Investere

5 måter å være en dårlig investor

5 måter å være en dårlig investor

Å være en kjempeflott investor og slå de store indeksene er så lett å gjøre, det virker som om alle andre e-poster i innboksen min fremhever strategier for hvordan å gjøre det. Så jeg trodde jeg ville kompilere min liste over aktiviteter som kan hjelpe deg å være motsatt - den verste investoren noensinne.

Å være en dårlig investor handler ikke bare om å tape penger. Selv dårlige investorer kan tjene penger på aksjemarkedet her og da. Imidlertid er dårlige investorer heldige, og har ingen strategi eller hensikt bak sine trekk. Det vil alltid få dem i trøbbel til slutt.

1. Handel Ofte

Du har sikkert hørt om dette før, men handel ofte kan være svært skadelig for dine avkastninger. Hvis du handler daglig eller til og med ukentlig, bruker du nok en liten formue på provisjoner. Utover avgiftene må du se på at du kommer tilbake også. Stadig inngående og spennende stillinger er mer som å spille enn å investere, siden du fokuserer på kortsiktige prisbevegelser i stedet for å investere i selskaper for sine grunnleggende.

2. Ikke gjør forskning

Ikke å gjøre forskning på dine investeringer, være en stor nedgang. Selv å gjøre det grunnleggende - Jeg liker firma XYZ på grunn av hva den selger, er bedre enn å ta imot råd fra et Internett-meldingstavle eller e-post. Pass på at du forstår hva du kjøper hvis du ikke vil mislykkes.

3. Kjøp Penny Aksjer

Hvis du investerer i penny stocks, har du en historie i det lange løp (ikke bare for en måned, men i mange år) - tap. Det er en grunn at disse aksjene handler for mindre enn en dollar - deres økonomiske stilling fortjener det. Ja, av og til tar man av, men det er den sjeldne 1 i 1000 tilfelle. Disse aksjene er ekstremt volatile, og de har ingen plass i en ekte investors portefølje.

Imidlertid har noen mennesker fortjent seg til å investere i penny stocks. Timothy Sykes gjør millioner av aksjer på aksjer. Med mindre du er ekspert, unngå dette.

4. Kjøp Leveraged ETFs

Å kjøpe leverede ETFer er en annen investering som er for fattige investorer. Disse investeringene er alle kontraktbaserte, og som følge av dette, etterligner ikke den underliggende indeksen over tid. Så, hvis du vil ha skjevde resultater, er dette investeringen for deg.

5. Ikke tenker på skatter

Dårlige investorer tenker ikke på skatt - bare se på deres investeringsvalg. De handler ofte, kjøper flyktige selskaper, og tenker ikke på hvordan de skal gjøre det effektivt. Er du investert i skattefordelte kontoer eller en standard meglerhandel? Dårlige investorer vet ikke engang!
Dette er ikke langt en komplett liste over dårlig investeringsadferd, men jeg tror det dekker mange av de sentrale investorproblemene.

Lesere, hva er dine tanker? Har du noe å legge til, eller ikke enig med det jeg sa?

Skrive Inn Din Kommentar