Banker

5 måter å finne den beste avtalen om noe du vil ha

5 måter å finne den beste avtalen om noe du vil ha

Å få en god avtale på noe jeg vil, er et MUST for meg. Dette er spesielt sant siden jeg følger mer av en ingen budsjettfilosofi i stedet for en regimentert, "bare bruke X beløp på mat" hver måned type filosofi. Men bare fordi jeg ikke budsjett betyr ikke at jeg vil betale for mye. Tvert imot vil jeg gå bort fra et kjøp, og vite at jeg fikk den laveste prisen mulig. For eksempel kan du huske min bilkjøpsforhandlingshistorie, hvor jeg dro til bilforhandleren ved fire forskjellige anledninger for å forhandle prisen på bilen jeg ønsket. Uansett, her er fem måter å finne og få best mulig avtale på noe du vil ha. Du kan til og med kunne bruke flere strategier for å få en enda bedre avtale.

1. Forhandle

Det første tipset for å få best mulig avtale er å forhandle om pris. Dette er ganske uvanlig i USA, med mindre du kjøper en bil, men forhandling er vanlig nesten overalt ellers i verden. Og dessuten er det ingen regel som sier at du ikke kan forhandle om pris. Det beste rådet jeg noensinne har mottatt for forhandlingen var, jo høyere pris, og jo høyere margin, desto mer kan du forhandle. Og det er helt fornuftig - du kommer ikke til å forhandle på en flaske Tide vaskeri såpe, men du skal forhandle om biler og hus. For å forbedre sjansene dine for å forhandle, kan du prøve følgende:

  • Vær alltid høflig, høflig og litt nysgjerrig på hvorfor de ikke kan gå lavere
  • Gjør leksene dine og vet den virkelige prisen (sjansene er at de ikke går lavere enn det)
  • Sjekk om skader, som scuffs og scrapes - de er nesten garantert rabatter

2. Bruk Deal Sites

En annen måte du kan prøve å finne den beste avtalen på, er å bruke de daglige avtaleområdene som er overalt. Generelt kan du forvente å spare alt fra 40-90% når du bruker en daglig avtalekupong. Nå kan disse nettstedene ikke alltid ha ting du leter etter, men hvis de gjør det, hoppe på det. Noen av de mest populære nettstedene inkluderer:

  • Groupon
  • Livingsocial
  • Tippr

Du kan også bruke cashback-nettsteder som Ebates eller TopCashBack å tjene enda mer penger som rabatt når du handler.

3. Handle på nettet

Sammen med avtale nettsteder, kan du også sørge for at du sjekker online for å finne de beste tilbudene. Nettsteder som Amazon.com har store mengder produkter tilgjengelige, og du kan ikke bare se hva de selger ting for, men også hva Markedsplassen har å tilby. Dette er hvor du kan se hvilke andre selgere som tilbyr produktet "Ny og brukt fra og med ...". Utover bare Amazon, kan du vurdere nettsteder som eBay og se hvilke private selgere som tilbyr elementene til. Selv om du ikke kjøper på nettet, kan det gi deg innflytelse hvis du forhandler.

4. Bruk kuponger

Deretter bør du vurdere å bruke vanlige kuponger - spesielt hvis du er på utkikk etter gode tilbud på vanlig dagligvarer og husholdningsartikler du normalt kjøper. Jeg er på ingen måte en ekstrem couponer, men jeg tror at du kan spare mye penger hvis du bruker noen få minutter og sjekker om kuponger. Hvis du er interessert i couponing, sjekk ut et nettsted som The Krazy Coupon Lady, og se hvilke kuponger og tilbud du kan finne.

5. Bare spør!

Til slutt, bare spør! Det gjør aldri vondt for å spørre "Er dette din beste pris" eller "hva mer kan du gjøre". Det er ikke forhandlende eller prutende, bare spørrende. Du kan også spørre om de tilbyr rabatter du kan kvalifisere for - som militære, AAA eller mer.

Hvordan finner du den beste avtalen?

Skrive Inn Din Kommentar