Banker

Amazon Prime vs Netflix: Hvordan sammenligner de?

Amazon Prime vs Netflix: Hvordan sammenligner de?

Online TV tar over våre liv. Netflix CEO Reed Hastings sier at søvn er hans største konkurrent. Og alle som har bodd opp fire timer for "en episode", er enige om at han har rett.

Streaming TV er flott for en billig dato eller solo natt i, men å betale for for mange streaming-tjenester vil la lommeboken være tynn (for ikke å nevne et permanent stumpmerke på sofaen din). Generelt synes jeg det er best å velge en streaming tjeneste og avstå resten. Det betyr at jeg betaler en mindre utgift, pluss jeg har mer lyst til å bytte enn å se på TV hele dagen.

Så hvilken streaming service skal du velge? Amazon Prime Video eller Netflix? Du kan bli overrasket over å høre at for meg er Amazon Prime det opplagte svaret.

Hvem har bedre valg?

Jeg synes det er rimelig å si at både Netflix og Amazon Prime Video har mer TV-opptak enn du noensinne kan håpe å se på hele livet. Ærlig, det rene volumet av tilgjengelig seremateriell er nesten dumt. Når det er sagt, brukte jeg InstantWatcher.com til å finne ut hvilken streaming tjeneste som hadde mer innhold.

Fra november 2017 hadde Netflix 4101 filmer og 2814 sesonger av TV-programmer. Amazon Prime har en tankegående 36.412 filmer og 6133 sesonger av TV-programmer. Det er viktig å huske at en god del av valget for begge tjenestene er absolutt skit.

For eksempel er 31 066 av Amazon Prime sine filmer ikke vurdert. Det betyr at filmene er for gamle til vurdering eller at de er for små til å fortjene å gå gjennom vurderingsprosessen. Bare 897 Netflix-filmer er ikke vurdert.

Samlet tror jeg at Amazon Prime kanter ut Netflix når det gjelder tilgjengelig utvalg, men Netflix kuraterer innholdet litt bedre. Spesielt synes Netflix å ha nyere filmvalg.

Gjør den opprinnelige serien tjenesten?

Både Amazon og Netflix dobler seg ned på sine opprinnelige seriekonsepter. Netflix hit serien inkluderer Master of None, Jessica Jones, Orange er New Black, The Unbreakable Kimmy Schmidt og så mange flere.

Netflix skaper absolutt binge-verdig TV med akkurat nok drama for å holde deg i gang, men ikke så mye at du føler deg stresset mens du ser på.

Amazon har gjort noen innbrudd i den originale serien. Mannen i det høye slottet er en sann mind-bender, og gjennomsiktig og Mozart i jungelen er begge høyt ansett. Amazonas problem synes å være at de skaper en tradisjonell TV-seropplevelse, i stedet for å fokusere på styrken av streaming. Jeg er sikker på at Amazon gjør alt i deres makt for å endre det akkurat nå.

Etter min mening dominerer Netflix denne kategorien akkurat nå, men jeg regner ikke med Amazon. Amazon Prime Video er et kjernefokus for kontanter tung Amazon, så de kommer til å komme med ildkraft de neste årene.

Hva er enklere å streame?

De fleste nye visningsenheter (som Roku eller Smart TV) gjør det enkelt å streame for alle tjenester, slik at du ikke trenger å velge mellom Amazon Prime eller Netflix. Noen eldre enheter gjør det imidlertid ikke enkelt å streame Amazon Prime.

Hvis du har en eldre enhet, må du kanskje gå med Netflix, men alle med en enhet fra de siste par årene skal ha enkel tilgang til alternativet. For øyeblikket har Netflix en liten kant, men Amazon vil eie fremtiden.

Amazon gjør allerede gode innspill i smart house-teknologien, slik at du kan satse på at Amazon Prime Video vil være enklere å få tilgang til enn noen annen streamingtjeneste i fremtiden.

Hvem har den bedre prisen?

Hvis du er en høyskole student med en gyldig .edu-adresse, kan du betale bare $ 49 per år for Amazon Prime. Alle andre må betale bare $ 99 (eller $ 10,99) per måned for Amazon Prime. Amazon Prime-kunder kan bruke tre skjermer på samme tid.

Netflix derimot koster $ 7,99 / måned for et skjermalternativ, $ 10,99 / måned for to skjermer (og HD-tilgang) og $ 13,99 / måned for 4 skjermer og Ultra HD-tilgang.

Siden Prime Video også leveres med gratis 2-dagers frakt for alle Amazon-produkter, i tillegg til søte tilbud på abonnementstjenester, er Amazon håndens nesvinner i denne kategorien.

Hvis du måtte velge en ...

Det kommer sannsynligvis ikke som et sjokk at det billigere alternativet vinner ut for meg. Jeg tror Amazon Prime Video er en fantastisk tjeneste, og jeg er takknemlig for at det sparer meg fra å kjøpe et Netflix-medlemskap på $ 7,99 / måned.

Jeg tror ikke at Amazon Prime Video er like underholdende som Netflix (i hvert fall ikke akkurat nå), men det er bra med det. Jeg foretrekker å se mindre TV i stedet for mer. Amazon Prime Video har mer enn nok innhold for å holde mine tankeløse vaner sterk, så jeg ser ikke noe behov for å bli med Netflix når som helst snart.

Hvilken foretrekker du og hvorfor?

Skrive Inn Din Kommentar