Investere

5 måter å investere blir en døende kunst + 3 måter det fortsatt er kunst

5 måter å investere blir en døende kunst + 3 måter det fortsatt er kunst

Investering som vi vet det blir en døende kunst. Når jeg leser bøker som Snowball: Warren Buffett og Business of Life, måten som folk investerte tilbake, skjer bare ikke lenger. For unge investorer handler det om technicals, det handler om prisbevegelse, det handler om Forex, futures eller alternativer, eller noe annet.

Men bunnlinjen er at investering er viktig, og det tjener en stor hensikt hvis det gjøres riktig. Plus, for individuelle investorer kan det lønne seg å investere i solide selskaper over en lengre periode.

Investering er en døende kunst, og her er hvorfor:

1. Maskiner styr alt

Etter siste flashkrasj har vi lært hvor mye maskiner som er kontrollert. Det er foreløpig anslått at ca 80% av handelen på aksjemarkedet er automatisert. Og mens det er noe å programmere en strålende høyhastighets handelsalgoritme, er borte dagene til å faktisk investere i et selskap. Nå er spillet dette:kan jeg gjøre en handel en millisekund raskere enn min konkurrent og tjene på $ 0.001 spredningen?

Det er ikke kunst, det er vitenskap og matematikk, og i hovedsak scalping penger. Potensielt god forretning, men dårlig kunstform.

2. Det er mer informasjon enn noen gang før

Når jeg leser bøker som Snowball, elsker jeg å høre historier om hvordan investorer faktisk ville gå til selskapets hovedkvarter for å få forskningsinformasjon. Eller biblioteket. Eller intervju folk. Nå er det mer informasjon tilgjengelig enn noensinne i verdens historie. Og hver dag blir mer og mer informasjon lagt til. Dette tar virkelig kunsten uten å investere.

Jo mer offentlig informasjon som er tilgjengelig for alle, jo mindre arbeid noen investor trenger å gjøre. Mens det har alvorlige positive fordeler for den enkelte hjemme, tar den den potensielle fordelen bort fra de som er villige til å utføre arbeidet. Det gjør også å investere mye mindre av en artform når du bare kan Google noe.

3. Folk er lat

Jeg er også en troende at som et land blir vi mer og mer lat. Vi ønsker ikke å tenke på ting, selv viktige ting som våre penger. Det er derfor vår besparelseshastighet er så lav, og hvorfor så mange amerikanere ikke drar nytte av arbeidsgiveravtalen. Så, selv når de utnytter disse planene, velger de vanligvis ting som måldagsfonde, som er latens måte ut av å måtte tenke på sine investeringer.

Ikke la dette være et rant mot indeksfond - fordi de kan være solide strategiske investeringer for langsiktige investorer, og å investere i de riktige midlene og ha riktig aktivitetsallokering kan være en artform. Men latskap og valg av den enkle veien ut er ikke kunstig.

4. Investering er ikke kul igjen

I en interessant undersøkelse som nylig ble publisert på USA i dag, ga tusenårene sine drømmejobber og arbeidet med Wall Street gjorde ikke topp 10. I stedet inneholdt de jobber i helsevesen, teknologi og arbeid for regjeringen. Det er ingen snakk om Wall Street. Det er ingen snakk om finansiering. I stedet ser høyskoleutdannede på å "hjelpe folk", og de ser tydeligvis ikke på å investere penger som å hjelpe folk - noe som er trist fordi det var den opprinnelige premissen om å investere.

Siden investeringen ikke er kult lenger betyr det at færre og færre mennesker vil flocke til yrket, noe som muligens betyr mindre innovasjon og mer avhengighet av maskiner. Tusenvis investere som en kunstform.

5. Wall Street kjører ved lynhastighet

Til slutt går Wall Street i lynhastighet, og kunst tar tid. Det pleide å være at du tenkte på et selskap å investere i, ringte eller sendt hovedkvarteret for å få en årlig redegjørelse, mottatt utsagnet og deretter helles over det. Du kan også få diagrammer i posten fra investeringsselskaper som vil kartlegge aksjekursene over en periode. Alle manuelle og tidkrevende. Men med tiden tillatt for mer forskning og en annen beslutningsprosess.

Nå beveger alt i mikrosekunder. Hvis du venter på dager for å ta en beslutning, kan du ha savnet båten. Hastigheten er en faktor som virkelig fungerer mot kunsten å investere.

Men det er fortsatt en rekke grunner til at det fortsatt er en kunst:

1. Enhver kan undersøke noe

Men disse grunnene til at investeringen blir en døende kunst, betyr ikke at det kommer til å dø. Faktisk, noen av de samme grunnene til at den er døende, gjør at den stiger som en phoenix. Tenk på informasjon - i dag og alder kan alle undersøke noe - og de gjør det. Vil du vite hvordan en forhandlers salg kan være? Crowdsource folk å telle biler på parkeringsplassen eller betale for en satellitt å fly over sine parkeringsplasser. (Vil du ha en jobb som dette? Sjekk ut våre 100 + tilfeldige jobber for studenter).

Noen av de smarteste sinnene fortsetter å lete etter nye måter å bruke informasjon på for å undersøke og forstå bedriftens fremtid. Og det er kunstutnyttende informasjon for å bestemme hvordan et selskap skal utføre. Det er som å male et bilde ved hjelp av ulike informasjonskilder for å se hva sluttresultatet ville være. Enhver fordi det er så mye gratis informasjon, kan alle gjøre det.

2. Datamaskiner og teknologi gjør kartlegging og sporing lett

Borte er dagene med å vente på informasjon og ikke vite hvordan dine investeringer utfører. Selv om dette i stor grad øker hastigheten der transaksjoner finner sted, er det også utrolig enkelt å spore investeringer og forstå aksjemarkedet. Ikke lenger venter på meglingerklæringen, du kan logge deg på meglingens nettside når som helst på dagen og se hvordan posisjonene dine utfører.

Vil du ha spesifikke diagrammer og informasjon? Ikke lenger å lage et lager diagram ved og hånden plotte alt ut. Dette kan hjelpe deg å øke hastigheten din samtidig som du kan plotte ut indikatorer som du aldri har vært i stand til før - eller i det minste gjør det lettere enn du tidligere kunne. Sjekk våre favorittwebsteder for gratis lagerdiagrammer.

3. Business Deals vil fortsatt måtte skje

Til slutt vil forretningsavtaler fortsatt måtte skje i en produktiv økonomi. Så, mens tusenårene ikke flokker til Wall Street, kommer det en tid da etterspørselen er tilbake og folk føler at grådighet er god. Det vil alltid være behov for å være bankfolk, og bankfolk vil alltid være nødt til å være der ute og bidra til å bygge investeringsavtaler. Og hver avtale, fusjon, oppkjøp og investering innebærer del flaks, del ferdighet, som er hvilken kunst er. Ingen to avtaler er de samme, og det vil alltid være behov for å være spillere som kan gjøre arten av avtalen skje. Dette er nøkkelen til å investere suksess.

Til slutt går det å investere ingen steder. Bare å snakke om at det blir en døende kunst, er sensasjonell en trend som har skjedd i generasjoner. Så lenge det er selskaper, vil det være investorer. Metodikken kan endres, men grunnleggende vil ikke. Investering er fortsatt en kunst, en kunst som endrer seg. Noen av penselene fra fortiden er borte, men nye pensler er her i dag, og i morgen vil det være forskjellige.

Hva er dine tanker om å investere som en døende kunst? Er det døende, transformerende eller utviklet?

Skrive Inn Din Kommentar