Investere

Hvordan du kan bruke Jeg binder som et nødfond

Hvordan du kan bruke Jeg binder som et nødfond

Du trenger ikke en finansiell rådgiver for å fortelle deg at en av de viktigste tingene du kan gjøre for deg selv er å sette opp et beredskapsfond. Kortsiktige utlånsalternativer er ganske fryktelige med alt fra 300% lønningsdaglån til 25% kredittkortlån, så det er fornuftig å sette noen penger til side for nødsituasjoner.

Noen mennesker har rike onkler eller foreldre som deres beredskapsfond, men for de av oss som stoler på oss selv for å betale regningene og dekke de store utgiftene, er det en no-brainer å stikke litt penger unna, slik at du aldri trenger å ta ut et kortsiktig lån.

Avhengig av situasjonen din, kan du bestemme deg for å stoppe hvor som helst fra 1 til 12 måneders utgifter i det e-fondet og for en familie på fire, som kan legge opp til store penger. Mellom min forlovede og jeg bruker vi over $ 4000 på alt fra bolig til bilbetalinger og dagligvarer (jeg spiser og drikker mye), slik at du kan se hvordan vårt topersons e-fond kan legge opp ganske raskt.

Personlig holder jeg minimum seks måneders utgifter i meg, men akkurat nå er det på rundt 12 til 24 måneder. Siden jeg sparer for et annet kjøp av fast eiendom, ønsker jeg ikke å knytte for mye penger på aksjemarkedet, så jeg laster opp e-fondet mitt, og jeg skal tømme det når jeg trenger pengene.

E-fondene behøver ikke å være i kontanter

Jeg tror mange mennesker har en tendens til å bli fanget opp med å skje bort deres beredskapsfond i en sparekonto og la det sitte der der .05 eller .1% april. Nå vet jeg renten er ikke bra akkurat nå, men det betyr ikke at du skal gi opp helt. Selv om det ikke er en rekke likvide investeringsalternativer der ute for e-midler, er det noen som er svært trygge og gir en anstendig avkastning.

Jeg velger å beholde det meste av mitt e-fond i I-obligasjoner, siden de effektivt virker som høyt betalende CDer med lave, tidlige uttaksstraff. Du kan pusse opp i obligasjoner her, men en av de viktigste fordelene er at de samler renteskatt utsatt i opptil 30 år, og det er ingen statlige eller lokale avgifter pålagt dem. Det er en periode på ett år, men etter det er det bare en tre måneders rentebud, og etter fem år er det ingen straff for å innløse.

Ærlig talt, jeg vil sannsynligvis aldri trenger å røre min beredskapsfond, men det er fint å vite at det er der. Og siden det er der, kan jeg like godt behandle det som en annen del av porteføljen min og prøve å maksimere avkastningen.

Stagger jeg binder til å starte et nødfond

Siden det er minst ett års holdingsperiode, tar det litt kreativitet å starte ditt obligasjonsfond. Men så lenge du forskyver kjøpene ett år fra hverandre, vil du aldri få hele e-fondet utilgjengelig.

Da jeg først begynte med denne strategien, brukte jeg en kombinasjon av femårige CD-er med lave tidlige uttaksstraff, og jeg binder inntil jeg hadde 75% av mitt e-fond i løpet av det ettårige jeg holder i bindingsperioden.

Penger er svimmel

Jeg liker virkelig fleksibiliteten som følger med å holde I obligasjoner, og siden penger er fungible, betyr det at obligasjoner kan være en del av nødfondet, pensjonsporteføljen eller til og med kortsiktige besparelser. Hvis du vil øke obligasjonsallokeringen, kan du bare legge til obligasjoner i blandingen eller omvendt. Hvis du vil redusere ditt e-fond, kan dine obligasjoner nå grupperes med dine kortsiktige sparekontoer.

Her er et eksempel som illustrerer kraften og fleksibiliteten til I-obligasjoner. Selv om det er en hypotetisk situasjon, er det ikke som å si "hvis jeg bare hadde kjøpt Apple eller Google i 2002" siden jeg har bånd alltid vært en av de sikreste investeringene rundt:

Hvis du ville ha kjøpt jeg obligasjoner i 2001 til 2002 da fastrenteparten betalte rundt 2 til 3%, ville du nå tjene 3 til 4% garantert avkastning på investeringen. I dagens lave rentemiljø vil denne avkastningen være ganske spektakulær og tro det eller ikke, det er ganske mange mennesker (spesielt Bogleheads) som gjorde nettopp dette. Hvis satser endrer eclipsing disse verdiene, kan investorer alltid selge sine I-obligasjoner og kjøpe mer.

Grunnen til at du ikke hører om jeg binder mer, skyldes kjøpsgrensene. Den individuelle grensen er $ 10 000 per år med en annen $ 5000 gjennom en avkastning, slik at et gift par arkivering i fellesskap kan potensielt få opp til $ 25, ooo i I obligasjoner per år. Så mens jeg obligasjoner ikke kan være en passende erstatning for obligasjonsfondene dine, kan de definitivt legge til obligasjonsallokering her og der eller tjene som den perfekte beredskapsfond.

Lesere, hva bruker du til beredskapsfondet ditt? Har du tenkt på å bruke I obligasjoner for å maksimere e-fondet ditt? Jeg gjør bare rundt $ 10.000 / år, men hvis den faste delen noen gang kommer tilbake til 1 til 2%, vet jeg at jeg vil maksimere hele $ 25.000.

Skrive Inn Din Kommentar