Anmeldelse

Banktivitet 6 Review - Personal Finance Geeks Hilsen!

Banktivitet 6 Review - Personal Finance Geeks Hilsen!

Siden begynnelsen av tiden (eller i hvert fall tidlig på 2000-tallet) har Quicken behandlet Mac-brukere som andreklasborgere. Som et resultat manglet MacHeads overalt tilgang til den beste personalfinansieringsprogramvaren på markedet. Skriv inn Banktivitet (eller på den tiden iBanks). Banktivitet fungerer utelukkende med Mac og Apple-produkter. I de siste 18 årene har selskapet jobbet for å bli den beste personalfinansieringsprogramvaren i verden. Har de endelig oppnådd det?

Banktivitet 6 har noen imponerende funksjoner. De er tydeligvis det beste i en personlig økonomis programvare for Mac.

Men de som er villige til å bruke flere apper, kan finne mer imponerende programvare til lavere priser. Her er hva du trenger å vite om Banktivitet 6 for Mac.

Hva er Banktivitet 6?

Banktivitet 6 er en all-in-one programvare for personlig økonomi for Mac-maskiner (og andre Apple-produkter). Du kan opprette et budsjett, spore utgifter, sette opp regningslønn og overvåke investeringskontoene dine. Programvaren gir deg muligheten til å tilpasse rapporter, dele transaksjoner mellom kategorier og ellers overvåke ditt økonomiske liv.

Brukere må laste ned Banktivitet 6 til en Mac-skrivebord, men du har mulighet til å synkronisere med en Banktivity-app på iPads eller iPhones. Appen har begrensede funksjoner i forhold til skrivebordsprogramvaren, men kan være kraftig for kategorisering av transaksjoner i fly. Dessverre gir appen deg ikke tilgang til budsjettrapporter. Det betyr at du kanskje overskrider hvis du ikke forene dine utgifter hver dag.

Banktivitet 6 krever macOS 10.12 Sierra og høyere.

Banktivitet 6 koster $ 64,99 per år pluss ytterligere $ 39.99 for tilgang til automatiske kontooppdateringer. Banktivitet 6 er ganske ubrukelig uten de automatiske oppdateringene, så du er alt i kostnad er $ 104,98.

Dette er noen av de beste funksjonene i Banktivitet 6.

Banktivitet 6 Arbeidsområder

Bruker du to skjermer for arbeid eller akademisk forskning? Dual Monitoring er en spillveksler. Det lar deg sømløst flytte fra detaljer til det store bildet uten å miste fokus. Banktivitet 6 brakte dual monitor-konseptet inn i programvaren med "arbeidsområder".

Arbeidsområder lar brukerne bruke to deler av programvaren på samme tid. Det betyr at du kan se på budsjettrapporten din og de siste transaksjonene dine på samme tid. Du kan se på porteføljen din og dine urealiserte gevinster samtidig.

Ærlig, hvis dette ikke opphisser deg, er Banktivity 6 ikke programvaren for deg. Banktivitet 6 gjør det enkelt å geek ut over din økonomi. For noen mennesker (det vil si sidehustlere eller selvstendig næringsdrivende) er denne oppmerksomheten på detaljer et must. Andre folk vil finne detaljene er overkill.

Hvis Banktivitet 6 allerede kjeder deg, har vi noen andre anbefalinger. Du trenger et budsjett gjør en flott budsjettprogramvare, Mint tilbyr økonomisk sporing, og Personal Capital lar deg spore dine investeringer enkelt.

For finansnøklene, fortsett å lese.

Merking for tilpassede rapporter

Banktivitet 6 er ikke en passiv privatfinansieringsprogramvare. Det fungerer bare så mye som du er villig til å jobbe. For å få mest mulig ut av Banktivity 6, må du kategorisere hver transaksjon, og sjekke rapportene dine regelmessig. Heldigvis gjør Banktivity 6 dette lett.

Jeg beklager ofte at de fleste personlige finansprogramvare ikke er lett å tilpasse. De gjør det vanskelig å oppsummere data på en måte som gir mening for livet mitt. Ikke så med Banktivitet 6. I tillegg til å tillate tilpasset kategorisering, innførte Banktivitet 6 tagging.

En tagger lar deg referere og rapportere om bestemte transaksjoner. For eksempel er min mann og jeg remodeling våre bad. For en generell oversikt over utgifter, vil jeg se ombyggingen av baderomsreparasjoner i hjemmet vedlikeholdskategorien. Imidlertid vil jeg spesifikt spore utgiftene våre med baderomomformingen. Etiketter gjør det enkelt å finne og rapportere om baderomsredigering. Du kan merke "Kaffe" eller "Ferie" utgifter for å spore prosjektområder i livet ditt.

rapporter

De robuste kategoriserings- og merkingsfunksjonene gjør rapporteringsfunksjonen langt bedre. Banktivitet 6 tilbyr "Quick Reports" som er enkle å bruke sammendrag av utgiftene dine. Disse rapportene er tilpassbare og enkle å lagre.

Du kan legge til sammenligninger i år sammenlignet med i fjor (hvis du har dataene), og du kan til og med lagre ad hoc-rapporter (som rapporter om ferieutgifter).

I år vs forrige årsrapportering

Kritiske rapporter inkluderer nettoresultatrapporten og budsjettrapporten. Jeg foretrekker ikke budsjettvisualiseringene. De var clunky å sette opp, og ikke så nyttig som jeg vil. De tilpassede funksjonene utgjør imidlertid mer enn manglene.

Banktivitet 6 Budsjetter

Jeg elsker også at Banktivitet er fleksibel nok for alle brukere. I motsetning til de fleste programvaresystemer tilbyr Banktivity "tradisjonell" budsjettering og "konvolutt" budsjettering. Tradisjonell budsjettering betyr å balansere utgifter og lønnsslipp i en gitt periode. Konvolutt budsjettering tillater personer med svært uregelmessige inntekter eller uregelmessige utgifter å administrere sine kontantstrømmer.

Med automatiske oppdateringer er dette et nyttig verktøy.

Det er også enkelt å sette opp et budsjett for hjemmet ditt og din virksomhet i samme verktøy. Å administrere kontantstrøm godt er kritisk for personlig og forretningsmessig suksess. Banktivitet 6 gjør det mulig. Jeg vil imidlertid ikke si at Banktivitet 6 gjør det enkelt. Budsjettfunksjonen forblir litt wonky.Det krever mye å klikke rundt, og "å fylle konvoluttene" er vanskeligere enn det er med et verktøy som YNAB.

Jeg bør også nevne at du kan spore utgifter fra iPhone apps, men du kan ikke justere budsjettet ditt fra appen.

Portefølje rapportering

Banktivitet 6 utfordret meg med budsjettering og utgifter, men de vunnet meg ikke med porteføljerapporteringen.

Jeg likte porteføljens ROI-rapporter, og det var lett å importere kostnadsgrunnlag og andre viktige beregninger. Rapporteringen var imidlertid ikke godt utformet for en porteføljeadministrasjon av eiendoms klassehåndtering. Faktisk er det sannsynligvis av design. Banktivitet 6 registrerer transaksjoner for å hjelpe deg med skatteadministrasjon. Alt annet de tilbyr er en bonus.

For porteføljestyring anbefaler jeg enten Personal Capital eller DIY.Fund.

Siste tanker

Prisepriset på $ 105 virker bratt, men vanlige investorer, selvstendig næringsdrivende og personlige finanser vil se verdien i Banktivity 6. Hvis økonomien din er komplisert, trenger du utmerket programvare, og Banktivity 6 tilbyr det. Du kan koble sammen en bedre pakke med verktøy, men jeg liker enkelheten til et enkelt verktøy.

På slutten av dagen anbefaler jeg programvaren til alle som vil bruke funksjonene. Hvis du ikke skal bruke funksjonene, betaler du for unødvendig hestekrefter. Sjekk ut Banktivitet 6 her.

Banktivitet 6 Anmeldelse
  • Produktkostnad - 40
  • Kundeservice - 90
  • Brukervennlighet - 80
  • Verktøy og ressurser - 80
  • Funksjoner og alternativer - 80
74

Sammendrag

Sjekk ut vår Banktivity 6 gjennomgang og se hvorfor personlige finansnekter vil glede seg over å spore deres økonomi på en Mac.

  • Prøv banktivitet
  • Skrive Inn Din Kommentar