Tilbud

Her er $ 1 milliard i Open Class-Action Settlements. Kvalifiserer du?

Her er $ 1 milliard i Open Class-Action Settlements. Kvalifiserer du?

Når et selskap avgjør en klageaksjon, betyr det vanligvis ikke at det er innrømmet feil. Faktisk er det motsatte sant! De fleste tilfeller når et oppgjør etter at begge parter har omfattende forhandlinger og kommer opp med et tilfredsstillende resultat.

De av oss som ble berørt av problemet, får dra nytte av mye lang, hardt arbeid fra de ledende saksøkerne som først innledte søksmålet.

Oversettelse: Du kan hevde noen gratis penger!

Selvfølgelig bør du bare sende inn krav til bosetninger når du faktisk er kvalifisert. Les hver avgjørelsens avsnitt "Hvem er kvalifisert" nøye før du sender inn et krav. Det er ulovlig å arkivere for et klageoppgjør du ikke kvalifiserer for, og kan ødelegge prosessen for folk som kvalifiserer.

Denne uken har jeg sporet ned fem bosetninger; la oss se hva du kvalifiserer for!

1. Sephora Beauty Insider

Har du en Sephora Beauty Insider-konto som ble deaktivert av kosmetikkkjeden i november 2014? I så fall kan du være en del av denne oppgjøret på $ 950 000 og motta opp til $ 125 i kontanter eller $ 250 i butikkkuponger.

En saksbehandlingsaksess anklaget Sephora for å deaktivere asiatiske kunders VIB- eller VIB Rouge-kontoer på eller rundt 6. november 2014, slik at disse forbrukerne ikke ville dra nytte av Sephoras største online salgshendelse i år.

Saksøkerne hevdet at Sephora slått ned tusenvis av Beauty Insider-kontoer knyttet til Kina-baserte e-postkontoer, inkludert de fra @ qq.com, @ 126.com og @ 163.com.

Søksmålet hevdet at Sephora tok denne handlingen "basert på den ulovlige og diskriminerende troen på at alle kinesiske / asiatiske kunder misbruker rabattsalg for å engasjere seg i bulkkjøp for gjenbruk."

Mer enn 95% av disse kontoene ble holdt av kunder som bodde i USA og ikke var forhandlere, sa saksøkerne. Imidlertid mistet disse kundene sine VIB-statuser, som gjorde at de ikke kunne få tilgang til visse fordeler, inkludert gratis frakt og kuponger.

For å dra nytte av dette oppgjøret, må Sephora forbrukere sende inn et kravskjema senest 3. april 2017.

Se om du kvalifiserer.

2. GT's Kombucha

Hvis du kjøpte GT's Classic Kombucha, Classic Synergy, Enlightened Kombucha eller Enlightened Synergy drikkevarer mellom 11. mars 2011 og 27. februar 2017, kan du få opptil $ 60 i kontanter eller kuponger som en del av denne $ 8.25 millioner oppgjør ..

I følge en klassesaksjonstest mislatt GT sin kombucha på følgende måter:

  • Det klarte ikke å liste sukker som ingrediens, selv om drikkene inneholdt tilsatt sukker.
  • Det merket produktene som "ikke-alkoholholdige", da de faktisk inneholdt mer alkohol enn det siktet tillater.
  • Det inkluderte begrepet "antioksidant" fremtredende på etiketten, til tross for mangel på antioksidanter i drikken.

Hvis du kvalifiserer for denne oppgjøret, kan du få kuponger for gratis produkter eller $ 3,50 i kontanter for hver GT's kombucha-drikke du kjøpte. Hvis du krever mer enn $ 35 i kjøp, må du inkludere et kjøpsbevis med dine skjemaer. Du kan motta opptil $ 60 i kontanter eller kuponger hvis du sender inn en kvittering.

Dette bosetningen dekker mer enn 25 varianter av GT's kombucha. For å ha nytte må du sende inn et kravskjema innen 30. mai 2017.

Lær mer her.

3. Sentralbetaling Telemarketing

Hvis du mottok et telemarketinganrop fra sentralbetaling de siste seks årene, kan du få mellom $ 100 og $ 150 som en del av en oppgjør på 6,5 millioner dollar.

Dette oppgjøret løser påstand om at Central Payment overtrådte føderal lov ved å ringe telefonnumre på det nasjonale ikke-anropsregistret og plassere robokaller til mobiltelefoner uten mottakerens forhåndsgodkjenne samtykke.

For å dra nytte av denne klassesaksjonsoppgjøret, må du sende inn et kravskjema og oppgi telefonnummeret Central Payment called.

Skynd deg, dette oppgjøret lukkes 14. april 2017.

Finne ut mer.

4. Proactiv Auto-Renewal (kun California)

Hvis du er en beboer i California som bestilte Proactiv online mellom 22. januar 2009 og 8. juli 2014, kan du få $ 20 til $ 75 i kontanter eller motta gratis hudpleieprodukter med en minimumsverdi på $ 75 fra denne klassen .

En rettssak som ble lansert i 2013 anklaget GuthyRenker LLC, produsent av Proactiv, for ikke å fullstendig utlevere vilkårene for sin automatiske fornyelsesfaktura når kunder kjøpte et kjøp online.

GuthyRenker nektet påstandene, men ble enige om å betale 15,2 millioner dollar for å avgjøre saken.

For å dra nytte av denne klassen handling avgjørelsen, må du sende inn et krav skjema senest 17. april 2017.

Lær mer her.

5. Kia Sorento Vevelbolt Bolt

Hvis du eide eller leide en 2003-2006 Kia Sorento, kan du få opp til $ 4,900 fra et klasseprosjekt. Dette oppgjøret løser et søksmål som hevdet at produsenten visste om en defekt krumtapelskivebrikke i cross-motors 3,5-liters motor, men det klarte ikke å varsle forbrukerne.

Ifølge rettsdokumentene solgte Kia ca 203 404 enheter med denne potensielle mangelen, noe som kunne bringe total oppgjørskostnad opp til $ 996,7 millioner.

Denne påståtte feilen kan forårsake skade på andre motordeler hvis bolten brøt, i henhold til søksmålet.

Hvis din Kia Sorento brøt ned på grunn av den påståtte feilen, kan du få de tilknyttede kostnadene dine, inkludert deler, arbeidskraft og til og med tauekostnader.

Dette oppgjøret lukkes 17. mai 2017.

Finne ut mer.

Din sving: Hva kvalifiserte du til? Gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.

Melissa LaFreniere er nyhetsredaktør av TopClassActions.com. I tillegg til å lese 10 + class-action bosetninger hver måned, elsker hun også å lese sideskiftende romaner! Hun planlegger å fullføre Big Little Lies i kveld etter at barna går i seng.

Skrive Inn Din Kommentar