Tilbud

Få en skarp, ny oppgjørskontroll fra disse 8 selskapene i 2018

Få en skarp, ny oppgjørskontroll fra disse 8 selskapene i 2018

Feire nyttår med litt ekstra jingle i lommen. Du kan kvalifisere for å motta penger fra en eller flere av disse klassesaksjonsoppgjørene.

Selv om ditt nyttårs oppløsning er å kile midjen din, vil du ikke føle deg skyldig i å gjøre lommeboken din. I flere av disse bosetningene trenger du bare å fullføre og sende inn et elektronisk skjema. For å være sikker på at du ikke går glipp av, ta tak i leserne og sjekk ut den fine utskriften.

Følgende åtte class-action bosetninger involverer pute kjøp, spillkonsoller, olivenolje og mer.

MyPillow Deception

Hvis du kjøpte en eller flere MyPillow-produkter direkte fra My Pillow Inc. fra 26. april 2012 til 25. september 2017, hviler du lett fordi du kunne få betaling fra et kursoppgjør.

MyPillow nådde et oppgjør over tvilsom markedsføring, emballasje og salg av sine produkter, inkludert visse helsemessige fordeler; kjøp en, få en gratis kampanjer; og bruken av tredjeparts påtegninger.

Hvis du kjøpte direkte fra My Pillow Inc., kan du motta $ 6 kontanter per pute. Du kan kreve opptil fire produkter og få opp til $ 24. Hvis du tror du kvalifiserer for denne oppgjøret, ikke sove på det - Fristen for å sende inn et krav er 23 jan 2018, som snart nærmer seg.

Bekreftet legitimasjon Ansatte Bakgrunnskontroller

Hvis Verified Credentials Inc. solgte en forbrukerrapport om deg til en tredjepart av sysselsettingshensyn, kan du være kvalifisert for en del av en $ 1,4 millioner klassesaksjonsoppgjør. Selv om det ikke ble gjort galt, anklaget saksøkerne Verifisert for å krenke Fair Credit Reporting Act ved ikke å varsle forbrukerne om at den hadde utstedt en rapport, og ikke å sørge for at rapporten var fullført og oppdatert.

Hvis rapporten inneholder minst en offentlig post - En kriminell overbevisning, sivilrett, sivildom eller konkurs - som påvirket din evne til å skaffe arbeid og det ikke ble gitt beskjed til deg, kan du være berettiget til en del av oppgjøret. Estimerte utbetalinger er mellom $ 19.07 og $ 256, avhengig av antall klassemedlemmer.

Fristen for å sende inn et krav er 9. mars 2018.

Neptune Society Telemarketing Calls

Hvis du mottok forhåndsinnspilt telemarketing-anrop fra Neptun Society uten ditt samtykke, kan du være berettiget til en jordisk pris. SCI Direct Inc., som driver virksomhet som Neptune Society, ble enige om en oppgjør på 15 millioner dollar av en klageaksjon anklaget selskapet for å ha overtrådt forbrukerbeskyttelsesloven.

TCPA krever at selskapene opprettholder registreringer av forbrukere som har valgt å motta samtaler og ære de ikke-forespørsler om forespørsel. To oppgjørsklasser er dekket: en prerecord-klasse inkluderer de som har mottatt telefonsamtale fra CallFire, Inc.s kallingsplattform siden 16. oktober 2013, og en DNC-klasse inkluderer de som mottok to eller flere samtaler fra SCI i en 12 -Måned periode siden 27. mai 2012.

Beløpet som hvert klassemedlem mottar vil avhenge av gyldige krav mottatt innen 13. februar 2018.

For mer informasjon og for å sende inn et krav, klikk her.

Safeway Velg ekstra jomfruolivenolje

Ikke la Safeway Select olivenoljeoppgjøret slippe av deg. Dagligvarekjeden innrømmer ingen feil, men har avtalt å avgjøre en klageaksjon Å påstå at Safeway Select olivenolje ikke oppfyller kravene til håndtering og tapping for å opprettholde "ekstra virgin" status gjennom datoen flaskene rammet butikkene eller "best by" dato trykt på etikettene.

Oppgjøret er delt inn i to klasser. Den ekstra jomfruoljeoppgjørsklassen dekker de som kjøpte et Safeway Select-ekstra jomfruoljeprodukt mellom 23. mai 2010 og 16. desember 2016.

Den rene eller ekstra lette olivenoljeoppgjørsklassen dekker de som kjøpte Safeway Select ren olivenolje eller Safeway Select ekstra lys i smakolivenoljeprodukt mellom 1. januar 2012 og 31. juli 2015. Oppgjørsbeløp varierer fra 25 cent kontanter til en $ 1,50 kupong.

For mer informasjon og for å sende inn et krav, klikk her.

Monitronics Do-Not-Call Registry Violations

Hvis Monitronics eller noen på vegne av Monitronics har ringt deg siden 18. mai 2007, kan du være kvalifisert for en del av en $ 28 millioner class action-avgjørelse.

Hjemmets sikkerhetsselskap er anklaget for å bruke et automatisk oppringingssystem eller en kunstig eller forhåndsinnstilt stemme å foreta telemarketing-anrop til mobiltelefoner og ringe numre oppført på det nasjonale ikke-anropsregisteret.

Monitronics nektet noe forseelse, men ble enige om å oppgjør for å unngå pågående rettssaker. Hvert klassemedlem kan motta en estimert $ 15 til $ 25, avhengig av antall gyldige krav innlevert innen fristen den 20. februar 2018. PlayStation 3 annet operativsystem

Domene spilte ikke spill når det gjaldt å avgjøre en PlayStation 3 annen OS-søksmål. Et foreløpig oppgjør ble kastet til side for en ny avtale som gir klassemedlemmer mer penger og enklere vilkår for å motta en del av bosetningen.

Søksmål hevder at Sony drev ut en fastvareoppdatering som deaktiverte fettet - det opprinnelige systemet som gikk foran den slanke modellen - PlayStation 3s evne til å kjøre alternative operativsystemer. Systemets evne til å kjøre alternative operativsystemer var det som tiltrak kjøpere til dette eldre systemet.

Klagesakets påstand hevder at en fastvareoppdatering utgitt 1. april 2010 var forsettlig utformet for å deaktivere annen OS-funksjonalitet, og hvis spillerne besluttet å bare ikke installere fastvaren, mistet de muligheten til å spille nye PlayStation 3-spill, se Blu-Ray plater og bruk PlayStation Network.

Oppgjøret dekker forbrukere som kjøpte en kraftig PlayStation 3 mellom 1. november 2006 og 1. april 2010 i USA fra en autorisert forhandler, og enten brukte den andre OS-funksjonaliteten, visste om den funksjonaliteten eller "hevder eller mener at han eller mistet verdien eller ønsket funksjonalitet eller var ellers skadet som en konsekvens av Firmware Update 3.21 og / eller deaktiveringen av annen OS-funksjonalitet i Fat PS3. "

Hvert klassemedlem er kvalifisert til å motta opptil $ 65, men de nøyaktige utbetalingene vil avhenge av antall gyldige krav mottatt innen 15. april 2018.

Dish Network Uønskede samtaler

Hvis du mottok telemarketing-anrop fra en Dish Network-forhandler som selger Dish abonnementer mellom 11. mai 2010 og 1. august 2011, og telefonnummeret ditt var på den nasjonale ikke-ringe listen, Du kan motta opptil $ 1200 per samtale. Søksmålet påstod at over 51 000 samtaler ble gjort til 18 066 telefonnumre på DNC-listen i klasseperioden.

Dish Network Phone Consumer Protection Act søksmål ble rettssaken i januar 2017, og en jury fant DISH ansvarlig for samtaler plassert av forhandleren. Send inn kravet ditt innen 7. mars 2018.

For å finne ut om telefonnummeret ditt var dekket av denne søksmålet og fyll ut et kravskjema, klikk her.

Du har frem til 7. mars 2017 å sende inn kravet ditt.

CenturyLink Pure Broadband Internet Package (kun Missouri)

Har du kjøpt Pure Broadband Internett-tjeneste fra Missouri CenturyLink mellom 3. desember 2007 og 31. juli 2017? I så fall inkluderte bunten din en begrenset bruk telefonlinje som åpnet deg for tilleggsavgifter, for eksempel landsomfattende Universal Fund Surveillance, et Missouri Universal Service Fund-tillegg, en 911 tillegg og et Missouri Relay-tillegg.

Klagesaket påstod at pakken for blandet bruk overtrådte Missouri Merchandising Practices Act. Klassemedlemmer har til 8. mars 2018 å sende inn et krav. Individuelle innbetalinger vil variere fordi oppgjøret på 7,5 millioner dollar først skal dekke hovedakspertens $ 15.000 incitamentpris, advokatkostnader og advokatkostnader. Når alle er utbetalt, vil de endelige prisene avhenge av antall gyldige krav mottatt.

Skrive Inn Din Kommentar