Tilbud

9 verktøy som hjelper deg sømløst å spare penger på en ny vårdags garderobe

9 verktøy som hjelper deg sømløst å spare penger på en ny vårdags garderobe

Hver gang 1. januar kommer rundt, erklærer folk alltid, "Nytt år, ny meg."

Meg, skjønt? Jeg sier alltid, "Nye klær, nye meg."

Som en Penny Hoarder er dette ikke den beste mentaliteten. Og de siste årene har jeg stort sett temperert min tendens til å kjøpe for mange klær. Men mannen, de mirakler et nytt par sko kan utføre ...

Nye klær gjør meg glad for å våge meg ut av leiligheten min. De får meg til å føle seg mer profesjonell, mer selvsikker og generelt mer som en tilstrekkelig voksen.

Det er ikke som noen merker når jeg har på meg en ny genser eller at jeg er på sport med et nytt par jeans. Men jeg gjør, og det er det som teller.

Hvordan spare penger på klær (sømløst)

Hvis du nikker hodet ditt i en amen-stil til de ovennevnte uttalelsene, vet du at du spiser penger på klær, kan raskt bli forræderisk territorium.

Men det er enkle måter å spare penger når du handler både i butikker og online.

I tillegg til kuponger, salgs- og promokoder, er det noen få verktøy jeg har brukt til å drive klærprisene ned:

1. Gjør litt rask matematikk

Nei. Jeg er ikke en matte person i det hele tatt, men i det siste, når jeg går for å kjøpe et nytt stykke klær, Jeg har begynt å beregne dens kostnad per slitasje verdi.

Det er enkelt. Vurder bare hvor mange ganger du tror at du vil ha varen i hånden. Sjekk nå den opprinnelige prisen. Del prisen med antall ganger du vil ha på varen, og det er kostnaden per kostnad.

Her er et eksempel: Jeg er på Target, og jeg prøvde bare på et svart blyantskjørt. Jeg eier for tiden ikke en svart blyantskjørt - eller i det minste en som passer. Det er $ 28, og jeg anslår at jeg skal bruke den minst en gang hver annen uke i løpet av våren og sommermånedene. Kostnaden per slitasje på den delen er omtrent ... si ... $ 2,33 for året. Hvis jeg klarer å passe inn i den for de neste to årene (slå på tre), vil det bremse min kostnad per slitasje til 39 cent.

Å finne kostnaden per bruk for en klærartikkel bidrar til å sette kjøpet i perspektiv. Hvis jeg ser på noe som en levende blomstertopp som jeg vil begrense til å ha på seg en gang i måneden om sommeren, øker kostnaden per slitasje, og min sannsynlighet for splurging minker.

2. Gotta Get That Ibotta

Tradisjonelt er den gratis Ibotta-appen kjent for å fange penger tilbake på dagligvarer, men åh, hvordan tider har endret seg. Ibotta har nå partnerskap med mer enn 50 forhandlere, blant annet Amazon, Belk, Charlotte Russe, Express, Forever 21, Gap, Kohl, Lucky Brand, Modcloth og jevnt Stitch Fix.

Slik fungerer det:

  1. Last ned Ibotta gratis og registrer deg.
  2. Trykk på "Finn tilbud", og naviger til kategorien "Klær".
  3. Finn din forhandler, og trykk på "Butikk." Dette vil omdirigere deg til butikkens nettsted. Fortsett din shoppingvirksomhet. Når du sjekker ut, vil Ibotta få tabs på det, slik at du kan få tilbake penger.

Noen av tilbudene er for kjøp i butikken, så vær bare oppmerksom på dem.

Når du løser inn ditt første tilbakebetalingstilbud, vil du også hente en $ 10 bonus hvis du Registrer deg gjennom The Penny Hoarder.

3. Sett Paribus på jakten

Et annet online shoppingtrick: La Paribus holde faner på dine digitale kvitteringer. Hvorfor? Fordi produktprisene stadig svinger.

paribus er et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

4. Trekk et kortsiktig kredittkort

Du må bare være sikker på at du ikke får det også båret bort med disse kjøpene - og at kortet er betalt ved slutten av hver faktureringsperiode.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, sommer garderobe), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

5. Finn rabatter på Ebates

For klær shopping, Ebates ligner Ibotta ved at du melde deg på, så kjøp deg gjennom Ebates portalen. Det betyr at du ikke kan bruke de to i sammenheng.

Det er imidlertid verdt å sjekke ut begge plattformene for å se hvilken som gir de beste tilbakebetalingsalternativene. Ebates er lett å navigere når det kommer til klær fordi det har menns og kvinners klær kategorier. Når du er sortert, finn favoritthandlerne dine - fra Converse til Francesca til JCPenney.

I tillegg, når du registrerer deg og krever ditt første tilbakebetalingstilbud, Ebates gir deg et gavekort på $ 10.

6. Slip det som det er varmt

Nå som vi har at still deg fast i hodet ditt ...

nedlasting Drop-appen. Dette finansielle tech selskapet belønner deg for dine kjøp.

Alt du trenger å gjøre er å koble dine kreditt- og debetkort til appen. Når du lager et Drop-kvalifisert kjøp, vil du automatisk tjene poeng, enten du kjøper klær hos H & M, Forever 21 eller Nike, for eksempel.

Poengene vil legge opp, og du kan bytte dem til gavekort til populære forhandlere som Amazon og Starbucks.

Du kan Registrer deg for Drop her.

7. Start Kickin 'With Shopkick

Ingen ekstrem fysisk aktivitet som kreves for dette pengeskapet. Alt du trenger å gjøre er Last ned Shopkick-appen.

Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Du kan innløse disse for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Sephora og Best Buy.

Det betaler deg enda flere "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Bonus: Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

Vi har fått en ultimate guide til å bruke appen her.

8. Bygg en Capsule Garderobe

Har du hørt om en kapsel garderobe? Det er egentlig ikke et nytt konsept, men det er fanget blant motebloggere og Pinterest-brukere de siste årene.

Forutsetningen er å begrense garderoben din til bare stifter. Du kan blande og matche disse brikkene for å skape et eksponentielt antall nye antrekk.

Penny Hoarder's Grace Schweizer startet sin kapsel garderobe tilbake på college. Hun tilbyr noen tips for å hjelpe deg med å komme i gang, inkludert det faktum at garderoben din, hvis den er "innkapslet", skal inneholde 25 til 50 stykker. Dette inkluderer sko og tilbehør.

Tanken er at du skal bygge opp (som ironisk vil kreve mye å donere overskudd) en kapsel for hver sesong.

Jeg har startet (forsøker) å følge Schweizers kapsel klesskap tips. Selv om jeg ikke overholder strenge kapselretningslinjer, tenker jeg minst på hvor mye jeg kan ha på, og bland og matche, et bestemt element før jeg kjøper det.

9. Trim utgifter

Ta mitt ord for det: Du gjør det ikke Ønsker å bli båret vekk å kjøpe for mange klær. Det er sløsing på mange, mange nivåer. Inkludert økonomisk.

Hold faner på utgiftene dine gjennom trim. Det er en online personlig assistent som hjelper deg med å overvåke dine transaksjoner.

Når du har koblet til sjekker og kredittkortkontoer, bryter Trim ned dine vaner etter kalenderdag, samt av forhandler og kategori. Så hvis ting var litt ut av hånden på Target sist helg ... Trim ser på deg.

Jeg har funnet ut at Trim holder meg ansvarlig, og det legger mine utgifter til et stort bildeperspektiv Jeg kan ofte ikke forstå når jeg er kneddy i søte topper.

Hvis du vil lese enda flere tips om hvordan du sparer penger på klær, les denne artikkelen, som tilbyr smarte triks for å hjelpe deg med å redusere kostnadene for klærne enda mer.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun delte ikke sin beste strategi for å spare penger på klær ... Det er å holde øynene limt til bakken mens hun makt går gjennom Target's klær.

Skrive Inn Din Kommentar