Investere

De fem verste IRA-feilene gjorde hver dag

De fem verste IRA-feilene gjorde hver dag

Individuelle pensjonskonto (IRA) er gode kjøretøy for å investere i for pensjonering. Men som med noe regjeringen skaper, gjør de ikke alltid det enkelt å navigere inn og ut av produktet.

Hvis du for øyeblikket har en IRA, eller tenker på å begynne å investere i en IRA, må du sørge for at du ikke gjør disse tingene!

1. Mottakers feil

Når du åpner en IRA, navngi du vanligvis en mottaker. Dette er personen som vil arve IRA ved din død. Hvis du bare åpner en IRA, og du er ung, kan du hoppe over dette trinnet. Ikke! Hvis du ikke har sett på mottakerne på en stund, kan de være utdaterte.

Sørg alltid for at du har en nøyaktig mottaker utpekt, selv om den er en av dine foreldre eller beste venn. Å ikke ha en kan gjøre en enkel eiendom til en som må gå gjennom probate for å bestemme hvor eiendelene skal gå. Også, ALDRI navngi en tillit eller annen enhet mottaker av en IRA. Hvis du gjør det, vil det automatisk miste alle fordelene ved å være i en IRA (skattefordeling, etc.).

2. Skattefordelingsfeilen

En av de beste aspektene ved en IRA er skatteutsettelsen som er innlemmet i kjøretøyet. Du lurer kanskje på hvorfor dette er et problem. Det kan bli et problem hvis du har feil investeringer i en IRA.

Du vil unngå investeringer som allerede er utsatt for skatt, for eksempel kommunale obligasjoner eller forsikringsprodukter. Å ha disse i en IRA virkelig negerer formålet med å ha en skatt utsatt kjøretøy. Disse produktene skal holdes utenfor en IRA, mens investeringer i en IRA skal utnytte den skattefordelte karakteren til kontoen.

3. Bank feil

En annen stor feil som mange investorer gjør er å holde sine IRAer på en bank. Mange banker prøver å "selge" IRA til sine kunder som en måte å bygge lojalitet på. Imidlertid tillater banker i sin natur ikke at mangfoldet av investeringer som innehar en IRA ved en megling tillater. Faktisk tilbyr mange banker kun strukturerte produkter og lastede verdipapirfond som skal holdes i IRA.

Noen banker har separate meglerhus som de er tilknyttet. For eksempel er Wells Fargo Bank tilknyttet Wells Fargo Advisers. I dette tilfellet vil din IRA bli holdt med megling, og du vil ha tilgang til alle investeringsprodukter.

4. Fee Feil

Når du starter en IRA, er det viktig å starte det med en rabattmegling som ikke belaster gebyrer for kontoen, og tilbyr et bredt spekter av gratis og ikke-belastende midler. Du finner min favoritt billige investeringssteder her.

Hvis du for øyeblikket har en IRA og betaler avgifter eller ikke er fornøyd med ditt utvalg av investeringer, er det veldig enkelt å flytte over til en ny megling. Det tar kanskje fem minutter med papirarbeid, og kontoen din kan flyttes om omtrent syv dager.

5. Den ikke har en IRA feil

Kanskje den verste feilen du kan gjøre, er ikke å utnytte en IRA eller Roth IRA sammen. Kanskje du har ventet. Kanskje det nåværende markedet har forlatt deg forstyrret, og du vil ikke starte noe nytt.

Det er viktig å huske at en IRA bare er et kjøretøy. Innenfor det kan du investere i alle typer finansielle produkter. Hvis du ikke vil investere i aksjer i dag, kan du investere i CDer eller Obligasjoner. De samme reglene gjelder ved at all inntekt fra disse produktene er utsatt for skatt.

Hvis du kvalifiserer for en Roth IRA, må du ikke passere muligheten. Denne kontoen er forskjellig ved at du bruker penger etter skatt til å finansiere den, men alt du trekker ut etter alder 59 1/2 er skattefritt!

Ikke bli tatt med å gjøre disse enkle IRA-feilene og spare penger!

Lesere, hvilke andre vanlige investeringsfeil gjør folk med sine IRAer?

Skrive Inn Din Kommentar