Banker

5 advarselsskilt du blir scammed

5 advarselsskilt du blir scammed

Jeg hater å være pessimistisk, men det kan være vanskelig IKKE å være pessimistisk noen ganger, spesielt når det gjelder mennesker og kriminalitet. Millioner av individer blir bedraget hvert år i USA, og de trenger ikke å være hvis de bare er litt våken og vet hva de skal se etter.

Her er noen ting du trenger å være oppmerksom på i dine forretninger, slik at du kan unngå å bli lurt.

1. Upfront Avgifter

Upfront avgifter for tjenester bør alltid være et stort rødt flagg for forretningsforbindelser du mistenker kan være svindel. For nesten hver tjeneste, betaling er forfalt ved ferdigstillelse, ikke på forhånd. Det er ikke å si at du ikke trenger å betale, men betaling for større eller lengre prosjekter skal være basert på milepæler til ferdigstillelse.

En vanlig svindel som innebærer forhåndsavgift er gjeldsreduksjon. Skrupelløse selskaper vil få deg til å betale før de selv gjør noe for å hjelpe deg med å eliminere din gjeld. Dette er en av de vanligste studielån svindel å unngå.

2. Over de øverste påstandene om suksess

Et annet stort advarselstegn på en svindel er store krav til suksess. Dette er et stort advarselsskilt, spesielt når du investerer. Hvis du jobber med noen, og de lover garantert avkastning over en periode, bør en advarselssommere gå av i tankene dine. Det var løftet bak Ponzi-ordningen at Bernie Madoff kjørte, og det er et vanlig trekk ved mange investing svindel.

Dette gjelder ikke bare for å investere, så sørg for at du er årvåken overfor de øverste garantiene og kravene.

3. Å spille til din iver

En annen populær svindelartiker lure den til å spille etter din iver. Dette er et triks som fungerer når du vil ha noe ned akkurat nå, og vil ikke gjøre ytterligere forskning. Vanligvis selger representanten deg med sine løfter, lokker deg inn for å skrive en sjekk, og forsvinner deretter.

Bunnlinjen er at du må gjøre din due diligence og sørg for at du vet alle dine valg før du betaler for noe.

4. Innledende konsultasjonsgebyrer

Innledende konsultasjonsavgifter er svært lik forhåndsavgifter, men med utgangspunkt i konsultasjonen. Dette er ikke alltid en svindel, men du bør være skeptisk til å betale for en første konsultasjon. Poenget med et slikt besøk er at begge parter skal avgjøre om det er riktig passform, og ingen part skal betale for det.

5. Gi bare svake svar

Til slutt, sørg for at du stiller mange spørsmål! Hvis du stiller spørsmål, og du bare får generelle eller vage svar, løft det røde flagget. Folk som prøver å tjene din bedrift, bør kunne svare på et spørsmål du har, eller i det minste si "hei, jeg vil undersøke det og komme tilbake til deg". Ikke aksepterer generelle eller vage svar. Få tillit. Husk at de prøver å tjene din bedrift.

Lesere, hvilke andre tips må du unngå å bli scammed?

Skrive Inn Din Kommentar