Tilbud

LuLaRoe er leggings, praksiser sannsynligvis suge, og nå blir det saksøkt

LuLaRoe er leggings, praksiser sannsynligvis suge, og nå blir det saksøkt

Hvis du ikke er en LuLaRoe-moteforhandler, og du tror det du leser på selskapets nettside, lever du i en dystopisk versjon av livet ditt.

Du jobber for mye, du har knapt nok penger til å komme forbi, du ser ikke familien din nok, og du har lenge glemt hva det er å ha fritid å tilbringe avslappende.

Det er en god sjanse for at livet ditt er "synkronisert med (dine) verdier eller drømmer," som LuLaRoe setter det.

Heldigvis har selskapet et annet valg for deg:

"Å bli en LuLaRoe-moteforhandler kan gi deg muligheten til å få midler, tid og fleksibilitet til å forfølge dine lidenskaper og for å nyte selskapet av dem du elsker," sier selskapet i en del av nettstedet dedikert til oppmuntrende nye medlemmer til å bli med og selge sine produkter. "Det kan være måten du overvinter et tilbakeslag eller til slutt kommer forbi, bare å få ender til å møtes."

Nettstedet stopper ikke der.

"Det kan gjenopprette eller forbedre tilliten til både utseende og evner, og det vil gi stor tilfredshet som du hjelper andre til å finne slike tillit i seg selv," fortsetter selskapet.

Med løfter som det, er det ikke rart at mer enn 80.000 mennesker har registrert seg for å selge LuLaRoe sine produkter og 150-200 flere registrerer seg hver dag.

Men ifølge en klagehandling som ble arkivert i forrige uke, selger LuLaRoe en drøm som har forvandlet seg til et mareritt for sine kunder.

Så hvorfor er LuLaRoe saksøkt?

To LuLaRoe-kunder, Julie Dean of Boston og Suzanne Jones i Lafayette, California, innleverte klageaksjonen. Begge kvinnene kjøpte flere par leggings fra LuLaRoe motebutikker. De sier produktene var defekte, og retur eller utveksling av dem var umulig.

Og de er ikke de eneste som har hatt problemer. Det er en 18 000-medlem-sterk privat Facebook-gruppe for personer som har kjøpt rippede eller ellers defekte LuLaRoe leggings eller andre klær.

"Spesielt har kundene klaget over at leggings er av så dårlig kvalitet at hull, tårer og riper vises før de bæres, under første bruk eller kort tid etterpå," sa søksmålet. "Leggingene har også blitt beskrevet som å rive så lett som" våt toalettpapir. "Andre problemer med produktene er leggings som har ett ben som er vesentlig større (eller mindre) enn det andre, og leggings som skal være for voksne men i stedet ville bare passe et barn. "

Saken sier også at dette problemet sannsynligvis gjør det mye vanskeligere for de fleste moteforhandlere - som betalte mellom $ 5000 og $ 9000 for "onboarding-pakken" som trengs for å begynne å selge LuLaRoe sine produkter - for å få pengene tilbake.

Alle som bor i USA og kjøpte LuLaRoe merkevare leggings etter 31. mars 2016 for normal bruk, kvalifiserer for å være medlem av søksmålet. Det er ingen detaljer om hvor mye erstatning saksøkerne saksøker for, men vi oppdaterer deg når denne informasjonen er tilgjengelig.

LuLaRoe har visst kjent om sine problemer og ignorert dem

Dean og Jones fortsetter å si at selskapet er godt klar over problemene med leggings, som selger for $ 25, og citerer nyhetsrapporter som sier en e-post Patrick Winget, produksjonshode for LuLaRoe, sendt i januar.

Business Insider oppnådde e-posten som Winget sa: "Leggingene kan få hull, fordi vi svekker fibrene for å gjøre dem smarte myke ... Vi har gjort alt vi kan for å fikse dem."

Ifølge Jones og Dean, det er beviset at milliarder dollar selskapet valgte å "ofre kvaliteten på sine produkter for å møte den økende etterspørselen på bekostning av kundene."

Når kundene klaget til selskapet, fortalte dets representanter seg at de skulle returnere med moteforhandlere som solgte dem varene. Derfra dømte selskapet angivelig forhandlerne, og nektet å svare på telefonsamtaler og e-postmeldinger om avkastning og utveksling.

Better Business Bureau gir LuLaRoe en "F."

Men det kan ikke være alt ille, kan det?

Til tross for sine klager, vil Dean og Jones gjerne kjøpe flere produkter fra selskapet i fremtiden, sier søksmålet. - selv om de sannsynligvis ikke vil, fordi det ikke er mulig å inspisere produktene før de kjøpes.

Og selv om LuLaRoe fikk en sviktende klasse, er 56% av selskapets BBB-vurderinger positive.

I en gjennomgang skrevet samme dag ble søksmålet innlevert, hadde en person som bare ble identifisert som "William", bare hatt gode ting å si om selskapet.

"Jeg har vært konsulent i 6 måneder og en kunde for mye lenger," skrev anmelderen. "Jeg tror dette er en fantastisk bedrift med en virkelig fantastisk kultur. Jeg er disheartened at BBB kan gi en F-vurdering til et selskap som gjør så mye godt i samfunnet og i dette landet. "

Granskeren fortsatte å gratulere selskapet med sin raske vekst og ringte problemer med kvalitet "voksende smerter".

En annen glad kunde identifisert som "Jill K." sa hun kjøpte tre kjoler, fem topper, tre par leggings og tre skjørt fra flere forhandlere og mottok klær av god kvalitet.

Med søksmålet arkivert, har Dean og Jones bedt om en juryprøve. Det er for tidlig å fortelle om det vil skje, eller om LuLaRoe vil avgjøre saken på annen måte.

Din sving: Har du noen LuLaRoe leggings? Elsker du dem eller hater dem?

Desiree Stennett er en stabforfatter på Penny Hoarder. Hun eier ikke LuLaRoe leggings.

Skrive Inn Din Kommentar