Banker

Er utvidede garantier på elektronikk virkelig verdt det eller en total masse penger?

Er utvidede garantier på elektronikk virkelig verdt det eller en total masse penger?

Du har ventet på lange linjer, og du har endelig gjort det til kassereren. Du har endelig den gaven du har vært på jakt etter å ha vært i hver butikk i området. Heldigvis oppdaget du avtale i tiåret i avisen, og du føler deg virkelig stolt av din prestasjon mens du trekker ut lommeboken din for å betale.

Kassereren spør deg da, "Vil du kjøpe den utvidede garantien på det?" Dritt. Et annet salgssted. Eller er det?

Jeg har ofte lurt på om utvidede salgsgarantier er verdt det. Da jeg var på college, hadde jeg et bestemt Pentax-kamera som jeg var glad i (ja, jeg deler meg her litt). For en ekstra $ 30 - hvis jeg husker riktig - kunne jeg kjøpe en utvidet garanti som vil tillate meg å ta det tilbake direkte til butikken for å bytte ut det umiddelbart. Jeg ble solgt.

Og du vet hva? Det betalte seg. Mens jeg gikk på tur, gløste jeg og bustet kameraets linser. Sikker nok tok forhandleren det tilbake uten spørsmål. Score for meg.

Når jeg blir eldre nå, begynner jeg å stille spørsmål om de nyere utvidede garantiene er virkelig verdt det. Hva er også en voksende trend vår tredjeparts utvidede garantier. I noen tilfeller kan garantier fra tredjepart være billigere og enklere å kreve. Ikke bare ta mitt ord for det skjønt.

Jeg hadde en sjanse til å intervjue Steve Abernethy, administrerende direktør i SquareTrade. SquareTrade har som mål å gi utmerket og rimelig garanti dekning til forbrukerne. Våre garantier tilbys av mange fine forbrukerrettede forhandlere som Amazon.com, Crutchfield og Buy.com. Deres nettsted hevder å tilby garantier opptil 70% lavere enn sine konkurrenter.

Jeg gjorde en rask gjennomgang av nettstedet deres og for et nylig element jeg kjøpte - mitt Flip Ultra HD-kamera - ved Best Buy den utvidede garantien ville koste $ 22,98 mot $ 19,99 på Square Trade - for en besparelse på 14,9%.

Jeg var nysgjerrig på å lære mer om SquareTrade og utvidede garantier, så jeg spurte Steve følgende spørsmål. Vi presenterer Steve ......

1 Hva er den største misforståelsen om garantibetingelser i butikken?

De fleste butikkens selgere vil at du skal tro at du ikke har valg på garantier. Ironisk nok tilbyr de 20 TV-er, men du har bare 1 garanti valg ved kassen. De vil også ha deg til å tro at du har 1 sjanse til å kjøpe på disken, uten evne til å undersøke, og at deres tilbud er din eneste sjanse til å beskytte enheten.

Du har et valg. Leverandører som SquareTrade lar deg undersøke og kjøpe uten press, for mye lavere priser vanligvis. Du kan også ta mer informerte beslutninger - sammenlign priser, les kundeanmeldelser og forstå hva som faktisk er dekket av kontrakten. Mest av alt har du opptil 30 dager til å avgjøre om en garanti er riktig.

2Er det noen ganger eller produkter som det kan gi mening for?

Garantier gir mest mening når:

 • En garanti koster mindre enn 15% av varens pris, eller mindre enn 25% hvis den dekker utilsiktet skade.
 • Hvis det er et bærbart element som er utsatt for ulykker, som mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, eReaders og MP3-spillere.
 • Produktet er en tung bruk-enhet som ofte er på for mange timer om gangen, som datamaskiner, TVer og spillkonsoller.
 • Produktet har svært høy reparasjon / erstatningskostnad som en stor flatskjerm-TV

3Fortell meg litt om garantier fra tredjepart og hvordan de kom til å eksistere?

SquareTrade anerkjente forbrukere betalte for mye for garantier og få middelmådig service. Vi innså at det var en enorm mulighet til å skape en mer fornuftig tjeneste med mye større forbrukerkontroller.

SquareTrade så også en stor mulighet til å bruke internett til å være mer åpent for forbrukerne vs. å være ugjennomsiktig og vanskelig å undersøke som status quo.

SquareTrade mener at garantier ikke er forskjellige fra andre produkter, men de selges av butikker på en måte som gjør at forbrukerne ikke har denne kunnskapen. Derfor behøver butikkene ikke å tilby konkurransedyktige priser, og de har heller ikke noe incitament til å levere fantastisk service.

Så SquareTrade bygget hele tjenesten rundt slik at forbrukerne kan undersøke og enkelt rangere oss (bra eller dårlig) for andre å virkelig forstå den virkelige tjenesteopplevelsen. Slik kjøper forbrukerne alt i dag, så hvorfor ikke garantier? Status quo har gjort forskning veldig hardt, da det viser sin tjeneste som fryktelig sakte og problemfri.

Vi så også Internett som kritisk til å gjøre prisforskning. Og til slutt så vi Internett som en bedre måte å hjelpe forbrukerne med å lagre, administrere og finne sine garantier mot å miste papirarbeidet i en skoboks.

4Hvem er den ideelle klienten for din bedrift? Hvordan kan de vite som vil respektere politikken?

Enhver forbruker som noen gang har vurdert en garanti i butikken, bør vite om SquareTrade. Alle som gjør deres undersøkelser vil se SquareTrade er både dramatisk billigere og en mye bedre tjeneste enn butikkgarantien.

Vi tror på gjennomsiktighet og gjør det veldig enkelt for kundene å vurdere vår tjeneste for andre å se. En kunde kan google "SquareTrade Reviews" og se hva titusenvis av andre SquareTrade-kunder - som har opplevd vår kravtjeneste - har sagt om det.

Du kan lese våre vurderinger på nettsteder som:

 • Reseller Ratings: http://www.resellerratings.com/store/SquareTrade
 • NexTag:
 • Google Produktanmeldelser: http://www.google.com/products/seller?zmi=squaretrade.com
 • iTunes App Store: http://itunes.apple.com/us/app/warranty-this-device-squaretrade/id340816768?mt=8

5Er det noen "kjøper bewares" at forbrukerne bør vite om garantier fra tredjepart?

De fleste garantier du kjøper i butikken administreres faktisk av tredjepartsfirmaer - de er bare hvite merket av butikken, så du tror du kjøper butikkens merke. Forbrukerne bør være forsiktige når de kjøper disse garantiene

3 ting en forbruker bør spørre om en garanti:

 1. Har det en servicegaranti? De fleste garantier garanterer ikke hastighet. Du kan være uten din bærbare i 2 måneder mens de sporer en del. SquareTrade har en 5-dagers servicegaranti - hvis varen ikke er løst, erstattet eller refundert innen 5 virkedager, har vi ikke levd opp til vår servicestandard, og vi vil refundere deg for kostnaden for garantien din.
 2. Hva slags papirarbeid er nødvendig? De fleste garantier krever tonnevis av papirer. Noen til og med krevde en notarisert bekreftelse for å sende inn et krav. SquareTrade krever null papirarbeid - all informasjon er lagret på nettet. Vi gjør det til og med enkelt å lagre ditt kjøpsbevis online, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å grave opp varekvitteringen din.
 3. Hva er faktisk dekket? Mange garantier har skjulte gotchas. Noen dekker ikke fraktkostnader til depotet. Noen dekker ikke feil fra en strømkilde. Best Buys utilsiktede skadebeskyttelsesplan dekker utslipp, men ikke full nedsenking - så hvis du har slått telefonen i vasken, har du ikke lykke til. SquareTrade gjør det veldig klart hva som er dekket - inkludert alle de ovennevnte.

6Avsluttende tanker?

Vi er garantier for det 21. århundre. Vi gjør det svært enkelt for kundene å ta vare på garantien deres online. Fra kjøpstidspunktet gjør vi det enkelt å finne ut hva andre kunder sier om SquareTrade - både det gode og det dårlige. Vi hjelper dem også med å sammenligne priser, slik at de vet at de får den beste avtalen.

Vi gjør det lett å gjøre alt online - lagre kvitteringen, send inn et krav, overfør garantien, kansellere garantien, se kontrakten. Det er alt der, så det er aldri noe papirarbeid som kreves. Andre utvidede garantier krever betydelig papirarbeid som skal graves opp, noen krever enda en notarisert påstand fra en forbruker for å sende inn et krav!

Vi er også det eneste garantiselskapet med en 5-dagers servicegaranti. Vi tror ikke det er rimelig at du må vente på mer enn 5 dager for service. Hvis det tar mer enn 5 dager, refunderer vi garantikostnaden din i tillegg til kravet ditt - vi har ikke levert på vårt løfte om god service, så du må ikke betale for det.

Takk for Steve for intervjuet! Hvis du er en techy som meg selv, vil det ikke skade til prisbutikken SquareTrade vs din andre forhandler. Jeg er alltid om å spare noen penger her og der, og jeg er sikker på at du også er.

Skrive Inn Din Kommentar