Banker

5 måter å feire mars galskap på det billige

5 måter å feire mars galskap på det billige

Det er den tiden av året, hvor mye av Amerika går i en frenesi over NCAA basketball turneringer, og March Madness er nå i full blåst swing.

Enten du vil juble på din alma-mater eller det lokale universitetet, er det på tide å lage braketter for NCAA-turneringen.

Her er noen ideer for å feire March Madness på det billige.

Søk og spar på billetter

Ønsker du å se handlingen nært og personlig? Begynn å skanne ut billetter så snart som mulig.

Det er mange online billettmeglere som selger March Madness-billetter. Begynn å søke tidlig og pris sammenligne. Sørg for å verifisere nettstedet du kjøper fra, er legit før du sparer penger.

Få Decked ut for mars galskap

Uansett om du er hjemme jubel på laget ditt eller er heldig nok til å delta i noen av turneringen, trenger du noe utstyr for å kle på delen.

Discover kan hjelpe deg med å score noen gode tilbud på jerseys og skjorter, slik at du kan se på del mens du roser på skolen din. Oppdag tilbud, Discover's online shopping plattform, kan hjelpe deg med å tjene litt ekstra Penger tilbake på disse kjøpene med:

  • Tjene 5% Penger tilbake Bonus på Nike Online
  • 20% rabatt på bestillinger på $ 70 eller mer på Fanatics.com

Hvis du skal bestille Mars Madness utstyr, kan du like godt tjene Penger tilbake eller finn en rabatt for butikken du handler!

Sette sammen Gøy mat og drikke for en fest

Å komme sammen med venner og familie er utvilsomt en av de beste delene om Mars Madness. Ett alternativ er å bringe alle sammen med en ball tema fest.

For å gjøre dette budsjettet vennlig og morsomt tjene rimelige, rundformede retter som pizza, osteboller og kjøttboller. Be om at alle legger inn eller ta med sine egne drinker.

Hvis du er budsjett er for begrenset til å gi all maten, så vert en potluck hvor hver gjest bringer sin egen matrett. Og ikke glem å lage basketballformede kaker eller cupcakes.

For å gjøre dette enda mer festlig kan du sende ut spillbraketter til hver person som skal delta på festen.

Kjør en billig Mars Madness Pool

Hvis du ønsker å komme inn på Mars Madness-handlingen, men ikke vil miste alle pengene dine, kjør du en super billig Mars Madness-basseng eller gå inn på den på jobben.

Fyll ut braketten din online og få alle til å kaste i $ 5. Jo flere personer du har med deg, desto høyere blir prisen.

Du kan også gjøre dette på ditt eget Mars Madness party og ha potten delt mellom verten og vinneren.

Hold det enkelt

Du trenger ikke å bruke mye penger for å feire March Madness. Egentlig, du trenger ikke å bruke noen penger i det hele tatt.

I det minste blir dekket i favorittlagets farger og ser på spillene med vennene dine, er gode nok.

Vårt lokale lag er San Diego State University, så vi elsker å rooting for lokallaget! Men siden de mistet hertugen på søndag, går vi med Duke hele veien.

Hvordan feirer du Mars Madness, og hvem drar du for?

Jeg er et betalt merket Blogger for Discover Products Inc., men mine synspunkter er mine egne og gjenspeiler ikke nødvendigvis visningen av Discover Products Inc. og dets partnere.

Skrive Inn Din Kommentar