Tilbud

Du kan tilbringe en natt i Eiffeltårnet - gratis. Dette er hvordan

Du kan tilbringe en natt i Eiffeltårnet - gratis. Dette er hvordan

Ah, Paris.

Spaser langs Seinen. Espresso paret med myke, friske croissanter til petit déjeuner hver eneste dag. Og selvfølgelig, mye og fantastisk vin.

Selv om jeg ikke har vært, er Paris en av mine drømme destinasjoner. Og åpenbart er Eiffeltårnet høyt på listen over ting å se når jeg kommer dit.

Og som det viser seg, kan jeg faktisk ha en sjanse til å tilbringe litt tid der. En hel natt, faktisk.

Få en gratis tur til Paris fra HomeAway

Det er riktig: HomeAway gir en heldig vinner (og fem av deres favorittfolk) a gratis natts opphold i sin posh Eiffeltårnet leilighet.

Du vil også få en gratis middag og frokost tårn-side, samt tre ekstra netter i Paris på en annen HomeAway ferie utleie. Oh, og flybillett. C'est magnifique!

Enda bedre? Det er veldig enkelt å skrive inn.

Vil du prøve lykken din?

For å gå inn i konkurransen, er alt du trenger å gjøre over til denne siden og gi HomeAway din personlige informasjon og e-postadresse.

Du må være over 18 år for å komme inn ... men hvis du ikke er der, kan du kanskje spørre en forelder eller en venn. Jeg mener, hvem vil ikke ha en gratis tur til Paris?

Skjemaet ber deg også om en tweet-lengde forklaring av hva du ville gjøre hvis du vant - ikke et vanskelig emne for å fantasere 140 tegn om.

Godta vilkårene og betingelsene, klikk på send, og finne ut hvordan du skal velge fem venner og familiemedlemmer uten å teste alt du vet.

Og hvis jeg var deg, ville jeg skynde meg. Alle på TPHs hovedkontor har allerede skrevet inn navn, og nå er vi opptatt av å komme opp med pseudonymer ... 😉

Bonne sjanse!

Din sving: Vil du angi HomeAways konkurranse for å vinne en gratis natts opphold i Eiffeltårnet? Hvem ville du ta med hvis du vant?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i "DMQ Review," "Sweet: A Literary Confection" og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar