Banker

Veilederhjelp motvirket: Vær forberedt på bilbrudd

Veilederhjelp motvirket: Vær forberedt på bilbrudd

Å ha bilbrudd på et uventet sted kan være både skremmende og stressende. Venter på hjelp fra beredskapstjenester kan ta lang tid og være uforutsigbar. Det er en god ide å ha et kollapsberedskapssett i bilen din og planlegge for det uventede. Så hvis du har en bilbrudd nødsituasjon du vil vite hva du skal gjøre, og det vil ikke være nesten like stresset ut.

Jeg har bare hatt noen tilfeller der bilen min brøt sammen, men; Heldigvis var jeg nær hjemmet eller en slektnings hus. Første gangen min bil fikk et sterkt flatt dekk - dekkventilstammen brøt da jeg prøvde å løfte opp dekkene mine. Ja, blakk. Det viste seg å være tilbakekalling og jeg fant ut den harde måten. Det var midt i november, og min eldste sønn var bare et spedbarn. Heldigvis, vi hadde nettopp igjen fra å besøke noen slektninger, og vi var i stand til å rette opp løsningen.

Mer nylig hadde jeg feilaktig forlatt nøklene i bilen min, som drenerte batteriet. Det var da jeg skjønte at jeg ikke hadde noen jumperkabler. Ingen. Hva slags mann har ikke jumperkabler, ikke sant? Ikke svar det. Heldigvis var jeg hjemme hos huset, så jeg kunne ta min kone bil for å kjøpe noen (en sett hver for min bil og hennes), og jeg kjøpte også et nødhjelpssett. Her er en liste over ting du bør holde i bilen din i tilfelle du har bilbrudd.

Hva å ha til personlig bruk i nødstilfelle:

 • Lommelykt og ekstra batterier - Hold disse i hanskerommet for ekstra belysning for deg selv for å kunne se under hetten eller for å bytte dekk, hvis du trenger å gå på en mørk vei, eller for å signalere om hjelp.
 • Tepper / sovepose og hatter / hansker - Været kan endres på et øyeblikk og å ha ting som holder deg varm kan være livreddende. Bruk hanskerommet eller lommebokene eller til og med under seteroppbevaring for å holde tepper og hatter og hansker for hvert familiemedlem i bilen.
 • Mobiltelefon / lader / nødnummer - Å ha en mobiltelefon kan være en livredder, men ikke hvis du ikke har de riktige tallene for å ringe eller batteriet er dødt. Hold en mobiltelefon lader i bilen din og en liste over viktige tall. Selvfølgelig bare ring 911, hvis du ikke finner nummeret for din bilklubb eller lokal garasje.
 • Søppelsekker - Disse kan brukes som ekstra isolasjon for å holde deg varm eller som regnutstyr. De er også hånd bør du legge på bakken for å bytte dekk. Vurder bare å lagre noen av dine nødutstyr, som tepper, i søppelposer i bilen din, så vet du at du vil ha dem.
 • Førstehjelpsskrin - Alle bør ha et grunnleggende førstehjelpsutstyr i bilen. Bandasjer, antiseptisk, liten saks, øyevask, gasbind og tape, smertelindring, pinsett.

Hva å holde for bilen din i en nødsituasjon:

 • Isskraper - Det kan være vakkert og solfylt, men du kan gå til en høyere høyde der det plutselig er en storm. Det er alltid en god ide å holde en isskraper i bilen året rundt.
 • Duct tape - Bruk den til små reparasjoner på slanger eller tilkoblinger. Dette kan hjelpe deg med å komme nærmere signalhjelp eller til en garasje.
 • Kitty kull eller rock salt - Hjelper med traksjon bør du sitte fast et sted.
 • væsker - Vaskevæske for vindusvis, slik at du alltid kan se godt og Antifreeze for å være sikker på at bilen ikke fryser eller overopphetes.
 • flairs - Flairs hjelper deg med å varsle andre drivere om din tilstedeværelse hvis du er brutt ned på siden av veien. De kan også være nyttige for å signalisere om hjelp hvis du går tapt i et skogkledd område.
 • Jumperkabler - Du vet aldri når du eller en annen driver kan ha et batteri dør. Det er alltid en god ide å holde jumperkabler i bilen din og viktigere å vite hvordan du bruker dem! Øv når du ikke er stresset i en nødsituasjon. Hold litt sandpapir i bilen også hvis batteripolene dine er korroderte.
 • Vann / snacks - Det er alltid en god ide å holde noen vann eller hylle stabile juice bokser i bilen, samt noen snacks som kjeks eller granola barer. En annen matvare ville komme til nytte, er MRE "s (måltider klar til å spise). Selv om tanken på dem får meg til å kaste opp fordi jeg spiste så mange av dem i min militære karriere, er de virkelig gode til å ha til nødsituasjoner. Du kan mate en familie på fire i noen dager med bare en.

Veibeskrivelse

Et annet aspekt er å sørge for at du har god veibeskyttelse. Din forsikring kan gi noen alternativer, men en annen tjeneste å fortsette er AAA. Vi har vært medlem i årevis, og jeg vet at det kom bra med min kone for flere år siden.

AAA er en sammenslutning av regionale bilforeninger, men du kan nyte fordelene fra nesten overalt. AAA-klubber gir primært veitjenester, som inkluderer tjenester som lockouts, vinsjer, dekkendringer, førstehjelp til biler og sleping. I tilfelle en nødsituasjon, vil du ringe AAA, og de vil da finne et lokalt tow selskap for å hjelpe deg.

Også å bli et populært alternativ er On Star. Jeg er sikker på at du har sett reklamefilmene der de kan svare hvis du har vært i en krasj eller låser opp bilen din hvis du har låst deg selv - løft hånden din hvis du har gjort det før (ja, min er oppdratt ). On Star gir også veibeskrivelse for de situasjoner som de fleste heller vil unngå.

Som du kan se, hvis du aldri gjør vondt for å være forberedt på bilbrudd. Hvilke forholdsregler tar du i tilfelle du har bilulykke?

Skrive Inn Din Kommentar