Eiendom

Råd som trengs for nybegynnere Huseier

Råd som trengs for nybegynnere Huseier

På nøyaktig en måned vil jeg lukke på mitt nye hjem. Omtrent 1000 kvadratmeter Portland kommer til å tilhøre meg (som jeg tuller, det kommer til å tilhøre banken, men det vil bli min nakke som blir vridd hvis ting går sør) og jeg fortsetter å tenke på hvordan ting vil bli. Vil livet mitt være mye annerledes?

Jeg skjønte at jeg kunne være litt av et bumpkinland fordi fasiliteter i mitt nye sted virker veldig fancy, og de er, men spesielt siden jeg har leid en liten, ydmyk kjellerleilighet i over et år.

Jeg er glade for å bruke søppeltømming, for eksempel.

Å bade.

Å male en vegg eller et tak, bare fordi jeg kan.

For å få det perfekte såret på et stykke fisk som jeg har gått glipp av siden jeg ikke har bodd på et sted med et gassområde i svært lang tid.

For å avgjøre om kyllingens nugget-knapp på mikrobølgeovn eller ovn produserer en overlegen nugget. Jeg vil rapportere om dem.

Jeg har gått gjennom tallene seks eller syv (hundre) ganger, og jeg er ikke lenger bekymret for pengene. Jeg har råd til det. Jeg har råd til det. Se, jeg prøver fortsatt å overbevise meg selv.

Jeg er mest opptatt av å ha mitt eget sted. For å endre låser, installer gardiner, og sett deg i eget hjem.

Det er inngangen til voksen alder. Jeg trodde å kjøpe dekk gjorde meg en voksen, og mens det sugde (ingen liker å sette så mye penger på bilen sin uten å få noe som et musikalsk horn i retur!), Er dette større.

Jeg må signere seksten tusen flere stykker papir. Jeg har en flott (hvis kanskje litt for detaljrettet) realtor, og hun holder meg informert om alt som kan komme opp. Jeg har blitt fortalt at vi er i ferd med å lukke 23. mai.

Jeg planlegger å gjøre veldig lite til stedet først, annet enn å kjøpe en vaskemaskin og tørketrommel og henge gardiner for personvern.

Og likevel føler jeg at jeg mangler noe.

Eller kanskje mange somethings.

Eventuelle råd til nybegynner Eier du?

Jeg har hatt hjemmeinspeksjonen. Jeg kjøper et sparkly nytt sted, så listen over krav er kort. Mine foreldre gir deg nedbetalingen, så jeg trenger ikke å bekymre meg for det. Selgeren dekker det meste av sluttkursen. Vi har planlagt en vurdering.

Mangler jeg noe?

Jeg føler at jeg gjør når jeg går på en lang tur, og vet dypt ned at jeg mangler noe, og så forlater uansett, og må kjøpe hårbørste eller sokker når jeg kommer til reisemålet.

Jeg vet ikke nabolaget (ahem! Jeg mener min nabolag) veldig bra ennå, så klart jeg trenger å finne min nærmeste bar og kaffebar. For å dekke alle vices, ser du.

Men jeg måtte gjøre det hvis jeg leide også. Så det er ikke annerledes.

Jeg trenger å kjøpe bare noen få ting, men det er litt skummelt. Jeg mener, har du sett Pinterest? Eller så på forbedringer i hjemmet? Det virker som en eller annen måte, av det magiske at bare å være et hus, jeg kommer til å plutselig ha fargetemaer i rommene. Jeg er ikke interessert i temaer. Jeg vil henge kunsten min og bruke sofaene jeg allerede har, og se om jeg vil male en vegg eller tre.

Hjemmet mitt vil være koselig. Men det vil ikke være fancy, og det vil heller ikke være overordnet koordinert.

Jeg har det bra med det.

Men jeg lurer på - hva ønsket du at du visste når du var klar til å flytte inn i ditt første virkelige sted?

Skrive Inn Din Kommentar