Banker

Hvordan Budsjett for Venner Bryllup og Planlegg Ahead

Hvordan Budsjett for Venner Bryllup og Planlegg Ahead

I løpet av de ti årene etter at du har uteksaminert fra college, vil du gå til flere bryllup enn noen annen periode i livet ditt. Gjennomsnittsalderen for å bli gift er 28, men hvis du er som mange av mine venner, blir du gift med 25, og har babyer med 28!

Bryllup er en fantastisk tid og en god sjanse til å feire kjærlighet, og gjenopprette forbindelse med gamle venner. De er en sjanse til å bli kledd, reise og lage noen minner. De kan også være veldig dyre!

Vi ser artikler hele tiden som bekjenner den høye prisen på et bryllup (som har steget til $ 28 500 nylig!). Men tapt i shuffle er kostnadene ved ganske enkelt delta et bryllup.

Deltakelse av et out-of-state bryllup vil innebære reiseutgifter, hotellkostnader, matkostnader, en bryllupsdag, drikker etter repeteringsmiddagen, og muligens noen nye klær. Du kan lett bruke $ 200 til $ 500 avhengig av plasseringen av bryllupet og hvor langt du må reise.

La oss heller ikke glemme at på et tidspunkt i livet ditt, sannsynligvis i 10 år etter at du har uteksaminert fra college, vil du bli bedt om å være en groomsman eller en brudepike i et bryllup. Mens en verdifull forpliktelse, bringer dette med seg et helt nytt nivå av økonomisk forpliktelse.

Jeg ble nylig bedt om å være i et bryllup for en barndomsvenn. Her er mine faktiske kostnader.

  • Tux: $ 180
  • Hotell: $ 180
  • Reise: $ 75
  • Mat: $ 60
  • Bryllupsgave: $ 50
  • Drikker etter repeteringsmiddagen: $ 10
  • Bachelor Party: $ 200 (vi splittet alle leie en hytte for en helg ...)
  • Total kostnad: $ 755!

Hvis du er en kvinne og bedt om å være en brudepike, kan kostnadene dine enkelt være mye høyere.

Min venns forlovede spurte også datteren min om å være en blomsterpike, som ga $ 60 for en kjole og sko.

Fra å snakke med vennene mine og fra andre bryllup har jeg vært en groomsman for, jeg vil si at dette er typisk. Du kan forvente å betale $ 500 pluss når du blir bedt om å være i noens bryllup.

Kan du bare si "Nei"?

Jeg antar at du alltid har muligheten til å avvise, basert på økonomiske årsaker. Men din venn vil ikke ta det så bra. De vil sannsynligvis enten gjøre narr av deg for å være billig, eller bli sint og såre at du ikke verdsetter deres vennskap nok til å være en fest på deres store dag.

Ingen av disse alternativene er tilfredsstillende, så la oss finne ut en måte å unngå å gjøre disse vanskelige avgjørelsene og riktig budsjett for uunngåelig bryllupsmøte.

Budsjettering for venners bryllup

Her er min strategi. Det er veldig enkelt, men ofte er de beste økonomiske strategiene enkle.

Jeg bruker en Capital One 360 ​​sparekonto og legger inn $ 75 per måned i denne sparekontoen hver måned. Jeg startet dette da jeg fikk min første jobb ut av college. I løpet av ett år sparer jeg $ 900 og burde enkelt ha råd til bryllupsforpliktelser jeg blir bedt om å delta på. Når en bryllupsforpliktelse oppstår, trekker jeg bare pengene fra denne kontoen for å betale for bryllupskostnadene.

For en stund var jeg sideskjørt for å fylle denne kontoen. Hvis du ikke vil finne en jobb på nettet, kan du bare budsjettere for det ut av din eksisterende inntekt.

Planlegging foran store utgifter som dette gjør det mye lettere å nyte opplevelsen. Du vil ikke konstant bekymre deg for alle pengene du bruker hvis du allerede har budsjetterte måneder - til og med år - på forhånd for dette.

Den beste delen av denne strategien er at pengene du sparer ikke bare går tapt. Det sitter i en sparekonto som venter på deg når du trenger det. Hvis du ikke trenger det, kan du bare overføre pengene til et annet mål og bruke det der det trengs (som en forskuddsbetaling på et hus).

Jeg vil også være forsiktig med å ikke blåse pengene på trivielle bryllupskostnader; dvs. kjøp ikke alle en runde drinker i baren, bare fordi du har penger satt til side for å dekke kostnadene. Dette er ikke et gratis pass for å miste all sans for å være smart med pengene dine. Det er rett og slett en måte å forutse kostnadene i fremtiden, og ordentlig planlegge for disse kostnadene.

Tross alt, hvis du giftes en dag, vil du spørre bryllupsfesten din til å gjøre det samme. Du vil at alle dine nærmeste venner skal være ved din side. Ikke la feil budsjettering stå i veien.

Hvordan budsjett du for venners bryllup?

Skrive Inn Din Kommentar