Investere

Kan du bruke IRA til å starte en bedrift?

Kan du bruke IRA til å starte en bedrift?

For mange år siden hadde jeg møtt med en gentleman som mistet jobben sin.

I stedet for å gi opp og vedta "vei meg" mentaliteten, hadde han større planer. Han ønsket å starte sin egen virksomhet.

Du går med ditt dårlige selv!

Merk: Jeg sa egentlig ikke dette, men jeg tenkte definitivt på det. Jeg elsker det når folk er villige til å ta risiko og prøve nye ting.

En av disse risikoene er noe som gjør mest økonomisk planlegger krumme.

Denne inspirerende entreprenøren ønsket å bruke sin pensjonskonto som finansiering for å starte sin virksomhet.

Ting som dette gjør de fleste rådgivere ubehagelige på sitt sete.

Jeg må innrømme at jeg også skiftet litt.

Hvis du tenker på å starte en liten bedrift og lurer på om du kan få midler fra en IRA for å finansiere virksomheten din, er det korte svaret ja. Det er imidlertid en komplisert prosess og ikke en som mange økonomiske eksperter vil anbefale. Det er ikke så enkelt som å trekke pengene tilbake, som man kanskje tror. Her er en titt på hva du trenger for å bruke IRA til å finansiere ditt nye forretningsoppdrag.

Lev din drøm

For å kunne bruke IRA til å starte en bedrift må du rulle den inn i en ny IRA som vil bli etablert under ditt nye oppstartsselskap. Det må være en kvalifisert plan for at prosessen skal fungere, og den nye IRA-kontoen må skrives slik at det kan være lagerbeholdning for det nye selskapet du starter.

Etter at du har rullet den over, må du nå bruke pengene i din nye IRA-konto for å kjøpe aksjer i ditt nye selskap. Etter at trinnet er fullført, kan du da bruke kontanter til å hjelpe med oppstartskostnadene for bedriften din. I tillegg bør du vite at kontanter du har tatt ut for virksomhetsutgifter, ikke er skattepliktig. Dette skyldes at aksjene fortsatt er i kontoen din.

Selv om dette kan virke som en ganske enkel prosess, er det faktisk ganske vanskelig. Det er viktig å sørge for at du jobber med en erfaren finansiell rådgiver for å hjelpe deg med transaksjonene. Husk at finansielle rådgivere sannsynligvis vil ta opp heftige gebyrer for disse transaksjonene, og kan fortsette å belaste deg årlige gebyrer også. Det er også mange andre hensyn ved å gjøre et slikt trekk.

Betraktninger for bruk av IRA for Start Up Business

For det første, mens IRS ennå ikke har vurdert disse transaksjonene til å være ulovlige, ser de på dem veldig nøye. Det er samsvarsspørsmål som du skal møte og utfordringer som kan oppstå hvis de skulle se på verdsettelsen av aksjer. Hvis IRS skulle bestemme at det du gjorde var feil, kunne de utstede en 100% skattestraff.
Bruk av IRA-midler på denne måten for å starte opp en liten bedrift er virkelig i et grått område, og ingen vet sikkert når det kan slå svart og hvitt. Det er vanskelig å vite hva IRS vil gjøre neste eller når de vil utstede straffer eller mener at det du har gjort er ulovlig.

Hvis du bestemmer deg for å gå videre og bruke din IRA til å finansiere din nye småbedrift, vil du ønske å tråkke på forsiktig bakke, da du kan sette din IRA i fare. Du kan i stedet se på andre alternativer som anses som helt legitime. Dette kan omfatte å bruke et hjem egenkapital linje av kreditt, få et lån fra et familiemedlem eller til og med ta ut et lån fra 401K på jobben, hvis du fortsatt er ansatt. Du kan også trekke pengene fra en Roth IRA, så lenge kontoen er minst 5 år gammel.

Denne informasjonen er ikke ment å være en erstatning for konkrete individuelle skatteråd. Vi foreslår at du diskuterer dine spesifikke skatteproblemer med en kvalifisert skatterådgiver.

Skrive Inn Din Kommentar