Tilbud

Hei, foreldre: Her er en gratis 2 måneders abonnement på ABCMouse

Hei, foreldre: Her er en gratis 2 måneders abonnement på ABCMouse

Dette bare i: Livet er opptatt.

Tvil så hvis du har barn.

Men om du er en hjemmekontor, hvis sitter ringte inn syk eller du trenger bare et sekund for å få middag sammen (eller kanskje du tar et øyeblikk til deg selv), du vil holde barna opptatt på en positiv måte.

Ja, å stikke dem foran TVen er enkelt, og du vil nok ikke høre noe argument fra dem ...

... men det er bedre måter for barna å bruke sin tid på. Og hvis du handler raskt, kan du få tilgang til en stor ressurs for å hjelpe deg med dette problemet, helt gratis.

Akkurat nå kan du få en to måneders abonnement til nettbasert læringssystem ABCMouse - en $ 15,90 verdi - helt gratis.

Dette er hvordan.

Groupon tilbyr en gratis to måneders abonnement på ABCMouse

For hva Groupon nebuløst lister som en "begrenset tid", kan du "kjøpe" et to måneder abonnement på ABCmouse.com for $ 0.

Det elektroniske læringssystemet, tilgjengelig via skrivebord, bærbar PC, nettbrett eller smarttelefon, er designet for barn i alderen 2 til 7. Det er morsomt og lærerikt innhold som tar sikte på å tilpasse seg det de lærer på skolen.

Det fargerike programmet hjelper barna med å utvikle sine ferdigheter i lesing og språk kunst, matte, vitenskap og samfunnsfag, og til og med kunst og farger.

"Min 5 år gamle sønn var hekta på ABCMouse.com fra det øyeblikket vi abonnerte," sa TPH-assistentredaktør Justin Cupler. "Mellom de interaktive spillene, lydene og farger, og antall muligheter han hadde, ble han aldri kjedelig. Ukjent for ham, han lærte faktisk i prosessen! "

Det ser ut til at det er en stående gratis 30-dagers prøveavtale på hjemmesiden, men denne Groupon gir deg to måneder gratis - selv om du må oppgi kredittkortinformasjonen din ved registrering, og du vil bli belastet hvis du ikke avbestiller.

Selv om du er typen Penny Hoarder som har gratis prøveforsinkelser merket på kalenderen din (skyldig) du kan komme i trøbbel når du forteller Junior, må han sløve favorittspillene sine når de ikke er ledige lenger.

Så hvis en ekstra åtte dollar per måned bare ikke er i budsjettet, kan det være lurt å tenke to ganger om denne freebieen - eller begynn å bane ned lukkene for en tantrum!

Hvis du etter en to måneders prøveperiode bestemmer deg for at du vil beholde abonnementet ditt, vil det koste deg $ 7,95 per måned - men akkurat nå kan du få 38% rabatt når du kjøper et års medlemskap på en gang for $ 59,95, eller en månedlig avdragsplan med fire utbetalinger på 19,95 dollar som sparer 17%.

Eller du kan bare ta to måneders avtale, avbryte i tide og løpe ...

... og kanskje se om du kan interessere barnet ditt i en god gammeldags bok. Som den typen med sider. Som det viser seg, kan de bidra til å gjøre barna til Penny Hoarders også!

Din sving: Vil du dra nytte av denne ABCMouse-avtalen?
Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar