Banker

The Best Bank CD-priser på 2018 (oppdatert daglig)

The Best Bank CD-priser på 2018 (oppdatert daglig)

En av de aller første "investeringskøretøyene" jeg noensinne har hatt var et depositum. Jeg trodde det var flott fordi jeg tjente mer i interesse enn en sparekonto uten risiko for å gjøre det samme jeg ville ha gjort (dvs. å holde pengene i en sparekonto).

Et depositum, eller CD, er et flott sted å lagre penger. Det er trygt, og CD-prisene er vanligvis høyere enn du ville finne på en spare- eller pengemarkeds konto. Den eneste advarselen er at du må forplikte seg til termen på CDen for å få prisen. Ellers kan det være en overgivelsesavgift, hvor du mister noen eller alle interessene.

De beste CD-prisene kommer vanligvis fra nettbanker. Vi har sett på tradisjonelle banker, nettbanker, og vi viser til og med noen investeringsselskaper for å gi deg de beste CD-prisene vi finner.

Basert på vår vurdering, har vi funnet CIT Bank Penalty Free CDå være et toppvalg. Meld deg på her.​​​​

Våre toppvalg av de beste CD-prisene

Basert på våre vurderinger av de beste CD-prisene og -funksjonene, har vi funnet disse CDene for å tilby de beste prisene og vilkårene.

CIT Bank No-Penalty 11 Måned CD

CIT Bank no penalty CD er en av våre favoritter. Den tilbys bare med en 11 måneders periode. Du kan trekke pengene dine når som helst etter 7 dager fra finansiering uten straff. Du tjener for tiden 1,85% APY. Det er mye høyere enn online sparekontoer.

Lære mer

BBVA Compass Bank Bright CD

BBVA Compass Bank Bright CD er en annen av våre favoritter. Du tjener for tiden 1,85% APY. Det er mye høyere enn online sparekontoer. De har også gode CD-priser på andre vilkår for deres CD-produkter også.

Lære mer

De beste CD-alternativene å vurdere

Mens du kanskje tror at alle CDer er laget like, er det noen nye spillere de siste årene som virkelig gir CDer en løp for pengene sine. Disse produktene er kanskje ikke riktige for alle, men de gir høyere avkastning enn sparekontoer.

Peerstreet

Peerstreet ligner på LendingClub og andre långivere ved at du investerer i kortsiktige lån. Forskjellen er at Peerstreet gjør boliglån, så pengene dine er støttet av fast eiendom. De annonserer 6-12% avkastning på sine 12 måneders lån. Dette er et flott alternativ til CDer.

Lære mer

Utlånsklubb

Lending Club er en av de første peer to peer långivere. I stedet for å låne penger til en bank, kan du låne penger til andre. De annonserer sine lån som en lav risiko måte å tjene solid avkastning. Vi tror også dette er et flott alternativ til CDer. Sjekk ut vår Lending Club anmeldelse her.

Lære mer

De beste CD-prisene oppdateres daglig

Det er viktig å merke seg at prisene kan endres nesten daglig. Her er den mest oppdaterte listen over de beste CD-prisene:

Annet toppsertifikat for innskudd til gjennomgang

Det kan være vanskelig å handle på en CD på grunn av alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige. Mens tabellen ovenfor har de høyeste prisene du finner hver dag, ønsket vi også å gi noen sammenheng til disse bankene. Her er noen andre banker (inkludert noen i tabellen) for å sammenligne, og lære litt mer om disse selskapene.

Ally Bank

Ally Bank er en nettbank som har en av de største valgene av CDer tilgjengelig. De tilbyr mange tradisjonelle, samt strafffrie CDer. Vi elsker Ally for deres kundeservice og deres brede utvalg av lavprisbankprodukter.

Lære mer

Barclays

Barclays Bank har et ganske vanlig sett med CD-vilkår, fra tre måneder til fem år. I motsetning til andre på denne listen, er det ingen minimumsbalanse som kreves for å åpne et depositumsbevis med Barclays. De er omtrent like tradisjonelle en bank som du får.

Lære mer

BBVA Compass Bank Bright CD

BBVA Compass Bank Bright CD er en annen av våre favoritter. Du tjener for tiden 1,85% APY. Det er mye høyere enn online sparekontoer. De har også gode CD-priser på andre vilkår for deres CD-produkter også.

Lære mer

Capital One

Capital One er kjent for sine kredittkort, men har vokst med CD-priser. Det er ikke noe innskudd som gjør disse CDene sammenlignbare med Barclays 'CDer. Det du får med Capital One er komfort i en tradisjonell bank med et nytt online-spinn.

Lære mer

CIT Bank

CIT Bank no penalty CD er en av våre favoritter. Den tilbys bare med en 11 måneders periode. Du kan trekke pengene dine når som helst etter 7 dager fra finansiering uten straff. Du tjener for tiden 1,85% APY. Det er mye høyere enn online sparekontoer.

Lære mer

Oppdag Bank

Oppdag var en av de første kredittkortselskapene som ble bank. Mens oppdagelsen har mange av de samme produktene som de andre, tilbyr de også en av de lengre sikt-CDene vi har sett. De tilbyr en 10 års periode. Det kan være litt lenge for noen, men alternativet er der ute.

Lære mer

Everbank

Everbank er en av de første nettbankene jeg kan huske (minst som opererte fullt ut online). Med et bredt spekter av bankprodukter, tilbyr de noen unike vinkler. For eksempel, utover vanlige CDer, tilbyr de også utenlandsk valuta-CDer.

Lære mer

gjengivelse

Som du kanskje har gjettet, er Fidelity ikke en bank. Vi inkluderer imidlertid den på listen fordi den har et av de beste CD-stigen verktøyene for investorer som ønsker å sette sammen CDer i porteføljene. Sjekk ut Fidelity hvis du vil investere i CDer.

Lære mer

Sallie Mae

Sallie Mae er best kjent for studielånet. Men Sallie Mae tilbyr også en rekke bankprodukter, inkludert CDer.Med noen av de høyeste prisene på CDer som tilbys, er de ikke en bank du vil ignorere hvis du ser etter det beste avkastningen.

Lære mer

synkronitet

Synkrone er en av de mest annonserte bankene på nettet, men en av de mest ukjente generelt. Tidligere GE Capital, Synchrony er verdensledende innen private label kredittkort (tenk Walmart, etc.). Synchrony Bank tilbyr CD-terminsrenter fra tre måneder til fem år. De tilbyr også IRA CD-vilkår av samme lengde. Absolutt en bank å vurdere.

Lære mer

Hva å vite når man sammenligner CD-priser

Det er noen ting å vite når man sammenligner depositumsertifikater. Vi bryter ned de vanlige tingene å se etter her.

Straff

En av de største ulempene med CDer er at de vanligvis har en straff hvis du ikke holder CDen for hele siktet. Et bemerkelsesverdig unntak er CIT Bank Penalty Free CD vi nevnte tidligere.

En vanlig straff er 60 dager av interesse. Jeg har sett straffer som er hele interessen (spesielt på kortere sikt-CDer).

Et eksempel er dette: La oss si at du har en $ 10 000, 12 måneders CD på 1,85% rente. Hvis du holdt det for hele siktet, vil du få $ 185,00 i interesse. Denne CDen har imidlertid en straff, og du mister 60 dager av interesse. Hvis du trekker ut pengene dine etter 4 måneder, vil du bare få 2 måneder i interesse - straffen koster deg ca $ 30 i renter.

Term Lengde

En stor faktor i CDer er lengde på lengden. Jo lengre sikt, desto høyere interesse får du vanligvis. Dette skyldes at banken er sikrere i din forpliktelse til å få pengene i kontoen. Som sådan vil de belønne deg mer (mot en sparekonto).

Men jo lengre sikt, jo mer signifikant kan straffen vi diskuterte ovenfor være. For eksempel kan en 5 års CD ha en 1 års rentebetaling for tidlig tilbaketrekking. Det er ganske betydelig.

Hvis du ikke er sikker på at du kan forpligte pengene i lang tid, kan du være bedre med en høy avkastningsparkonto eller pengemarkeds konto. Du kan også se på å sette opp en CD-stige for å ha flere CDer med forskjellige lengde på lengden.

Forskjellen mellom CDer og pengemarkeder / sparekontoer

Nå som du forstår CD straffer og CD siktlengde, bør forskjellen mellom innskuddsbevis på pengemarkeder og sparekontoer være ganske tydelig.

Med CDer har du en angitt tidsramme du må forpligte pengene til for å motta avkastningen lovet av banken. Med sparekontoer og pengemarkeder er det ingen forpliktelse for tid - og så er det ingen straffer. Hvis du har penger på kontoen, tjener du interesse. Hvis du ikke gjør det, ingen interesse.

Men med pengemarkeder og sparekontoer er renten vanligvis lavere enn du finner med en CD fordi det ikke er en forpliktelse til å holde penger med banken. At forpliktelsen til tid er det som tjener deg høyere interesse på en CD.

Skrive Inn Din Kommentar