Tilbud

iPhone X bryter budsjetter og ødelegger super enkelt. Slik beskytter du det

iPhone X bryter budsjetter og ødelegger super enkelt. Slik beskytter du det

Jeg er sikker på at du har hørt nå at iPhone X er kommet. Seriøst, hvis du ikke har det, betaler du ikke oppmerksomhet. Og med en produsentens anbefalte utsalgspris (MSRP) fra kr 999, er den nyeste versjonen av Apples signaturprodukt heller ikke billig.

Har du ikke en grand å hoste opp for en telefon? Ingen bekymringer. Jeg gjør heller ikke - og det kan være en god ting.

Hvorfor du ikke bør føle deg dårlig om ikke å kjøpe iPhone X

En av denne ultra-dyre telefonens mest buzzworthy-funksjoner er den monstrøse skjermen. Den 5,8-tommers retina-skjermen er den største av hvilken som helst iPhone, men rapporter indikerer at den også er den minst holdbar.

Er det noe verre enn å slippe iPhone? En glid fra dine hender, og ditt dyrebare stykke kapitalisme treffer fortauet hard. Det er en lyd jeg har cringed over tid og tid igjen.

Tenk deg å slippe din $ 1000 telefon på betongen og høre skjermen sin knust, noe som gjør det ubrukelig - yikes.

Ifølge en rapport fra ConsumerAffairs har iPhone X vist seg å være "usedvanlig skjøre" i tredjeparts holdbarhetstester. ConsumerAffairs rapporterer også at SquareTrade, et selskap som selger enhetsbeskyttelsesplaner, anså det den "mest ødelagte telefonen noensinne."

Jason Siciliano, visepresident og kreativ direktør på SquareTrade, fortalte ConsumerAffairs at telefonen har ekstremt tynt glass, noe som gjør det enkelt å knuse hvis det faller på noen side. Enda verre, hvis skjermen bryter, fungerer ansiktsgjenkjenningsfunksjonen ikke lenger, noe som gjør telefonen helt ubrukelig.

Kanskje du kjøper AppleCare + for en ekstra $ 199, og bringer summen til $ 1,198 før skatt, i håp om å ha noen form for forsikring på telefonen. Det ville være ideelt, ikke sant? Hvem bryr seg om en ødelagt skjerm? Det blir løst!

Jeg hater å fortelle deg dette, men du bør bry deg. Mens AppleCare + dekker alt annet enn $ 29 for å reparere en splittet skjerm, dekker bare opptil to tilfeller av utilsiktet skade. Slett telefonen din tredje gang, og du ser på å betale opp til $ 549, CNN-rapporter.

Kanskje vi burde være takknemlige, ikke flau, på det faktum at vi ikke har en stabel Benjamins å slippe på denne nye telefonen (minst, jeg vet jeg er).

Hvordan unngå katastrofe med hvilken som helst ny telefon

Hvis du fortsatt har øye med iPhone X, til tross for hvor risikabelt det er å kjøpe det, la meg tilby noen få råd: kjøp en sak.

Og hvis du kjøper en annen telefon, har jeg også noen få råd til deg: Kjøp fortsatt et sak!

Å gjøre den første investeringen for å kjøpe et beskyttende etui til telefonen, hjelper deg med å unngå dyre reparasjoner i fremtiden.

Pro tips: Ikke kjøp saken hos tjenesteleverandørens butikk. Telefon tilbehør på disse butikkene kan være mye dyrere enn å kjøpe dem andre steder.

Tro ikke på meg? Et Kate Spade-tilfelle på Sprints nettside lister for $ 39,99, men du kan få en lignende - bare i en annen farge - fra Jet.com for $ 29.99.

Nå, hvis bare vi kunne gjøre noe med glatte fingre.

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar