Tilbud

T-Mobile kunder kan se hver enkelt MLB-spill gratis denne sesongen

T-Mobile kunder kan se hver enkelt MLB-spill gratis denne sesongen

Hvis du fortsatt gjenoppretter fra Chicagos episke World Series-seier i november, vil du kanskje komme over det raskt: Den mest fantastiske tiden på året er (nesten) over oss.

Nei, jeg snakker ikke om jul. Jeg snakker i baseball sesongen.

Å, hvordan jeg savnet det og all sin herlighet (selv om jeg sverget jeg døde et par ganger i spillet 7. Helt verdt det, skjønt).

Hvis du er en diehard unger baseball fan og T-Mobile kunde, du er i for en godbit denne sesongen. T-Mobile gir deg gratis tilgang til å se hvert eneste utilsiktet spill for 2017 baseball sesongen.

Hvordan få MLB.TV Premium og MLB.com på Bat Premium gratis

Hvis du aldri har hørt om T-Mobile tirsdager, er det her: Hver tirsdag skiller tjenesteleverandøren gratis godbiter til sine kunder for å takke dem for deres virksomhet.

4. april, Tirsdag i den første uken av sesongen, gir T-Mobile kunder et årstids abonnement på MLB.TV Premium og MLB.com At Bat Premium - gratis!

MLB.TV Premium-abonnenter vil få tilgang til alle utallige spill, perfekt for de som ikke bor i Chicago området som sender sine favorittlags spill.

Appen gir til og med brukere muligheten til å se spill live eller på forespørsel, noe som betyr at de aldri må gå glipp av en.

Gjør denne avtalen enda søtere, MLB.TV Premium støttes på over 400 Android- og Apple-enheter. Du kan ta deg ut til ballen spillet hvor som helst du går!

Etter at du har tatt spillet, vil du være i stand til å bli kjent med rangeringer og statistikk med MLB.com At Bat Premium app. Den inneholder alt fra høydepunktsklipp og videoarkivbiblioteker til å bryte nyheter og data for hver enkelt spiller i ligaen.

MLB.TV Premium er jevnlig $ 112,99, og MLB.com At Bat Premium er verdsatt til $ 19,99, noe som betyr du sparer nesten $ 133 (det er mange pølser).

For å innløse abonnementene, må T-Mobile-kunder laste ned T-Mobile tirsdagens app gratis fra App Store eller Google Play.

Etter at kundene har registrert seg med sitt T-Mobile-nummer, vil de bli sendt en bekreftelses-PIN via sms og deretter gitt tilgang til de gratis abonnementene, som utløper 28. februar 2018.

Din sving: Er du en T-Mobile kunde? Vil du bruke gratis MLB.TV Premium og MLB.com på Bat Premium-abonnement?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Hennes hunds navn er Wrigley - go figur.


Skrive Inn Din Kommentar