Banker

De tre beste belønningene kredittkort for studenter

De tre beste belønningene kredittkort for studenter

For enhver høyskole student ved hjelp av et kredittkort, er ingen årlig avgift og gode belønninger to viktige, må-ha-funksjoner.

Kredittkortselskaper begynner å tilby incentiver til yngre kortinnehavere, spesielt studenter. Disse inkluderer ekstra belønninger for å betale dine kjøp til rett tid og belønninger for gode karakterer.

Underveis gir kortene incentiver til å hjelpe elevene å lære å bruke ansvarlig og bygge en solid kreditthistorie samtidig.

Christine Forman, markedsføringsdirektør for Discover, hadde dette rådet for studenter, "Som student som søker et kredittkort, bør du fokusere på å bruke det ansvarlig for å bygge opp kreditthistorikken din. Å håndtere kreditt ansvarlig nå kan hjelpe deg med å få lavere rente i fremtiden. "

En alarmerende statistikk rapportert av en 2017 amerikansk nyhetsundersøkelse fant at 44,2% av elevene ikke blir lært hvordan du bruker kredittkort før du får en. Kredittkortselskaper tilbyr nå ulike former for utdanning på ansvarlig bruk av kredittkort.

La oss hoppe inn på linjen opp for noen av de beste studentkortene når det gjelder belønninger.

Oppdag det® for studenter

Dette kan være et av de beste student kredittkortene som er tilgjengelige akkurat nå. En unik funksjon er at Discover vil betale studenter 20 dollar ved årets slutt hvis de opprettholder en 3,0 GPA. Studentene kan dra nytte av tilbudet i opptil 5 år. Lær mer om dette tilbudet her.

Å bære en månedlig balanse innebærer å pådra seg renteavgifter. Den samme amerikanske nyhetsundersøkelsen fra oven viste også at 31% av studentene hadde en månedlig balanse i løpet av det siste året, 6 eller flere ganger. Dette betyr at elevene ikke betaler sin balanse hver måned og lar det samle interesse.

Å ha et incitament til å betale kredittkortet ditt til rett tid hver måned kan bidra til å bygge positive økonomiske vaner. Men vi vil at du skal ta det et skritt videre og betale balansen din hver måned for å unngå rentegjeld og akkumulering av gjeld.

Når du lærer å administrere et kredittkort, mangler et uhell en betaling er ikke uvanlig. Dette kan ha en rekke negative bivirkninger som kan variere fra en økt APR, sen gebyr, negativt merke på kreditt, og redusert grace periode. Men ikke med Discover It® for Students.

Discover lar elevene betale sent uten noen innvirkning på APR. I tillegg er det ingen gebyr for første sen betaling.

Dette kortet leveres med et 5% cash back belønningsprogram, som roterer gjennom ulike kategorier. For alle kjøp som ikke er i en nåværende 5% kategori, tjener 1% kontant tilbake.

Å vite din FICO-poengsum betyr å kjenne helsen til din kreditt. Du mottar din oppdaterte FICO-poengsum med hver månedlig oversikt gratis.

Sikkerhet er alltid en bekymring, og dette kortet går ekstra mile når det gjelder å sikre at du er beskyttet. Ved å aktivere varsler, kan du bli varslet om din trygde er funnet på et hvilket som helst antall risikable nettsteder. I tillegg kan du bli varslet når nye kontoer dukker opp på din Experian-kredittrapport.

Å håndtere falske kostnader kan være en tidkrevende problem. Discover It® for Students-kortet kommer med $ 0 Svindelansvar. Betydning, du er ikke ansvarlig for uautoriserte kostnader. I tillegg kan du fryse kontoen din direkte fra Discover nettstedet eller mobilappen.

Et lignende kort som tilbys av Discover er Oppdag det ® krom for studenter. Hovedforskjellen er at dette kortet tilbyr 2% uten roterende kategorier. Lær mer om dette kortet her.

Her er en oppsummering av forskjellene fra Christine Forman, "Discover har to studentkort tilgjengelig - Discover it® for studenter og Discover it® Chrome for studenter - som begge tilbyr belønningsprogrammer," sier Forman. "Discover it® Chrome-kortet for studenter gir 2% kontant tilbake på bensinstasjoner og restauranter opptil $ 1000 i kombinert kjøp hvert kvartal automatisk og 1% kontant tilbake på alle andre kjøp, mens Discover it®-kortet for studenter tjener 5% kontant tilbake i roterende kategorier hvert kvartal opp til kvartals maksimum når aktivert og 1% kontant tilbake på alle andre kjøp. "

Også, vi nevner det er ingen årlig avgift. Du kan lære mer her.

Journey Student Credit Card

Journey Student Credit Card er tilgjengelig fra CapitalOne og har en god belønning plan. Hvis du bruker $ 500 per måned, vil det resultere i en årlig $ 75 kontant tilbake. CapitalOne inkluderer selv en kalkulator på kredittkortets nettside, slik at du kan bestemme belønningsbeløpet basert på månedlige utgifter.

Kontantbelønning er 1% av kjøpene. Du kan imidlertid øke pengene dine tilbake til 1,5% bare ved å betale i tide.

Kortet har ingen årlig avgift og inkluderer CreditWise, som gir ubegrenset tilgang til kredittpoengene dine.

Citi ThankYou® Foretrukket kort for studenter

I motsetning til de to andre kortene, er dette et poengbasert kort. Citi ThankYou-programmet tilbyr et bredt spekter av muligheter for å bruke poengene dine. Sammenlignet med kontanter, er det noen grunner til at du kan velge dette kortet.

Hvis du bruker $ 500 (en veldig praktisk feat) innen de første 3 månedene, får du 2500 bonuspoeng. En annen grunn er et introtilbud for 7 måneder på 0% APR ved kjøp.

2X poeng er opptjent på restauranter og underholdning relaterte kjøp. Alle andre kjøp tjener 1X poeng. Det er ingen begrensninger på poeng og de utløper aldri.

Kategorier som du kan innløse poeng for, inkluderer:

  • Forhandler gavekort
  • Reisebelønninger (Sjekk også våre beste reisekort for studenter)
  • Elektronikk og varer
  • Løs inn poeng på Amazon.com (Pass også på at du utnytter Amazon Student)
  • Kjøp billetter på LiveNation
  • Mye, mye mer ...

Det er ingen årlig avgift, og kortet inneholder EMV Chip Technology for økt sikkerhet.

Mer enn noen gang har studentene noen få gode kredittkortalternativer tilgjengelig for dem. Vi har skissert to som gir penger tilbake og en basert på poeng. Du kan virkelig ikke gå galt uansett hvilket kort du velger.

Siste tanker

Å plukke ut riktig kredittkort for å maksimere belønningen kan være tøft. Det er derfor vi tenker på Oppdag det® for studenter er et flott kort - du får mest mulig fleksibilitet for belønningene du ønsker å bruke.

Husk at du alltid behandler et kredittkort som et debetkort og betaler saldoen din fullt ut hver måned! Du vil ikke begrave deg selv med kredittkortgjeld, for bare å dra nytte av en liten del belønninger.

Skrive Inn Din Kommentar