Banker

Vil du ha gratis penger? Få et Chase Freedom®-kort

Vil du ha gratis penger? Få et Chase Freedom®-kort

Hvem liker ikke gratis penger?

Hvem som helst?

Tro det eller ej, Chase Freedom®-kortet gir deg gratis penger bare for å registrere deg og bruke $ 500 på kortet ditt innen tre måneder.

Den beste delen? Chase Freedom er en av de beste pengene tilbake kredittkort tilgjengelig. Du melde deg ikke på et søppelpostkort for å få litt penger tilbake. La oss se på hvordan det fungerer og hvorfor dette er et kort som du bør vurdere å ha selv om de ikke tilbyr noen gratis penger.

$ 150 i Free Bonus Cash med Chase Freedom®

Du tenker nok på noe som dette:

Så et kredittkortselskap vil gi meg noen "gratis" penger? Særlig. Hva er fangsten?

Det er forståelig. Kredittkortselskaper har stigmatisering av preying på uneducated eller de i en økonomisk bind. Selv om en del av det er sant, er det egentlig ikke så ille om du bruker kredittkort med omhu. (Betalingsrente vil lett tørke ut bonuskontoen tilbake ganske fort ... så ikke ha balanse.)

Så er det en fangst?

Teknisk, ja. Men det er så lite at det ikke engang betyr noe for de fleste.

Når du registrerer deg for Chase Freedom®-kortet, får du $ 150 i bonuskontanter når du bruker $ 500 på kortet innen de tre første månedene av kortmedlemskap.

Så det er en fangst: du må bruke $ 500 på kortet. Men det er bare $ 167 per måned hvis du strekker det ut over 3 måneder. For de fleste som er i det minste hva du normalt vil bruke på dagligvarer. (Bare vær sikker på at du får din $ 500 i utgifter i de første 3 månedene en eller annen måte.)

Enda bedre: du vil ikke bruke noen penger på en årlig avgift. (Det er en av de verste fangstene i kredittkortuniverset.)

Tjen 5% Cash Back med Chase Freedom®

Chase Freedom®-kortet tilbyr ikke bare 1% kontant tilbake på alle kjøp, men tilbyr også 5% kontant tilbake på den første $ 1500 du bruker i visse utgiftskategorier. Kategoriene roterer hvert kvartal (hver 3. måned i året).

Mens du ikke får 5% penger tilbake på alt (en vanlig misforståelse med 5% kontant tilbake kredittkort) disse er noen gode kategorier. Alle kjøper gass og dagligvarer. (Og hvis du er som meg, er 5% pengene tilbake på ferie shopping fantastisk!)

Merk: Din 5% kontant tilbake gjelder kun opp til den første $ 1500 av kategorien som brukes hvert kvartal. 5% av $ 1500 er $ 75. Så i andre kvartal kan du bruke $ 50 på kino og $ 1,450 i matbutikken og fortsatt få $ 75 tilbake i 5% kontant tilbake. (Hvis du maksimerer din 5% kontant tilbake for alle fire kvartaler av året, genererer du $ 300 i kontanter tilbake. Ikke en halv dårlig betalingsdag for dine normale, daglige utgifter!)

1% Cash Back på alt annet

Et flertall av kontanter tilbake kredittkort gir 1% på alle dine utgifter. Noen ganger er 1% gitt i poeng for hoteller eller miles for flyselskaper, men sluttprosent er vanligvis rundt 1%. Det samme gjelder for Chase Freedom. På utgifter som ikke faller inn i 5% -kategorien, tjener du fortsatt 1% tilbake.

Og denne pengene tilbake er ubegrenset. Du kan sveipe så mye på kortet som du vil, og du vil alltid få 1% kontant tilbake.

Tilgang til Blueprint

En annen fordel av Chase Freedom®-kortet er at du får tilgang til Chase's Financial Software Blueprint. Vi har gjort en gjennomgang av Blueprint i fortiden. Blueprint gir deg flere alternativer for å redusere rentenes kostnader og betale saldoen din raskere. Du kan ikke kjøre et budsjett på Blueprint, men det er en fin ekstra fordel for kortinnehavere.

Risiko for kredittkortbonuser

Påmelding for et kredittkort bare å få et kredittkort bonus er sannsynligvis ikke verdt det. Men får en god kontant tilbake kredittkort i tillegg til en gratis $ 150? Det er en seier i boken min.

Imidlertid er den ene risikoen at du ender opp med å lade mer enn du ellers ville ha, da du søker at $ 500-utgifter behøvde bare for å få $ 150 i kontanter tilbake. Eller at du får ekstra turer til matbutikken bare for å få den 5% pengene tilbake.

Den enkleste måten å unngå overspending på kredittkort - for noen grunn - er å bare bruke kredittkortet som et debetkort. Dine utgifter er basert på budsjettet ditt, og du pakker ikke inn ekstra kjøp bare for en liten ekstra bonus kontant tilbake. (Husk at 5% kontant tilbake betyr at du overspent med 95% hvis du kjøper ting du egentlig ikke trenger!)

Pass på å sjekke ut våre beste kredittkortguider for flere kortalternativer:

  • Beste 0% APR og Balanseoverføringskort
  • Best Business Credit Cards
  • Best Cash Back Kredittkort
  • Best Travel Credit Cards

Synspunktene til kommentarene nedenfor er ikke godkjent eller bestilt av bankannonsøren eller denne nettsiden.

Skrive Inn Din Kommentar