Investere

Bedre vurdering: En enkel måte å investere på

Bedre vurdering: En enkel måte å investere på

Du vet et par uker siden da jeg fortalte deg at jeg endelig skulle åpne en pensjonskonto? Jeg sa at jeg skulle åpne en SEP IRA.

Vel, jeg løy. På en måte.

Du skjønner, jeg hadde alle intensjoner om å åpne en SEP IRA. Så da jeg var klar til å åpne min pensjonskonto, begynte jeg å veie alternativer. Hvilken megler bør jeg gå med?

Jeg begynte å lese anmeldelser. Da ville jeg gå til hvert nettsted og sjekke dem ut.

Og med min nybegynnere investerte evner ønsket jeg å gå med noe lett. Noe veldig enkelt.

Til slutt elsket jeg virkelig Bedre. Det syntes å passe meg mye bedre enn noe annet. Dessverre tilbyr Betterment ikke en SEP IRA, så jeg valgte i stedet å gå med en tradisjonell IRA.

For de av dere som ennå ikke har åpnet en pensjonskonto, fortell meg hvorfor jeg er forelsket i Betterment.com.

Bedre gjennomgang - hvordan det fungerer

Når du oppretter en konto, vil Betterment stille deg noen grunnleggende spørsmål om deg selv for å bestemme risikotoleransen din.

De bruker disse spørsmålene så vel som din alder for å bestemme dette.

Etter at jeg hadde svart på spørsmålet mitt, bestemte de meg for å være 90 prosent aksjer og 10 prosent obligasjoner. Yep, høres ut akkurat på meg!

Etter å ha bestemt deg for risikotildelingen kan du deretter sette opp den valgte kontoen din (som tar omtrent et minutt) og skape et mål.

Kontoer du kan konfigurere er:

  • Roth IRA
  • Tradisjonell IRA
  • Hus nedbetalingsbesparelser
  • Utdannelsesbesparelser (ikke forvirret for en 529 høyskolebesparelsekonto, Betterment's Education Savings er ikke skattefordelert.)
  • Generelle besparelser (Ta gjerne navnet på det du vil ha.)

Etter at du har konfigurert kontoen din og koblet sammen bankinformasjonen, velger du bare et mål, og Betterment vil gi deg råd.

Sette opp et mål i forbedring

En av mine favorittdeler om forbedring er å sette opp målet og lese investeringsrådgivningen.

Da jeg åpnet min tradisjonelle IRA, måtte jeg sette et målbeløp og en sluttdato for mitt mål. Ved å gjøre dette kan Betterment fortelle meg hvordan jeg gjør.

Jeg vinger det og slått inn at jeg trengte $ 400 000 da jeg var 50 år gammel.

(Merk: Dette er egentlig ikke det jeg trenger for pensjonering. Jeg burde faktisk gå tilbake og endre dette. Realistisk trenger jeg omtrent $ 750 000. En enkel måte å komme opp med pensjonstallet ditt er å multiplisere årlige utgifter med 30. For meg er dette $ 25 000 * 30. Og det vil trolig ta meg mer enn 23 år å treffe dette målet. Jeg er ambisiøs akkurat nå!)

Da jeg åpnet kontoen min, satte jeg $ 50 i det og valgte å ha $ 100 / måned automatisk deponert. Dette er Betterments spådommer om hva jeg trenger å bidra til å slå målet mitt:

Hvordan pengene dine er investert

Den neste tingen du sannsynligvis lurer på er hvordan vil pengene dine bli investert?

Vel, det virker som dette: Basert på din tildeling, vil Betterment automatisk investere pengene dine i en mangfoldig gruppe Index Funds. (Les: Hva er indeksfond?)

Slik er min første $ 50 investert:

Du gjør ikke noe her i det hele tatt. Du deponerer bare pengene dine og Betterment investerer det for deg. Og du kan til enhver tid justere tildelingsforholdet ditt.

Hvis du føler den tildelingen de gir deg, er det enten for risikabelt eller for kjedelig, rett og slett justere det til det du foretrekker!

Hva om minimumsinnskudd, innskudd og gebyrer?

Min favoritt del om bedre?

Det er ikke noe minimum å åpne en konto og ingen nødvendige automatiske innskudd. Dette er perfekte nyheter for nybegynnere med små penger å legge ned!

Og avgiftene fungerer som dette. (Straight from Betterment's nettsted.)

Forbedring belaster et administrasjonsgebyr på 0,25% til 0,45%, avhengig av balansen, og er prorated over hele året og belastes ved slutten av hvert kalenderkvartal (hver tredje måned). Med andre ord, forbedres hver tredje måned 0,0625% til 0,1125% basert på din gjennomsnittlige balanse for perioden. Hvis du trekker ut alle pengene dine før slutten av kvartalet, blir du belastet et prorated gebyr bare for de dagene pengene dine ble administrert av Betterment.

Betterment's single management fee dekker alt du trenger, inkludert transaksjoner, handler, overføringer, rebalancing, råd, kontoadministrasjon, etc.

Hvis du velger å gjøre automatiske innskudd som jeg gjorde, senker du gebyret. Ganske søt!

Til slutt blir du ikke belastet noen gebyrer for å ta ut pengene dine heller.

Akkurat nå kan du få opptil 1 års ledig ledelse når du registrerer deg for forbedring ved hjelp av vår spesielle lenke.

Konklusjon

Jeg elsker Bedre for det faktum at det er så enkelt. Hver enkelt del av prosessen er enkel.

Du blir ikke belastet noen transaksjonsgebyrer, du begynner å investere med praktisk talt ingenting, og pengene dine blir investert basert på din risikoprofil.

Dette er akkurat det en nybegynner trenger.

Har du noen gang prøvd Bedre? Hva syntes du?

Bedre vurdering
  • Provisjoner og gebyrer - 90
  • Brukervennlighet - 95
  • Kundeservice - 90
  • Porteføljealternativer - 80
  • Funksjoner og verktøy - 85
88

Sammendrag

Jeg elsker Bedre for det faktum at det er så enkelt. Hver enkelt del av prosessen er enkel. Du blir ikke belastet noen transaksjonsgebyrer, du begynner å investere med praktisk talt ingenting, og pengene dine blir investert basert på din risikoprofil.

Skrive Inn Din Kommentar