Banker

6 måter å spare penger mens du er på ferie

6 måter å spare penger mens du er på ferie

Å spare penger mens du er på ferie er et mål for de fleste som de forbereder seg på å reise. Hvis du planlegger å reise til San Francisco, er du sannsynligvis klar over at reisen din kan være dyrt, og du kan lure på hvordan du kan spare penger mens du er der. Å hjelpe folk å spare penger på ferien er hvorfor selskaper som Hipmunk tilbyr rabatter og reisepakker for San Francisco-hoteller. Utover disse typer besparelser er det imidlertid mange andre måter du kan spare penger på mens du er der. Her er seks tips du kan bruke til å spare penger uansett reisemål.

1. Ikke ta med eget toalettartikler

Hotell tilbyr sjampo, balsam, lotion og andre nødvendige toalettartikler for sine gjester. I stedet for å bringe dine hjemmefra, bruk de som er gitt til deg. Ved å gjøre dette, vil du spare penger, både ved å ikke bruke dine egne hygieneprodukter, og forlate flere av dem for når du kommer tilbake, samt å spare vekt i kofferten din. Flyselskapskostnadene fortsetter å gå opp, og selv små vektbesparelser kan hjelpe med bagasjekostnader.

2. Bruk strømmen til smarttelefonen

Bruk av gratis programmer på mobiltelefonen kan hjelpe deg med å finne rabatter og tilbud på reisen din. Med apps kan du finne måltidrabatter, området lykkelige timer og daglige spesialtilbud med mobiltelefonen din. Mange av disse appene ber deg bare om å skrive inn adressen til hotellet, slik at du kan finne nærliggende spesialtilbud.

3. Bruk offentlig transport

I stedet for å bruke penger til å leie bil, bør du vurdere å bruke offentlig transport under oppholdet. De fleste reisedestinasjoner, inkludert San Francisco, har gode transportsystemer som kan få deg til hvor du vil gå til en minimal kostnad. Dette kan spare deg for leieavgifter, bensin og parkeringsavgifter.

4. Forskning ved hjelp av nettsteder

Når du undersøker nettstedene for ditt reisemål, kan du oppdage at de fleste museer, dyreparker og parker tilbyr rabatterte dager eller gratis adgang til bestemte tider. Hvis du tar deg tid til å se denne informasjonen opp før du reiser på reisen, kan du spare mye penger ved å bare vite når du skal delta.

5. Ta med student eller militære identifikasjonskort

Selv om du ikke lenger er student eller militærtjenestemedlem, hvis du fortsatt har ditt ID-kort, kan det være nok å få deg ekstra rabatter. De fleste steder tilbyr rabatter på 10 prosent eller enda mer til folk som viser disse ID-kortene.

6. Kjøp litt dagligvarer

Å spise hvert måltid kan raskt bli dyrt, selv om du gjør det med kuponger og sertifikater. Hvis hotellrommet ditt har et minikjøleskap, kan du dra nytte av det. Hvis du prøver å spise minst ett måltid i hotellrommet ditt ved hjelp av dagligvarer du kjøper, kan du spare mye penger. I tillegg, hvis hotellet tilbyr en gratis kontinental frokost, dra nytte av det også. Du kan da spare på kostnaden av to måltider.

Det er mange andre måter du kan spare penger på mens du er på ferie. Hvis du er på et budsjett, kan planlegging fremover hjelpe deg med å få dollarene dine til å gå videre slik at du kan få mer ut av reisen din. Ta tid til å undersøke rabatter og tilbud før du går til flyplassen.

Denne artikkelen ble bidratt av Fiona Moriarty of Hipmunk, en komplett reiseplanlegger som gjør det mulig å gjøre alt fra å sammenligne charterfly og togturer, for å finne de beste feriestedene og Airbnb-utleie.

Skrive Inn Din Kommentar