Forsikring

Kan familien din få AFFORD å miste deg?

Kan familien din få AFFORD å miste deg?

Er det ikke gal hvordan vi forsikrer våre biler, våre hjem, vår helse, og til og med våre mobiltelefoner, men vi glemmer ofte livet vårt?

Sannheten er at jeg også er skyldig i det. Mens jeg alltid har trodd livsforsikring er viktig, forstår jeg aldri egentlig bare hvordan viktig det var å ha livsforsikring til de ble foreldre. Men det er nødvendig, selv når du er ung. I tillegg, fra et kostnadsperspektiv, jo yngre er du når du kjøper livsforsikring (vanligvis) jo bedre av en pris du kan låse inn på siktdekning.

Så i hvilke tilfeller vil du trenge livsforsikring i tjueårene? La oss ta en titt.

Hvis du er gift

Hva ville skje med ektefellen din hvis du var borte for alltid? Ville hun kunne gjøre det alene? Dekk levekostnadene? Hva med boliglån eller hennes studielån?

Når vi tenker på vår fremtid, er det vanskelig å møte det faktum at vi egentlig ikke vet hva livet vil bringe oss. Men jeg vet om noe skulle skje med meg. Jeg vil at familien min skal kunne være økonomisk stabil på et minimum.

Når du er ung, kan du få en ganske anstendig pris på livsforsikring, og det kan være til stor nytte for familien din hvis noe skulle skje med deg.

Hvis du har barn

Når du blir foreldre, er det så vanskelig å selv tenke på å forlate barna dine bak. Men sannheten er at vi aldri vet hva som skal skje. Og for meg er det enda vanskeligere å forestille seg å forlate barnet mitt og ikke vite at han ville ha de økonomiske ressursene han trenger for å ha tak over hodet og en høyskoleutdanning.

Hvis du har barn, har du en stor grunn til å få dekning nå!

Hva stopper deg?

Hvis du er gift eller har barn hva hindrer deg fra å få dekning? Jeg vet i det siste at en av de store barrierene var at å finne livsforsikring var en lang og trukket prosess, men tider har endret seg.

Du kan nå dra nytte av teknologi og få en liste over anførselstegn på ett sted.

Et nettsted som jeg nylig prøvde, ble kalt Quotacy. Du kan fylle ut noen grunnleggende opplysninger om deg selv og vil bli gitt sitater basert på svarene dine og omfanget av dekning du har valgt. Deretter kan du velge hvilke tilbud som passer best for deg og søke om dekning. Det jeg virkelig likte om dette nettstedet er, i motsetning til noen andre som jeg har sett; de ber deg ikke om din kontaktinformasjon for å bare få et tilbud. Siste gang jeg brukte et annet nettsted, ble jeg spammet i flere måneder - ikke med Quotacy.

Å få et tilbud tar mindre enn fem minutter. Hvis du er ung og sunn tror jeg du vil bli overrasket over hvor mye dekning du kan få for $ 20 eller mindre i måneden. Er du ikke minst litt nysgjerrig hvor mye livsforsikring ville koste deg?

Ta det fra meg, jeg vet bare hvor frustrerende det kan være å få forsikringsnotater på nettet og så bli bombardert med e-post og telefontilbud. Dette nettstedet er ikke slik. Du trenger ikke å legge inn noen kontaktinformasjon for å få et tilbud.

Hva er viktigere å forsikre - bilen din, huset ditt eller livet ditt? Mens jeg absolutt ikke foreslår at du avbryter din bil eller hjemmeforsikring, tror jeg bare det er på tide at vi tok merke til et annet område av livet vårt - beskytter de menneskene vi elsker mest!

Har du livsforsikring? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Skrive Inn Din Kommentar