Tilbud

Rita italienske isen har freebies 20. mars. Slik får du deg

Rita italienske isen har freebies 20. mars. Slik får du deg

Uansett hva det kalde været og snøstormene nordover vil ha oss til å tro akkurat nå, er starten på våren riiiiight rundt hjørnet.

Og for å feire løftet om varmere dager fremover, er Ritas italienske is tilbake med sin 26. årlige første dag i våren, gratis italiensk isbit.

Uansett hva du kaller det, er det gratis

Enten du kaller det vannis (tvilsom til denne sørgeren), gelato (fancy men feil) eller bare ren gammel italiensk is, er det alle de samme deilige (og gratis!) Ting.

Du kan hente din isete behandler 20. mars mellom kl. 12 og kl. på noen av de mer enn 600 Ritas steder.

I fjor ga Rita bort nesten 1 million kopper italiensk is i løpet av ni-timers kampanjeperioden. (Det er nær 500 000 pounds!)

Rita vil gi ut isen i spesialdesignede "First Day of Spring" -koppene, og oppfordrer gjestene til å snap et bilde og legge det til sosiale medier for en sjanse til å vinne gratis italiensk is i et år.

Hva er din unnskyldning? Legg det til å vinne en tur til Miami

Men vent, det er mer! Rita er også å gi bort en tre-dagers, to-natt "Ultimate Hooky Trip" til Miami. Å legge inn en sjanse til å vinne, er alt du trenger å gjøre, legg inn din beste unnskyldning for å dytte alt ditt daglige ansvar på vårens første dag, og hold fingrene dine krysset for at din unnskyldning kommer deg til en solfylt strand i Miami.

Det er bare noen få dager igjen for å legge inn din unnskyldning og angi for å vinne "Ultimate Hooky Trip", så les konkurranseglene og legg inn unnskyldningen her klokken 11:59. tirsdag 20. mars.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Jessica Gray, en redaksjonell assistent, bidro til dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar