Liv

5 måter du er nettopp forferdelig feil

5 måter du er nettopp forferdelig feil

Vi har alle vært der.

Du er på en begivenhet og blir hjørnet av en narsissist.

Du prøver å flykte, men det er ingen bruk.

Du sitter fast i nettverk i helvete.

I livet - og spesielt i næringslivet - er nettverket ditt alt.

Forfatter og tidligere Yahoo regissør Tim Saunders sier det på denne måten:

"Nettverket ditt er din nettoverdi."

En mann som vet om nettverk er John Corcoran, en advokat, gründer og grunnlegger av SmartBusinessRevolution.com.

Ved nettverk var han 23 da han landet en jobb i Det hvite hus. Han deler nå med andre hvordan man bygger bedre relasjoner i virksomheten.

En av de beste måtene å øke din inntekt er å vokse nettverket ditt; Men mange mennesker får nettverk feil. De er i det for bare seg selv i stedet for å prøve å hjelpe andre. Her er fem vanlige feil.

1. Gjør alt om deg (ikke vær den narsissisten)

Ofte når folk tenker på nettverksbegivenheter, øker deres første tanke sin inntekt eller skaper forretningsmuligheter for seg selv. Denne tilnærmingen går tilbake. Andre mennesker føler at egoistisk tilnærming fra en mil unna og er mindre sannsynlig å være villig til å bygge et forhold.

Jayson Gaignard, som grunnla en ny invitasjonskonferanse for gründere i 2013, kalt Mastermind Talks, brukte denne tilnærmingen til å lokke folk til å delta på sin første begivenhet.

"Jeg var ingen. Jeg hadde ingen merkevare, "sier Gaignard. Han var forsiktig med å sørge for at konferansen ikke handlet om ham. "Jeg posisjonerte meg ikke som ekspert. Jeg er rett og slett tilrettelegger for opplevelsen. Jeg legger strålende mennesker i rommet, og jeg posisjonerer meg aldri som den smarteste personen. "

2. Ikke tilby verdi først

Tenk deg at du har en bankkonto som har null dollar i den. Du kan ikke trekke fra den kontoen før du har foretatt innskudd. Å dyrke et nettverk fungerer på samme måte. Du må foreta innskudd på forholdet bankkonto - i form av verdiverdi - før du kan foreta uttak.

Mange mennesker blir hengt opp på hva de kan tilby av verdi, men i virkeligheten som er mindre viktig. Det kan være noe lite som en restaurant tips, en anbefaling, en ressurs eller råd som ikke er relatert til ditt kall.

3. Nekter å spille spillet

Mange blir frustrert av negative foreninger med nettverk, så de bestemmer seg for at de ikke skal engasjere seg. Den eneste personen som gjør vondt er deg selv. Samfunnsfunksjoner regler, akkurat som våre lover knyttet til forbrytelser. På grunnleggende regel er at relasjoner dikterer din ultimate suksess i livet.

Og derfor, hvis du nekter å sette krefter og energi i å bygge relasjoner med mennesker som er tilpasset dine verdier og hvem som kan hjelpe deg med å komme videre i livet, så skjærer du nesen din til tross for ansiktet ditt.

4. Ikke planlegger hvem du vil bygge relasjoner med

Mange tror at de trenger å la sine forretningsforhold utvikle seg organisk, fordi å sette energi og tanke inn i potensielle forhold vil være for icky eller scheming eller opportunistic.

Vel, jeg synes det er greit å la personlige relasjoner utvikle seg organisk, men når det gjelder forretninger, bør du absolutt ta deg tid til å tenke gjennom hvem du vil bygge relasjoner med. Denne planleggingen vil spare massevis av bortkastet penger, tid og energi, kunne bidra til å fokusere innsatsen din og til og med bidra til å utvikle en selvrealisering om hva du virkelig vil ha med din karriere eller bedrift.

5. Ikke fulgt opp

Folk anerkjenner at de ikke liker å gå på nettverksarrangementer fordi de heller vil være engasjert i hobbyer eller tilbringe tid med sine familier. Jeg føler det samme. Jeg vil maksimere effektiviteten til tiden jeg bruker til å bygge relasjoner.

Jeg fant i mine egne uvitende eksperimenter at åtte eller ni ganger ut av ti hvis jeg ikke er personen til å følge opp med en person jeg hadde møtt på et arrangement, så vil den andre personen ikke følge opp.

Hvis du vil maksimere nettverkstidspunktet ditt og du ikke følger opp med de menneskene du møter, så gjør du bare deg selv for å komme tilbake på nettverkshamsterhjulet igjen og igjen og igjen.

Selvfølgelig vil ikke hvert forhold være fruktbart, men du vet aldri. Og grunnlaget følger opp med folk du har møtt, ikke bare en gang, men konsekvent over tid.

Hvis nettverket ditt trenger en melodi, last ned Corcorans gratis 52-siders guide Slik øker du inntekten i dag ved å bygge relasjoner med influencers, selv om du hater nettverk.

Skrive Inn Din Kommentar