Tilbud

Ingen kabel? Ikke noe problem. Slik ser du på OL i all fall

Ingen kabel? Ikke noe problem. Slik ser du på OL i all fall

I motsetning til klager du kan lese på Facebook, er de 2016 OL i Rio gratis å se på.

I motsetning til et abonnementsnettverk som HBO, som skjuler de ettertraktede episodene dine etter en paywall, er NBC et av de få grunnleggende fjernsynsnettene du kan se gratis med en antenne.

Jeg vil pause her et øyeblikk for å tillate baby boomers å le av denne tusenårsforklaringen av hvordan TV fungerer.

Hvis du ikke har en antenne, du kan kjøpe en for langt mindre enn en måneds kabelregning.

Men kanskje du ikke har en TV fordi du er kul så. Eller du er som meg, og du har en TV, men du kutter ledningen fordi du ikke gjør det vil kabel tilgang i ditt hjem.

Uansett kan du fortsatt se på OL. Slik gjør vi det i huset mitt.

Hvordan se på OL online uten kabel

Flere streamingtjenester har dukket opp i et forsøk på å fylle inn dette gapet. Mens de er billigere enn de fleste kabelpakker, er de fortsatt ikke de mest attraktive alternativene.

For $ 25 i måneden, Du kunne registrere deg for Dish Network-eide streamingtjenesten Sling Blue, som bunter NBCSN, Bravo, USA og noen lokale NBC-stasjoner. CNBC og MSNBC er også tilgjengelig på Sling Blue under OL i 2016, ifølge Time.

Hvis du eier en PlayStation, Du kan registrere deg for PlayStation Vue, dens streamingtjeneste som gir tilgang til hundrevis av kanaler. Du kan få det gratis i syv dager, og deretter koster Access Slim-pakken (55 + kanaler) 29,99 dollar i måneden.

Hvis du bare vil ha en rask titt i favorittaktiviteten din, kan du se streaming av OL via NBCOlympics.com og NBC Sports app gratis i 30 minutter. Etter det blir tilgangen kuttet til du legger inn en pålogging fra en kabelleverandør.

Men det er en bedre måte.

Hvordan se på OL online for bare $ 4,99

Slik ser vi på OL i mitt hjem i år. Du trenger ikke å være for teknisk kunnskapsrik til å gjøre det, men du bør forstå noen grunnleggende:

  • Hver datamaskin eller annen Internett-aktivert enhet (smarttelefon, bærbar PC eller nettbrett) har en IP-adresse, et sett med numre knyttet til din fysiske plassering.
  • Det settet tall forteller nettsteder hvor du befinner deg, og kan påvirke innholdet du ser. Dette er forskjellig fra geolocation, som du må gi en nettside tillatelse til å få tilgang til.

På grunn av min IP-adresse, når jeg besøker cbc.ca/watch (The Canadian Broadcasting Corporation nettsted) fra Florida, får jeg denne meldingen:

Men hjemme har vi et VPN (virtuelt privat nettverk) som endrer datamaskinens adresse til en kanadisk IP-adresse. På den måten, når vi besøker CBCs nettsted, ser vi hva Canada ser:

Vi valgte Canada fordi vi visste at CBC tilbød gratis streaming olympisk dekning - og fordi den er på engelsk og i nærheten av vår tidssone.

Alle disse internasjonale nettverkene tilbyr gratis streaming av OL:

  • Storbritannia - BBC
  • Canada - CBC
  • Australia - The Seven Network
  • Kina - CCTV
  • Tyskland - ARD, ZDF
  • Østerrike - ORF
  • Irland - RTE
  • Spania - RTVE

De fleste VPN-tjenester krever en månedlig avgift, og du kan når som helst avmelde deg.

En av de billigste, Unblock-Us starter med en ukes gratis prøveversjon og koster 4,99 dollar i måneden etter det.

Når du registrerer deg, følger du enkle instruksjoner for å få satt opp.

Er dette helt lovlig og trygt?

Når det gjelder denne skrivingen, er bruk av en VPN-tjeneste lovlig i USA, så du vil ikke få lovlige konsekvenser som du ville forvente for piratkopiering.

Hvor linjen uklarhet er, om bruk av VPN bryter med internettleverandørens brukervilkår eller de nettverkene du har tilgang til.

Bli kjent med disse, slik at du kan ta en informert beslutning før du gjør noe.

Og sørg for å dyrke nettstedet du bruker for å unngå de med falske motiver.

Vi valgte Buffered etter å ha lest positive anmeldelser. Dette er den eneste tjenesten jeg har personlig erfaring med.

Lifehacker har anbefalt både TunnelBear og Unblock-Us, og jeg vil stole på sine vurderinger, så vel.

Nå har jeg olympisk dekning og et arkiv av "Dragon's Den" for å få tak i før måneden er over - må gå!

Din sving: Hvordan ser du på OL 2016 i Rio?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar