Virksomhet

Den amerikanske Opportunity Skattekreditt For College

Den amerikanske Opportunity Skattekreditt For College

Lagring for pensjonering er vanskelig nok. Forsøk på å finansiere heksehuset med barn på college virker nesten umulig. Å forsøke å betale skyrocketinghøyskolekostnader er i beste fall deprimert, og hver eneste liten bit hjelper. Hvis du er på utkikk etter hjelp fra IRS, velkommen den amerikanske muligheten for skatteskatt. American Opportunity Tax Credit utvider den allerede eksisterende Hope-kreditten for 2009 og 2010. Som en del av American Recovery and Reinvestment Act of 2009, kan flere foreldre med barn på høyskole kvalifisere seg til skattekredit. Den beste delen er at det ikke er begrenset til bare lavinntektsinntekter.

Håper Kreditt Revisited

Hope-stipendskreditten er tilgjengelig for skattebetalere som har pådratt utgifter knyttet til de to første årene av videregående opplæring. For at denne kreditten skal hevdes av en skattyter, må studenten gå på skole på minst en deltid. Kreditten kan hevdes for utdanningskostnader pålagt av skattebetaleren, skattebetalers ektefelle eller skattyterens avhengige.

Denne kreditten tillater de første $ 1.100 i "kvalifisert undervisning og relaterte utgifter", samt halvparten av kvalifiserende utgifter på over $ 1200, for å være fullt kredittverdig mot skattebetalers totale skatteplikt. Maksimumsbeløpet på kreditt er $ 1800 per kvalifisert student (for 2008).

En av begrensningene i Hope Credit var at du ikke kunne bruke den og Lifetime Learning Credit i samme år.

Her er noen av fordelene med den nye amerikanske muligheten kreditt:

Høyere inntektsgrenser.

Personer med endret justert bruttoinntekt opp til $80,000 ($ 160,000 for ektepar) kan få en full skattefordel mens enkeltpersoner tjener opp til $90,000 ($ 180 000 for ektepar) kan få en delvis kreditt. Den varierer annerledes på faseout-serien av Hope Credit. Kreditten ble fullført utfaset for enkeltpersoner som tjente $ 57 000 og giftpar mellom $ 94 000 - $ 114 000. Denne fine lille støtmen vil tillate flere mennesker å dra nytte av det.

Økning i skattekreditt

Hvem vil ikke ha en økning på skattekreditt? Heldigvis er det akkurat det amerikanske mulighetskreditten gir foreldre i nød. Den økte skattekreditten er opp til $ 2500 vs $ 1800 under Hope Credit.

Fire år med høyskole

For de som brukte Hope Credit, var en av ulempene at det bare var bra for de to første årene av college. Den nye skattekreditten forbedrer seg på dette og gjelder for alle fire års grunnskole.

Amerikansk Opportunity Credit

Dette er tatt direkte fra IRS Pub 970:

Under American Recovery and Reinvestment Act (ARRA) vil flere foreldre og studenter kvalifisere de neste to årene for en skattekredit, American Opportunity Credit, til å betale for høyskoleutgifter.

Den amerikanske muligheten Kreditt er ikke tilgjengelig på 2008-avkastning skattebetalere arkiverer i løpet av 2009. Den nye kreditt endrer eksisterende Hope Credit for skatteår 2009 og 2010, noe som gjør Hope Credit tilgjengelig for et bredere utvalg av skattebetalere, inkludert mange med høyere inntekter og de som skylder ingen skatt. Det legger også til obligatoriske kursmaterialer til listen over kvalifiserende utgifter og tillater at kreditten kreves for fire etter videregående opplæringsår i stedet for to. Mange av de kvalifiserte vil kvalifisere for den maksimale årlige kreditten på $ 2500 per student.

Full kreditt er tilgjengelig for enkeltpersoner hvis endrede justerte bruttoinntekter er $ 80 000 eller mindre, eller $ 160 000 eller mindre for gifte par som sender en felles avkastning. Kreditten er utfaset for skattebetalere med inntekter over disse nivåene. Disse inntektsrammene er høyere enn under eksisterende Hope and Lifetime Learning Credits.

Hvis du ønsker å dra nytte av denne kreditten, vennligst sørg for å rådføre deg med din skatterådgiver.

Skrive Inn Din Kommentar