Tilbud

11 Couponing Myter som stopper deg fra å spare penger når du klemmer

11 Couponing Myter som stopper deg fra å spare penger når du klemmer

Alle Penny Hoarders vet at kuponger kan hjelpe deg med å spare noen alvorlige penger. Men det synes fortsatt å være noen misforståelser om dem.

Vi har debunked 11 couponing myter, slik at du kan hvile lett når du sparer penger på dagligvarer.

Myte nr. 1: Du kan ikke selge det du kjøper med kuponger

Jeg snakket med vår interne kupongekspert og assistentredaktør Justin Cupler som sa: "Med mindre annet er oppgitt av kupongen (som jeg har sett en gang i mitt liv) Det er godt innenfor dine rettigheter til å videreselge noe produkt du eier, enten du kjøper det med en kupong eller ikke. "

Cupler sa at de juridiske problemene kan vises hvis du ikke klarer å kreve noen fortjeneste du tjener som inntekt på dine skatter.

Cuplers svar er støttet av denne tråden på Avvo, hvor advokater svarer på et spørsmål om å selge en lager av varer kjøpt med kuponger. Advokatene er enige om at du generelt kan videreselge varer du har kjøpt så lenge du overholder to regler: Følg kupongens vilkår og påkjenne eventuell fortjeneste du gjør på dine skatter.

Myte nr. 2: Jeg kan unngå å begå kupongfusk ved å betale for kupongklippingstjenester

Nei! Alle kuponger har en ikke-overførbarhetsklausul som sier at de er ugyldige hvis de overføres - dette inkluderer salg, kjøp eller til og med å levere en til din tante. Hvis du ikke tror på oss, må du bare lese den fine utskriften på en kupong du legger rundt i huset. Jeg venter…

Kuponginformasjonssenteret sier at det er mange grunner til ikke å kjøpe kuponger. Det bryter ikke bare produsentens retningslinjer, men det er også "bare ikke fornuftig å betale for noe som er gitt bort gratis."

Kupongklipping nettsteder sier ofte at de selger sine klipping og mailing tjenester i stedet for å selge kupongene selv. Men fordi kappeselskapet overførte kupongene til deg, har det krenket kupongens ikke-overførbarhetsklausul, derfor er kupongen ugyldig. Løsning av en ugyldig kupong utgjør innløsningssvindel.

Myte nr. 3: Jeg kan ikke bruke kuponger på clearingsartikler

Hvis kupongen din skjer for en gjenstand på klaring, kritt det opp til dette er din heldige dag!

"Butikken får refusjon fra produsenten, uansett pris. Dette inkluderer klare varer, sier Cupler.

Myte nr. 4: Jeg kan skrive ut så mange kopier av en kupong som jeg vil

Noen tror at hvis en kupong kommer i form av en PDF eller en annen fil, kan de skrive ut så mange kopier som de vil.

Men utskrift av multipler av samme kupong utgjør ofte svindel. De fleste utskrivbare kuponger har en grense som du kan skrive ut fra en datamaskin, og vil bare gi deg så mange bruksområder i strekkoden.

Myte nr. 5: Jeg kan ikke bruke en kupong på det frie elementet i en BOGO-avtale

I Couponer-termer kalles dette fenomenet en moneymaker-avtale. En moneymaker avtale skjer når verdien av kupongen overskrider produktets pris. I dette tilfellet får du vanligvis forskjellen i kontanter eller som kreditt på regningen. Denne policyen varierer fra butikk, så du vil kanskje sjekke retningslinjene for den lokale butikken før du prøver dette.

"Dette er i siste instans avhengig av butikken, men de fleste tillater deg, da de fortsatt får refundert hele prisen for varen," sa Cupler.

Myte nr. 6: Kupong tar for alltid

Kupongering kan ta så lenge du vil at den skal ta.

"Du kan gjøre kuponger på noe nivå," sa Cupler. Hans kone bruker bare noen få timer i uken kupong, og de sparer tonnevis av penger i prosessen.

Myte # 7: Du må være ekstrem til kupongen

Dette følger med myte nr. 6 og hele tiden forbruk aspektet. Cupler sier at han og hans kone er "slags ekstreme", men de sletter ikke hyller. Cupler anser seg som en moderat couponer.

Hvis du vil være ekstrem, gå for det: Slik starter du.

Myte nr. 8: Butikker mister penger fra kuponger

Butikker mister ikke penger når de aksepterer produsentkuponger - de blir kreditert fra produsenten. Det kan ta litt tid for butikken å motta refusjon fra produsenten, men de får belønning.

Noen butikker tilbyr også sine egne kuponger, som, i motsetning til produsentskuponger, ikke refunderes av produsenten. Store kuponger blir ofte det som kalles tapsledere, noe som betyr at butikken mister penger på produktet. I disse tilfellene er målet med kupongen å få kjøpere i butikken og overbevise dem om å kjøpe flere produkter i prosessen. Disse er chalked opp som betalt annonsering.

Myte # 9: Du kan ikke få en gratis vare med mindre kupongen sier gratis

"Hvis varen [du har en kupong for] skjer for salg, kan du få det gratis eller til og med muligens få penger tilbake," sa Cupler. Han bruker hovedsakelig produsentkuponger funnet på nettet, men han stabler også dem med butikkuponger.

Hans kone, Rissti Rusdhiana, bruker også Ibotta for enda flere besparelser.

Myte # 10: Du kan være en 'Extreme Couponer' som sett på TV

Cupler oppsummerer denne myten ganske bra: "Du kan ikke."

Hvis du lurer på hvorfor du ikke kan fjerne hyller som de ekstreme kupongene gjør på TLCs "Extreme Couponing", er det noen grunner.

Mange butikker inneholdt bare doble kuponger - en praksis der butikken samsvarer med produsentens kupong - under filmen av episoden. Deltakerne på showet er blitt anklaget for innløse falske kuponger. Dette gjør alle de galne avtalene utilgjengelige for vanlige folk.

Myte nr. 11: Jeg kan ikke bruke en kupong ved selvutkjøp

Du kan! Mange butikker tillater deg å skanne dine egne kuponger ved en egen kasse, selv om deres retningslinjer kan variere. I henhold til enkle kupongavtaler kan Target du skanne din egen, men Kroger krever at du har en kasserer manuelt skann kupongene. Walmart lar deg også skanne dine egne kuponger ved selvkassen, selv om dette synes å variere etter sted.

Jacquelyn Pica er en junior forfatter / SEO-ekspert på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar