Tilbud

Delta på en mars for vår livshendelse? Lyft vil ta deg dit gratis

Delta på en mars for vår livshendelse? Lyft vil ta deg dit gratis

24. mars skal studenter og familier ta på gata for å kreve lovgivende tiltak for å håndtere våpenvold og skolesikkerhet i en hendelse som heter "mars for våre liv".

Hvis du håper å komme til en av marsjer, men har problemer med transport, trenger du ikke bekymre deg.

Den 24. mars, til støtte for mars for våre liv, gir Lyft gratis turer til familier som deltar på en av de 50 offisielle begivenhetene over hele landet.

Vi elsket allerede Lyft for sin søte driverfordeler, men nå er vi superfans.

Mens det er mer enn 800 marsjer som finner sted lørdag, for å få en gratis tur må du delta på en av de 50 offisielle begivenhetene som er oppført på Lyfts blogg.

For å få din gratis tur, besøk mars for vår livs eventside og RSVP for en kvalifisert hendelse. Ridekoder vil bli sendt ut 23. mars til alle kvalifiserte RSVP-er.

Hvis du ikke mottar en kjøreturkode eller ikke kan svare, vil kjørekoder være tilgjengelig her fra lørdag morgen.

For å løse inn din gratis løfteflyt, skriv inn koden i promover-fanen i Lyft-appen. For at koden skal fungere, må du sette destinasjonen som en av de offisielle mars for våre livs rally poeng.

Ikke bekymre deg - rallypunktsdetaljer vil være i appen din når du har angitt turen din.

Den fine print: Ride koder dekker rides opp til $ 15, og alle under 18 må ledsages av en voksen.

Lyft er bare dekker opp til $ 1,5 millioner - eller rundt 100.000 rides - så RSVP til byens by arrangement for å sikre din.

Det kan være for sent å kjøre for Lyft i denne hendelsen, men hvis du vil delta i flere anstrengelser som dette og potensielt tjene litt ekstra penger, tenk på å registrere deg for å kjøre for Lyft eller Uber.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir tips for å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar