine favoritt ganger hele året.

Kanskje det var min besettelse med organisasjonen - så mange mapper! - eller kanskje det er den følelsen jeg plukket ut klær og fant på barnet jeg kunne være i de neste ni månedene.

Uansett hva det var, er jeg sikker på at moren min ikke delte spenningen min.

For foreldre betyr skole shopping store regninger, lange linjer og leser den listen lurer på, Egentlig? Skolen leverer ikke sin egen toalettpapir lenger?

Heldigvis, forhandlere føler smerten din (og de egentlig setter pris på din flerårige virksomhet). Du finner salg i massevis denne tiden av året på alt barna dine trenger for å bli de strålende, fabelaktige, små menneskene de blir i dette skoleåret.

Jeg samlet noen av de beste tilbudene for Skolerekvisita tilgjengelig fra Target denne uken for å hjelpe deg med å spare penger og hoppe over folkemengdene mens du handler for barna dine lyse futures. (For å håndtere det toalettpapirproblemet, bør du sannsynligvis bare registrere deg for å stemme i ditt lokale valg.)

Merk: Disse tilbudene er gode online på Target.com. Ta kontakt med din lokale butikk for å se om de er gyldige før du handler i butikken.

1. Få et $ 5 gavekort når du bruker $ 50

Bestil barnas tilbakeleveringsartikler på nettet, og velg i bestillingspakken i butikken. Du betaler ingen frakt (fordi den er sendt til butikken), og du vil tjene $ 5 gavekort hvis du bruker $ 50 eller mer.

Avtalen gjelder for disse skolene forsyninger og er bra gjennom 5. august. Du får gavekortet i posten etter at du har hentet varene dine i butikken.

2. Spar 15% på skoleleverandørene

Massevis av skoleleveranser for alle karakterer er til salgs på Target som forberedelse for skoleåret. Få duftende markører for de unge 'uns eller bindemidler for de eldre barna - kanskje hente noen morsomme rekvisita til kontoret din!

Vi vet ikke når disse prisene vil forandre seg, så hold øye med forsyningene du trenger, og grøt dem når du kan.

3. Få en ryggsekk for $ 25 (eller mindre)

Target er Mossimo Supply Co ryggsekker er til salgs for $ 25. Det er ikke akkurat en stjele, vurderer de opprinnelige prisene mellom $ 26 og $ 30.

Men du kan redusere salgsprisen enda mer ved avtale stabling.

 1. Begynn med salgsprisen på $ 25 - en automatisk besparelse på mellom $ 1 og $ 5.
 2. Legg til denne kupongkoden ved kassen: HANDBAGS20. Du sparer ytterligere 20% - $ 5 av. Den koden er god gjennom 5. august.
 3. Melde seg på Målets ROD debet eller kredittkort. Den tilbyr 5% kontant tilbake på hvert målkjøp (unntatt resepter). Knock en annen $ 1 av prisen på din ryggsekk. (Hvis du bruker $ 500 shopping for skolen, er det $ 25 kontant tilbake!)

Nå er ryggsekken din bare $ 19 - en besparelse på opptil $ 11.

Tenk deretter utenfor den store boksen, og prøv disse andre kreative måtene å spare penger på Target.

For eksempel, lagre dine e-kvitteringer, og registrer deg for en app som heter Earny.

Earny skanner innboksen din for kvitteringer og spor for å finne prisfall på kjøpet ditt, og prøver alltid å få deg mest penger tilbake. Det hevder da forskjellen med forhandleren eller kredittkortutstederen på dine vegne gjennom prisbeskyttelsespolitikk.

4. Kjøp 3 Hanes Grunnleggende, Få en gratis $ 5 gavekort

Jeg vet at du skal trenge sokker og undies - barna vil starte skoleåret friskt! Og Hanes er ganske mye go-to-merket for disse stifter.

Kast i en pakke med T-skjorter, undertøy, bras eller noen av disse velger Hanes produkter, og du vil tjene et gratis $ 5 Target-gavekort.

I tillegg er disse elementene allerede på salg, så du vil pakke avtaler for å spare enda mer!

Si at du kjøper ...

 • 10-pakke assorterte jenter undertøy - opprinnelig $ 9,99, på salg for $ 6,49
 • 10-pakke gutter-bokser-truser - opprinnelig $ 13,99, på salg for $ 11.49
 • 5-pakke gutter T-skjorter - opprinnelig $ 9,99, på salg for $ 6.49

Du har allerede lagret $ 9,50. Stack gavekortet på det, og du sparer $ 14,50!

Du vil få gavekortet i posten, skilt fra bestillingen din, uansett om du velger hjemlevering eller butikkhenting. Dette tilbudet er bra gjennom 5. august.

5. Få et gratis gavekort på $ 5 eller $ 10 når du kjøper barneklær

Om barna har på seg uniformer eller egen stil til skolen, kan du finne sine nye antrekk på Target.

Handler gjennom 5. august, og du får et gavekort på $ 10 når du bruker $ 40 eller mer velg barneklær. Tilbring minst $ 25, og du får et gavekort på $ 5.

Det er 20% til 25% kontant tilbake!

6. Få et gratis $ 5 gavekort når du kjøper 3 Alltid eller Tampax-produkter

For de eldre barna dine (eller deg selv), er denne uken en smart tid å lagre på menstruasjonsprodukter - alltid godt å ha noen stashed i et skap.

Kjøp tre velg Tampax eller Alltid produkter, og du vil tjene et $ 5 Target-gavekort.

Legg til det i tilbudene ovenfor, og du vil tjene $ 25 i Target gavekort bare for å kjøpe ting barna dine trenger! Det kan gå langt med å kjøpe fixiner til lunsjer i din lokale Target-dagligvarebutikk.

7. Kjøp 1, Få 1 50% Off Velg Barnesko

Vi var ikke super mote-fremover i huset mitt, så jeg fikk vanligvis to par sko i begynnelsen av skoleåret: noe søtt for daglig bruk, og det obligatoriske paret sneakers til gym-klassen.

Denne avtalen er perfekt for den enkle handlelisten. Kjøp ett par velg barnesko, og du får 50% rabatt - god gjennom 12. august.

Som alltid vil rabatten bli brukt på det billigere paret, så kjøp det tilsvarende. F.eks. Få disse joggeskoene til $ 19,99, og du betaler omtrent $ 9 for disse søte patootie ballettflatene.

Spar penger på skoleartikler

Hvis du ikke vil nab Target avtaler denne uken, er det noen flere tips for å hjelpe deg med å spare på skolelever i år:

 • Finn ut om staten har en skattefri shoppinghelg. Flere kommer fremover i august.
 • Bruk disse avtale-stabling triksene for å spare på alt du kjøper - uansett hvor du handler.
 • Følg disse seks tipsene for å holde budsjettet ditt tilbake til skolen.
 • Ikke glem å kreve utdannings- og familiefokuserte skattekreditter neste april.
 • Lager opp på skolen forsyninger på dollar butikken - ikke skru opp nesen din på det!
 • Vi har ikke glemt hjemmehjemmene! Slik kan Barnes & Noble og Amazon hjelpe deg med å spare penger på læreplanen din.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar