Liv

Krossing mitt tredje kvartalsmål (som en lilla dinosaur)

Krossing mitt tredje kvartalsmål (som en lilla dinosaur)

Jeg er en målsettingsfreak.

Jeg pleide ikke alltid å være slik.

Helt siden jeg ble med i Strategic Coach for tre år siden, har jeg vært mer flittig om å skape kvartalsvise mål.

Når jeg begynte å implementere disse målene, har produktiviteten og inntektene mine skutt opp.

Jeg opprinnelig postet mine mål for året i mitt opprinnelige innlegg her. Jeg fikk da min andre oppdatering her.

Siste kvartal skrev jeg ned målene mine, men ble dessverre for opptatt til å legge inn dem. Ikke denne gangen. Her er mine mål for tredje kvartal 2014.

Min hensikt å dele målene mine med leserne er å forhåpentligvis gi deg inspirasjon til å skape dine egne mål.

Store gevinster

Før jeg deler målene mine for kvartalet, trodde jeg det ville vært morsomt å dele noen av de store vinningene jeg hadde i forrige kvartal. Dette er faktisk hvordan vi starter hvert strategisk coaching-program og hvordan jeg starter min mastermind-samtaler. Vi liker alltid å dele våre store seier fra forrige uke eller kvartal for å starte oss på en veldig positiv note.

1. Høyeste inntektsmåned noensinne i juni, og jeg var bare på kontoret i seks dager.

Dette var stort. Åpenbart, når som helst du har en rekordmåned som er noe å være begeistret for, men det faktum at jeg kunne gjøre det og bare være på kontoret i seks dager, er noe jeg har jobbet med lenge. Hvorfor var jeg på kontoret i bare seks dager? Se store seier nummer to og tre.

2. To ukers RV tur med familien (lengste ferie noensinne).

Som barn ville jeg gå på en RV tur med min mor og min farfar hver sommer. Disse turene er noen av de beste minner jeg hadde som barn. Jeg visste at da barna mine ble eldre, ville jeg gjøre det samme for dem, som vi gjorde de to første ukene i juni.

Det var en av de beste ferier vi har hatt som en familie, og enda mer spennende, det var den lengste en noensinne - 14 dager. Du kan lese mer om det på min RV leie rekord innlegg her.

3. Leveres med hovedprat med min kone (og rocket det!).

Tre dager etter å ha kommet tilbake fra vår RV tur til Grand Canyon, dro min kone og jeg ut til San Diego for å levere vår første keynote-snakk. Dette var min tredje keynote-snakk som jeg har levert, og første gang min kone noensinne har snakket på en konferanse.

Hun var et nervøst vrak, men jeg visste at vi ville gjøre det bra, som vi gjorde. Vi hadde en blast og jeg ser frem til neste mulighet hvor vi kan snakke sammen.

4. Newsmax.com

Jeg ble kontaktet av Newsmax.com etter at de hadde funnet min trailer for trailer på YouTube. Etter en telefonsamtale med konsernsjef og finansdirektør, ble de enige om å kjøpe 5000 eksemplarer av boken min for å markedsføre den til sin liste. Eventuelt interessert i å jobbe med meg mer, de fløy min kone og meg ned til Palm Beach, Florida, for å bli på Breaker's Resort.

Jeg visste ikke engang hva det betydde før vi kom dit nede og ble blåst bort på hvor fint det var, spesielt hjemmene som var noen kilometer unna oss som spenner overalt fra $ 10 millioner til $ 40 millioner. Ja, vi var i et rikt land. Alle vi møttes på Newsmax var super hyggelige, og jeg ser frem til å forhåpentligvis dele fremtidige oppdateringer snart.

Her er intervjuet mitt som var på sin TV-kanal:

5. I N Out Burger

Hvis du ikke vet, er jeg ganske besatt av In-N-Out-burger. For å se hvor besatt jeg egentlig er, les dette.

Siden det er overveiende på vestkysten, får jeg ikke spise det så ofte som jeg vil, så hver gang jeg går ut på den måten, sørger jeg for å tømme ansiktet mitt med sine fantastiske burgere. (Magen min hater meg akkurat nå for å snakke om det selv).

Den beste delen om å snakke i San Diego var at jeg måtte gå til In-N-Out Burger. Og ikke bare en gang, men to ganger.

#himmel

På vei til flyplassen hadde vi vår Uber-driver, trekk over foran, slik at vi kunne snappe dette bildet. Han fikk et spark ut av det, og det gjorde også noen som spiste ute. 🙂

Nå som vi har sett på de forrige gevinsten fra siste kvartal, la oss se på mine mål for dette kvartalet.

Mål for neste kvartal:

1. Komplett nettsteddesign for ulike webprosjekter.

Et par ting jeg har realisert med å vokse Good Financial Cents er at jeg har lesere fra alle forskjellige aldre. Jeg har lesere som er i 20-årene deres; Jeg har lesere som er på 70-tallet. Mitt innhold er så sporadisk at noen ganger e-postene jeg presser ut, er bare relevante for en liten del av leserne. På en måte som deler listen min bedre; Jeg ønsker å utvikle noen andre web-egenskaper som er litt mer nisjefokusert.

På grunn av det lanserer jeg retirementbyjeff.com og annuitiesbyjeff.com. Jeg har allerede Lifeinsurancebyjeff.com som har gått i noen år nå, og det syntes å være fornuftig å bare bygge opp disse nettstedene mer. Til slutt vil jeg kunne segmentere listen min for de som er interessert i pensjon og annuiteter, slik at folk som mottar innholdet mitt, får innhold som er spesifikt for dem.

I tillegg til disse to egenskapene vil jeg gjenkjenne mitt faste nettsted, alliancewealthmgmt.com, for å være mer konsistent med mine andre webegenskaper. Den eneste tingen jeg har innsett er at jeg ikke har konsekvent merkevarebygging på alle mine nettsteder, og jeg ønsker å få det tatt vare på.

2. Start uavhengige forsikringsbyråer.

Jeg ga en teaseroppdatering på min Facebook fan side om en annen virksomhet som jeg opprettet.Den virksomheten er et lokalt, uavhengig forsikringsbyrå som jeg danner med to andre partnere. Den administrerende partneren er en kompis av meg at jeg gikk på videregående skole med hvem som var ute etter å gå av seg selv. Jeg har alltid ønsket å ha en forsikringsarm til min økonomiske planleggingsøvelse, så etter lunsj kom vi opp med en plan for å gå sammen i virksomheten.

På dette tidspunktet har LLC allerede blitt dannet, og vi fikk bare godkjenning for å få byrået startet. Ved slutten av kvartalet håper jeg å ha eksisterende kunder og faktisk ha noen inntekter som kommer inn i døren.

3. Start ny retning for dollar og roser.

For alle som har vært rundt meg i det siste, vet alle de tingene jeg jobber med, er en av de tingene jeg er mest begeistret for, at bloggen vår er Dollars and Roses. Dollars and Roses ble startet med min kone var i utgangspunktet et "tjene penger blogging" nettsted. Etter å ha gjort det i nesten tre år, innså vi at det ikke var det vi var lidenskapelig om. Jeg vil ikke spyle bønnene for mye, men se etter en kunngjøring snart som snakker om hva den nye retningen vil være.

4. Utfordringer, utfordringer, utfordringer.

En del av den nye retningen til Dollars and Roses bloggen oppmuntrer leserne til å ta på seg nye utfordringer. Vi følte at vi ikke kunne inspirere folk til å ta utfordringer med mindre vi gjorde noen av utfordringene oss selv. For tiden er utfordringene vi ønsker å gjøre i dette kvartalet en 30-dagers bønnutfordrer, en 30-dagers Paleo-utfordring, og et hjemmekontaktprosjekt. Se etter fremtidige blogginnlegg der vi snakker om disse utfordringene, hva vi håper å oppnå, og hva vi har lært.

5. Led første bibelundervisning i kirken.

Etter å ha deltatt på vår sommerkirkekonferanse følte jeg en knall som jeg trengte å gjøre mer og være mer involvert i vårt ungdomsprogram. Jeg snakket med ungdomspastoren om muligheten for at jeg ledet en bibelundervisning på en søndagstjeneste med ungdommen, som han nådig aksepterte. Jeg har aldri gjort noe slikt, så jeg er litt bekymret, men jeg er også spent. Akkurat nå er datoen 12. oktober, så sett på kalendere dine for å holde deg innstilt.

6. Groom min nye praktikant.

I begynnelsen av sommeren var jeg i stand til å ta med en ny praktikant fra universitetet, og jeg håper at han skal trene og til slutt bli en junior rådgiver. Det er fortsatt mye mer å se, men jeg nyter fremgangen vi har gjort hittil. Vi har utviklet en sjekkliste over ting som vi ønsker å bli oppnådd i løpet av neste kvartal, slik at han føler seg mer komfortabel med det som trengs for å bli finansiell rådgiver.

1 årsmål

1. Inntekter fra alle virksomheter vil overstige $ 1m per år

Vet du hvor rart det er for meg selv å si det? Aldri i mine villeste drømmer trodde jeg aldri at bedriftene mine kunne gjøre så mye.

Det var ikke før jeg startet treningsprogrammet mitt, og jeg skjønte at jeg trengte å begynne å drømme igjen at jeg trodde jeg kunne faktisk trekke dette av.

Se videoen nedenfor som deler hvordan jeg endret tankegangen min og begynte å drømme igjen.

2. Fullstendig adopsjonsprosess

Vi har vært i ferd med å vedta et barn fra Filippinene i nesten to år nå. Vi håpet å ha barnet denne sommeren, men vi har fortsatt ikke hørt noe. Vi håper at Guds plan er at vårt barn skal ankomme i år. Du kan følge vår adopsjonsprosess på min kone blogg.

3. Planlegg en 1 måned lang ferie (helst utenlands)

Mitt ideelle land er Australia. Dette var faktisk et 1-årig mål, men min kone synes å ta 3 unge gutter (nåværende alder er 6, 3 og 2) og å bo i utlandet ville være mer smerte enn det er verdt. Først avviste jeg det, men da husket jeg hvordan vår 3 år gamle kan være litt terror.

Det eneste som kan forhindre dette er hvis vår adopsjon finner sted snart. Hvis ikke, kan vi prøve å gjøre en annen utvidet ferie som vår RV tur. Det eneste trikset får min kone til å godta det. Ha ha…

4. Leie Junior rådgiver for min praksis

Jeg mistet min rådgiver tidligere i år, og jeg har dårlig behov for en erstatning. Å ta med praktikanter var mitt håp om å finne en verdig kandidat. Hvorfor en praktikant? Fordi det er akkurat hvordan jeg fikk foten min i døren på mitt gamle meglerfirma.

5. Vekten vil ikke overstige 205 lbs

Jeg er en Crossfitter, og jeg prøver å spise sunt, men min søte tann blir det beste av meg, spesielt når jeg reiser. Med våre to ukers RV utflukt, 4 dagers tur til San Diego, 4 dagers tur til Portland umiddelbart etterfulgt av tur til Palm Beach, har jeg spist min gode del av god mat. Konsekvensene av å spise all den gode maten er at vekten min nå svinger rundt 210 kg når jeg føler at jeg skal være rundt 205 eller mindre.

Jeg har nettopp begynt å spise mer paleo-ish, og med min juicer og NutriBullet er jeg fast bestemt på å holde kroppsvekten nærmere 200 lb-serien.

6. Hjelp til å bygge en skole i et annet land

Dette er noe som min kone og jeg nylig ble begeistret for. Dette er fortsatt veldig friskt, så jeg har ikke mye å rapportere om det nå. Hold deg oppdatert til min neste oppdatering.

3 årsmål

1. Inntekter fra alle virksomheter vil overstige 2 millioner dollar

Husk mitt motto: "Dream Big". 😉

2. Gjør min rolle med Alliance Wealth Management, LLC for å være mer i ansiktet av operasjonen.

Jeg vil gjennomføre revisjonsmøter og felles innledende møter med større kunder, men det meste av arbeidet vil bli gjort av teamet mitt. For at dette skal lykkes, må jeg implementere planene som er angitt i mine 1-årige mål.

3. Fantastiske opplevelser med familien min

Etter vår 1 måneders utflukt av hvem vet hvor, vil jeg ikke stoppe der. Jeg vil bokstavelig talt se verden med familien min og ha noen fantastiske eventyr sammen.

Livstidsmål

1. Åndelig leder av min husholdning.

Jeg vil at barna mine skal se meg først som en gudskjærende far som setter sin tro først før suksess. Jeg vil kontinuerlig elske og støtte min kone, og gjøre det på en guddommelig måte.

2. Lev et langt og tilfredsstillende liv med min kone og familie.

Løft barna mine med filosofiene om å jobbe hardt, men ikke ofre "arbeid" for det du elsker; elsk først og behandle mennesker med respekt (Golden Rule).

3. Bygg forretningssystemer som krever minimal innsats fra min side.

Har flere flere systemdrevne bedrifter som produserer> 250 000 dollar i måneden med passiv inntekt.

4. Bor i flere land (5+) i lengre tid (minimum 3 uker) med hele familien.

Jeg elsker å reise og jeg elsker å tilbringe tid med familien min. Min tro er at hvis vi reiser som familie til utlandet, blir vi tvunget til å tilbringe en fantastisk kvalitetstid med hverandre. Våre 2 ukers RV tur var vår første test på dette og vi passerte med flygende farger. Jeg er spent på vårt neste eventyr!

5. Drift: # investNOW- Inspirasjon over 1.000.000 mennesker til å investere i seg selv.

Dette kan være gjennom tradisjonell investering (Roth IRA, 401k), å skaffe seg en høyere grad eller sertifisering, eller investere i en liten bedrift. Hvis du trenger et hopp, begynner å investere i deg selv, finn ut mer Drift: #investNOW.

Dine mål

Som en påminnelse besøker jeg disse målene hvert kvartal og gjør endringer tilsvarende. Å revidere disse målene er det som har vært enormt for meg.

Når er siste gang du skrev ned dine mål? Enda viktigere, når er siste gang du har revidert dem?

Gratis nedlasting: Vil du ha det samme regnearket som jeg pleide å skrive ned mine mål hvert kvartal? Ta tak i Måleprøvearket mitt og sett målene dine i hyperdrift. Last ned det gratis regnearket HER.

Skrive Inn Din Kommentar